Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    16. Ožujak 2021. 08:53

Sayuri predivan testić, čestitam! :)) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Kaća
    16. Ožujak 2021. 08:58

Anchy_23 🌈

Kaća

Lucky, anchy hvala vam. Piše mi za klomi svako 12 sati jedna od 2-6 DC. Za folikulometriju pokušavam dobit bolnicu pa neka mi kažu kad i šta.

Vjerovatno ce te onda 8 ili 9 dc naruciti na prvu folikulomet. pa ces za dalje vidjeti.
    A ovo sto si pisala za frustracije. Razumijem te. Iako sam bila T na nalazu mi kao dijagnoza pise sekundarni sterilitet.
    Nisam ni svjesna bila kolika sam sretnica kada sam 1. put ugledala +. Uzela sam to zdravo za gotovo. A vidi me sad, nemam ni O ni M trpam se klomijima duphastonima i svim zivim prirodnim cajevima, tabletama i kapima…i opet cekam, samo cekam, a nista ne mogu ruke mi vezane…bas zna to na psihu jako utjecati.
    Zadnju O sam imala u 1 mj 2121 sa klomijem. A u 5 mj 2021 ce biti godina dana od moje zadnje prirodne Ovulacije. katastrofa je blaga rijec… Mogla bi napraviti neku obljetnicu kao uspomena na zadnju prirodnu O hahah
    Ali uspjevam nekako da se ne frustriram vise…pustila sam sve da se odvija svojim tokom idem dan po dan, puzevim korakom ali jebemu valjda cu dogurati i ja do T jedan dan.

Borba je grozna, najteža koju sam do sada imala. Ti si prošla i kroz gore 😔 
    Sad je to PMS, nadam se da će ova negativa otići sa krvarenjem i kako kažu novi ciklus nova nada. 
    Znaš da nismo ni svjesne bile koliko smo jake i da uspijevamo iz ciklusa u ciklus pribrati se i skupiti novu snagu i ić dalje ❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

16. Ožujak 2021. 09:14

Anchy užas, koliko strpljenja treba za takvu borbu, na kraju krajeva smo i sretnice što svaki mjesec možemo bar pokušati, nadati se. Ja se nadam da će sada nakon tvog nalaza hormona se nešto razjasniti, i da će se ciklusi unormalit, i onda ide beba jer znaš da možeš ostati trudna. 
    _
    Kaća ja se nekako nadam u vašem slučaju, pošto su nalazi super, da samo treba neki mali poguranac, i stvarno sam optimistična za klomifen, muž ima dobru vojsku, samo neka bolja jajna stanica treba sad kada znaš da su jajnici prohodni. Znam da je teško, nadam se da ćeš za par dana opet dići glavu gore i u novu epizodu, folikulimetrija i klomi, nove pobjede

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    16. Ožujak 2021. 09:25

Kaća

💎 💌Doris-S 🌠🐇

A znam, al ne mora biti da će se i kod nas tako rano pokazati crtica ili plusić.
    Ja do sad nikad nisam ni sjenicu imala, a kamoli crtu ili plus.
    Ali nadam se da smo i mi uskoro na redu

Točno znam o čemu pričaš. 2 godine ni s od sjene. Čekaju me nove borbe, klomifen, inseminacija, ali tako sam umorna. Svaki ciklus oduzme dio mene. Ovdje bi cure znale napisat "bar znaš da možeš ostat trudna" kad bi netko imao biokemijsku. Ja se ni za to ne mogu držati. I još ono najgore idiopatska neplodnost. Nemaš pojma tko ti je protivnik, borba s vjetrenjačama . Frustracija na najjače. Kako? Zašto? A svi nalazi savršeni 😑

Baš to, na pregledu sve super, čak se i ciklusi sad sveli na točnih 30 dana.
    A ni T od trudnoće i kako veliš svaki ciklus oduzme jedan dio mene, pa suze, a tuga. Prođe to kroz par dana, pa sama sebi velim, bit će kad će biti vrijeme... al to okolina ne shvaća, oni koji nisu probali.
    Zato niti nikome ne želim govoriti da planiramo bebu.
    Ova grupa me toliko digla, toliko pozitive, podrške i zezancije na jednom mjestu da jednostavno sve to lakše ide.   
    I zato i dalje ima nade, da će doći i naše vrijeme da se iskušamo u čarima mame. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 09:40

