Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2021. 08:13

Sayuri cestitam od ❤️
    Prekrasne crtice i pozitivan digitalac, bas lijepo🥳🥳 
    Joj kako mu ovo budi nadu, svaki mjesec 1-2 trudnice iz grupe, doci ce i moj red🙏🏻
    _
    Malala i Kaca jos sutra pisnut, drzim fige🤞🏻🙏🏻
    Kaca tvoj testic mi izgledao kao da se nije ni osusio🧐

Kaća
    16. Ožujak 2021. 08:16

Ma držala sam ga koju sec duže u mokraći. Kad se osuši vidila se tanka skroz evaporacijska (siva) 

To je to od mene ovaj ciklus od testiranja, stvarno nema smisla. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

16. Ožujak 2021. 08:24

Lucky mislim da je Antonela javila da joj je M stigla, da ne kasni. Samo nije novi datum prijavila😬
    _
    Ja se pridruzujem opet odbrojavanju za tjedan i pol, kad krene novi ciklus, bas se veselim🥳🥳🥳
    _
    Kaćo bas mi je zao, nadam se da ce s klomifenom bit uspjesno♥️

Kaća
    16. Ožujak 2021. 08:25

zoe🌸

Lucky mislim da je Antonela javila da joj je M stigla, da ne kasni. Samo nije novi datum prijavila😬
    _
    Ja se pridruzujem opet odbrojavanju za tjedan i pol, kad krene novi ciklus, bas se veselim🥳🥳🥳
    _

Nadam se i ja hvala ti. Cure koje su radile folikulometriju, na koji DC počinjete. Specijalist rekla da bi trebala, gin dala uputnicu za folikulometriju u bolnici, al nitko nije dao detaljnije objašnjenje 😡

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    16. Ožujak 2021. 08:26

Kaća

Sayuri sad čestitke, želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️
    Dorishvala ti, al vidi od naše sayuri na 9dpo lijepe crte. Još sam uzela test osjetljiv na 10. Jbg ne ide. Baš me gadno pogodio PMS ovaj mjesec već drugi dan ne prestajem plakat. Najgore što ne znam u čemu je problem. Svi nalazi su savršeni. Samo čekam da dođe vještica da prestanem plakat i da prođe PMS da se mogu posvetiti novom ciklusu

A znam, al ne mora biti da će se i kod nas tako rano pokazati crtica ili plusić.
    Ja do sad nikad nisam ni sjenicu imala, a kamoli crtu ili plus.
    Ali nadam se da smo i mi uskoro na redu 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 08:31

Kaća

zoe🌸

_
    _

Nadam se i ja hvala ti. Cure koje su radile folikulometriju, na koji DC počinjete. Specijalist rekla da bi trebala, gin dala uputnicu za folikulometriju u bolnici, al nitko nije dao detaljnije objašnjenje 😡

Kad krene vjestica sa klomifenom kreces od 2 ili 3 dana ciklusa ovisno kako ti gin kaze. Ja sam klomi pila od 3 do 7 dana ciklusa. Mene je gin uvijek na 8 dc pozvala na prvu folikulometriju. Tad vidi da li si i kako reagirala na klomifen koliko folikula ima i na kojem jajniku. Ja dalje nisam isla nego bi trakicama pratila kada ce O. Mozda ce tebi reci da dodes jos koji put. To tako svaka 3-4 dana ides da vide kako napreduju folikuli...

Kaća
    16. Ožujak 2021. 08:33

💎 💌Doris-S 🌠🐇

A znam, al ne mora biti da će se i kod nas tako rano pokazati crtica ili plusić.
    Ja do sad nikad nisam ni sjenicu imala, a kamoli crtu ili plus.
    Ali nadam se da smo i mi uskoro na redu

Točno znam o čemu pričaš. 2 godine ni s od sjene. Čekaju me nove borbe, klomifen, inseminacija, ali tako sam umorna. Svaki ciklus oduzme dio mene. Ovdje bi cure znale napisat "bar znaš da možeš ostat trudna" kad bi netko imao biokemijsku. Ja se ni za to ne mogu držati. I još ono najgore idiopatska neplodnost. Nemaš pojma tko ti je protivnik, borba s vjetrenjačama . Frustracija na najjače. Kako? Zašto? A svi nalazi savršeni 😑

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    16. Ožujak 2021. 08:36

Lucky, anchy hvala vam. Piše mi za klomi svako 12 sati jedna od 2-6 DC. Za folikulometriju pokušavam dobit bolnicu pa neka mi kažu kad i šta. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

16. Ožujak 2021. 08:46

Sayuri Cestitaaaaaaam neka ti je dosadna i laka trudnoca!
    Lucky takoder cestitam,cekamo veceras da to obavis pa se javis 😂
    Ja sinoc kasno zaspala,zapela sam na wishu,rijesavaju se zaliha zbog corone,hrrrrrrpetinu toga nasla za 4kn od tenisica po doma,pa opreme za kuhinju i kucu,slusalice za mob i tako 😂 dosla vas samo pozdravit,muz i ja jedva docekali da stanem curiti,poslije ponoci provjeravala ima sta,stalo je pa smo se nalo izivljavali jedno na drugome 🙊🙈 sretan utorak svimaaa!

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Ožujak 2021. 08:51

Kaća

Lucky, anchy hvala vam. Piše mi za klomi svako 12 sati jedna od 2-6 DC. Za folikulometriju pokušavam dobit bolnicu pa neka mi kažu kad i šta.

Vjerovatno ce te onda 8 ili 9 dc naruciti na prvu folikulomet. pa ces za dalje vidjeti.
    A ovo sto si pisala za frustracije. Razumijem te. Iako sam bila T na nalazu mi kao dijagnoza pise sekundarni sterilitet.
    Nisam ni svjesna bila kolika sam sretnica kada sam 1. put ugledala +. Uzela sam to zdravo za gotovo. A vidi me sad, nemam ni O ni M trpam se klomijima duphastonima i svim zivim prirodnim cajevima, tabletama i kapima...i opet cekam, samo cekam, a nista ne mogu ruke mi vezane...bas zna to na psihu jako utjecati.
    Zadnju O sam imala u 1 mj 2121 sa klomijem. A u 5 mj 2021 ce biti godina dana od moje zadnje prirodne Ovulacije. katastrofa je blaga rijec... Mogla bi napraviti neku obljetnicu kao uspomena na zadnju prirodnu O hahah 
    Ali uspjevam nekako da se ne frustriram vise...pustila sam sve da se odvija svojim tokom idem dan po dan, puzevim korakom ali jebemu valjda cu dogurati i ja do T jedan dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.