Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    18. Studeni 2019. 14:24

Meni su ciklusi 35-38 dana i i kada sam pocela s tim pokusavala sam i par dana za redom. 
     U to vrijeme imala sam neke zelene u dm-u kupila i oni su mi lijepo pokazali. No ja ipak odlucim kupiti prije mjesec dana ovaj, kao da ulozim pare dobro i stalno smile, napravim taj iz dm-a jasno se vidi da nije pik. 
    Ljuta sam na clearblue, umorila se zadnjih mjesec dana od sexa zbog tog smajlica 🤣🤣🤣🤭

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Aneee
    18. Studeni 2019. 15:30

sanja0508

Cure, jeste vi imale problem sa clearblue testom za O?
    Znaci kosta kao suho zlato, i jos se pohvalim tu kako je dobar ulov. I na kraju svaki mi pokazuje smajlic. Sama sebi sam vec umislila neke bolesti kada je stalno pozitivan. I na kraju danas izvadim onu trakicu. I ocito se vidi da je tesna linija tamnija od druge. Ali on i dalje pokazuje smajlic. Uglavnom necu ga vise kupovati, smatram da se za te novce moze kupiti neki jeftiniji a da ne daje tako neralne rezultate. Evo i slikahttps://ibb.co/Rh80qQS

Meni je uvijek bio točan a ti nastavci su nebitni...piše da se ne obaziremo na te nastavka nego samo šta prozorcic pokaže...ja sam baš osjetila oculaciju i odma uradila test da se uvjerim i bio je smajli 😁 tak da do sad mi je uvijek pokazalo tocno  

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

18. Studeni 2019. 17:39

Evo i meneee nakon kojeg dana,vidim znanje kako prepoznati plodne dane i O se prenosi dalje,ima da bude babyboom uskoro kako smo krenule,bilo bi steta da ne bude😂
    Vidim da me Mallla dodala na neku listu testiranja za drugi tjedan da se nesto opako priprema 🤭😂 malo izvjesce od meneeee..dakle pik je bio tokom noci 5/6.11. Sto znaci da je ovulacija bila oko 7 kroz dan,najkasnije 8.11. Ujutro jel... ne znam kako vi al mislim da mene pere neki tezak PMS. Samo bi spavala,strasno sam nervozna i razdrazljiva i maloprije kad sam zavrsavala s poslom sam isla na wc prije nego sam isla kuci i vidim na papiru nesto smeckasto...kao po kalendaru bi trebala dobiti tamo 22.11. Al posto meni obicno voli kasniti dodala sam 2 dana gore pa sad ne znam vidjet cemo,al da sam dobro nisam! Grizem ko gremlin tamo jos od petka negdje 😂😎🙈

Breskva
    18. Studeni 2019. 19:22

Ovo ce biti zanimljiv tjedan... juuu jedva cekam da testanje krene,mora da bude plusica ko kise ovih dana ➕➕➕➕➕
    Kod mene 2 testa cekaju spremna. 🤞☺️
     Inace nesto sam prije citala po netu u vezi onog bjelanjak iscjedka u vrijeme O, zanima me dali je kod vas inace ful izrazen? I dali se vodenast iscjedak/vlaznost bez bjelanjka smatra isto ovulacijom?

18. Studeni 2019. 19:27

Breskva

Ovo ce biti zanimljiv tjedan… juuu jedva cekam da testanje krene,mora da bude plusica ko kise ovih dana ➕➕➕➕➕
    Kod mene 2 testa cekaju spremna. 🤞☺️
    Inace nesto sam prije citala po netu u vezi onog bjelanjak iscjedka u vrijeme O, zanima me dali je kod vas inace ful izrazen? I dali se vodenast iscjedak/vlaznost bez bjelanjka smatra isto ovulacijom?

Ono sto sam ja primijetila kod sebe kad god sam uhvatila pik imala sam obicno u to vrijeme rastezljivi iscjedak i nekih tjedan dana nakon toga mi bude bas dosta iscjetka i kako mi se blizi M ono se smanjuje,sto ovih dana nije slucaj a trebala bi dobit za 4-6 dana pa sad,vidjet cemo 😂 plus imala sam i grceve kao kad trebam dobiti

• justagirl2201
    18. Studeni 2019. 19:27

Breskva ja imam idenricne simptome ko i ti! Danas je 7 ili 8dpo...kremasti iscjedak i to bas ful! Sise rasturaju, grceve imam na mahove ko da cu dobit...i skuzila sam da sam ovisnik o testiranju hahah...najbolje da nemam testove kod sebe :D Al imam gravignost mini sto mi dala frendica koja je zatrudnila, da mi donese srecu i njega ne diram...njega cu bas kad mi bude kasnila...cuvam ga ko sveti Gral :D

• justagirl2201
    18. Studeni 2019. 19:29

Kaze mi moj muz jucer : bas imam osjecaj da si nesto skuhala (misleci na bebicu :D) on to nikad ne kaze pa se nadam da je u pravu...mozda i tate imaju neki feeling :)

Breskva
    18. Studeni 2019. 19:54

Crnerupe, mozda se sprema neki ➕, dobro je to sto mozes skuzit promjene od proslih ciklusa , ako kazes da se ne povlaci, mozda je to stvarno dobar znak.🤞🤞
    Ja inace sam na kraju menge suha, onda mi se stvara malo onog kao ljepljivog, pa onda ide kremasto vodenast i na dan O bude mi doslovno ko da sam se upiskila i taj dan kad imamo keks bas osjetim dole da sam otvorena ko kuca,ali nemam bas taj obilan bjelanjak kakav bi valjda trebao bit razvlacit ga s prstima i te fore,i sad me to malo zabrinjava 😐  i onda nakon O krece prema kremasto i pred mengu nestaje

Justagirl skuzila sam da da su nam ciklusi dosta slicni, a i simptomi skoro svaki mjesec 😅😂... eto mozda je ovaj dobitan,nadam se. Bit ce da ti dragi nesto osjeca... 🤞😁

• justagirl2201
    18. Studeni 2019. 20:02

A nadam se :) al opet u drugu ruku...ne nadam se previse jer nekako mislim da se meni to ne moze dogodit...glupost! Koliko vi pokusavate? Jeste razmisljali o inseminaciji?

Breskva
    18. Studeni 2019. 20:48

Ma tako neki puta i ja zabrijem da ce se prije dogodit svima osim meni.
    Ja kad vidim Boze me oprosti kakvi sve ljudi dobiju bebice,mislim se pa kako nece meni.jednom sam vidjela curu i decka za koji cijeli grad zna da su na heroinu i piju vranac po parkovima,a beba kraj njih u kolicima spava,a kad vidis kako izgledaju neznas koji je gori. Uzas... zao mi je te bebe. To je samo jedan primjer od bezbroj kojih znam.
    Ugl ovo ce mi biti 5 ciklus,uz to da tek zadnja 3 sam znala kad mi je O po trakicama i temp. Jer prije nisam bila dosta upucena u sve ovo.
    Pijem vec 2 mj prenatal i to je sve, mozda bi trebala jos nesto pa ako neka dobra dusa zna sta bi pomoglo,bilo bi super da mi predlozi 😊 
    A ti ? Koliko se trudis? Pijes nesto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.