I ja se nadam curke moje. Cak mislim da sam imala koliko toliko normalnije cikluse prije nego sam rodila..
    Ni tad nije bilo bajno ali 3-4 puta godisnje je bila O...A ovo sad Boze me sacuvaj 
    Kazu nakon poroda se sve unormali zene koje su imale neredovite cikluse sad imaju normalne...je da..meni otislo sve u 3 krasne!
    Ja se nadam da su mi hormoni u klincu pa da cu to rjesiti tako. Ako ne,ne sekiram se imam opciju umjetne pa kako bude!
    Do tad navijam za sve vas i ispratiti cu vas sve iz ove grupice 

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 09:47

Lucky7ŽMN❤️🍀

SAYURI

danchy1990

SAYURI

Jutrooo cure…
    9dpo …dilema rijesena🥰
    https://ibb.co/c8dDnvn

Cestitaam 😍. Neznam jesi li već pisala ali kaži nam kad gdje kako 🙊🤣i imaš li kakvih simptoma

Niakvih simptoma ama bas nista. Ovaj ciklus se opustili samo se 2 puta seksali i to nisam bila sigurna ni kad je O tacno…i jela sam dosta ananasa prije O…od ostalih suplemenata nista osim svojih standardnih vitamina..

Koliko je to dosta ananasa? 🤔🤔 I ja ga sad jedem uz ciklu pa da pojacam dozu 😂 i opet smo se uvjerili da je manje vise

Jela sam svaku vecer jednu polovicu svjezeg ananasa...ali iz gusta uz film, ne za sluznicu...😂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 09:53

Lucky7ŽMN❤️🍀

E tako, lista je tu, cekala sam Sayuri da stavim jos jedan plusic na listu 🥰

🥰🥰🥰🥰

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    16. Ožujak 2021. 09:56

Lucky7ŽMN❤️🍀

Sayuri uh ne mogu toliko svježeg ananasa, ja si svaku večer narežem kolut jedan, jezik me peče od previše ananasa

🤣🤣 Pece i mene ali ja ne mogu stati, kad je onako socan i dobar uz grickalice😁 Sad ga vise ne smijem ali dobro...
    Rekla sam muzu, on onako hladno to primio, drago mu ali nije neki emotivac...valjda niie iznenadjen, kaze" punio sam te ko papriku" nije ni cudo...🤭

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

danchy1990
    16. Ožujak 2021. 10:08

SAYURI

Lucky7ŽMN❤️🍀

SAYURI

danchy1990

SAYURI

Jutrooo cure…
    9dpo …dilema rijesena🥰
    https://ibb.co/c8dDnvn

Cestitaam 😍. Neznam jesi li već pisala ali kaži nam kad gdje kako 🙊🤣i imaš li kakvih simptoma

Niakvih simptoma ama bas nista. Ovaj ciklus se opustili samo se 2 puta seksali i to nisam bila sigurna ni kad je O tacno…i jela sam dosta ananasa prije O…od ostalih suplemenata nista osim svojih standardnih vitamina..

Koliko je to dosta ananasa? 🤔🤔 I ja ga sad jedem uz ciklu pa da pojacam dozu 😂 i opet smo se uvjerili da je manje vise

Jela sam svaku vecer jednu polovicu svjezeg ananasa…ali iz gusta uz film, ne za sluznicu…😂

Jos jednom se potvrdilo da je manje više.  Očito je da se moramo malo odmaknuti od svega i evo plusici se nižu jedan za drugim. Mi ovaj ciklus labavo,pratim trakice ali nije keks pod moranje već ako nam se da. Ako i ne uspije dobro dođe malo odmora

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 10:14

Lucky ❤️
    Sayuri
    punjena paprika heheh. Dobar naziv za nick na forumu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.