Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2021. 19:34

Kud svi,tud i mali Mujo 😂

Pik samo sto nije 😎😂 kako lijeciti ovu ovisnost? 🤷‍♀️🙊🙈

15. Ožujak 2021. 19:36

Kaća

Sayuri ovisnicenaša samo nam bacaju te svoje trudničke prašine 🥳🥳🥳
    Sorgi nema predaje. Sve smo tu i istoj borbi i svaki ciklus nova nada. Idemo u zimske bebe 😎😎
    Lucky sretno sutra, ne obećavam da ću ukrasti koju min imati ćemo goste dragome je 30-ti rođ. Al pročitam sve u srijedu u jutro
    Ja sutra šipkom, 11dpo ako bude šta da mu dam kao dodatni poklon 😂
    Danas sam ubojica, od ranog jutra sam krenula sa plakanje, pa nastavila s nervozom i još traje. Inače nemam neki izraženi psihički PMS

Drzimo fige za plusiiiic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja sam inace jakooooo psihicki rastrojena u vrijeme PMS-a,minimum kratkog fitilja je 7 dana,zato mi je sad ovaj zadnji ciklus bilo sumnjivo sto sam imala par napadaja koji dan prije M 😂😂😂

15. Ožujak 2021. 20:06

anaid nam je i sluzbeno presla na drugu temu,eno napisala post 😢 svaki odlazak mi sve teze pada 😭😭😭 nema vise otvaranja novih djelova,ovo ce se preimenovat u bebe 2021/2022 😩🙈

Tonia♥️
    15. Ožujak 2021. 20:26

Cureeeee, ne biti u bedu, mi ćemo u te zimske i škicat se s jesenskim, no problemo :))) Još ima nas tu postojanih, ali naravno sve ćemo otići uskoro i to zajedno 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Kiky 🥰
    15. Ožujak 2021. 20:40

Žene evo da vam se javim, nisam vas zaboravila i kada god stignem procitam i vasu temu 🥰 Bila sam danas na pregledu,beba raste. Bila je ne mirna pa bas nismo uspjeli ulovit dobru sliku ali drugi puta ce biti bolje. Zelim i vama isto to 🥰🥰🥰  Drzite se i cekam vas na drugoj temi!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

15. Ožujak 2021. 20:44

Kaća 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    _
    Lucky sretno sutra na hsg, cekamo izvjestaj😘
    _
    Kiky bas volimo kad nam se nase trudnice jave, sretno dalje i uzivaj u trudnoci♥️

Tonia♥️
    15. Ožujak 2021. 20:46

Kiky 🥰

Žene evo da vam se javim, nisam vas zaboravila i kada god stignem procitam i vasu temu 🥰 Bila sam danas na pregledu,beba raste. Bila je ne mirna pa bas nismo uspjeli ulovit dobru sliku ali drugi puta ce biti bolje. Zelim i vama isto to 🥰🥰🥰 Drzite se i cekam vas na drugoj temi!

Kikiiiiiii kako lijepo  nek lijepo raste i samo nek pleše unutra :))) bude mama to sve izdurala <3<3<3

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

SAYURI
    15. Ožujak 2021. 21:11

Evo jos jedna odjavna od mene, tamnija je od jutros i pojavi se u roku minut..
     https://ibb.co/9qdRStq

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    15. Ožujak 2021. 21:17

malala

SAYURI

👏👏👏👏👏
    Za 2 dana prava crta će biti. 😍😍😍

Uzivo je puno jaca i definitivno roze boje🤗 Sutra sam 9dpo pa nisam sigurna u digitalac da ce nesto pokazati ali vidjet cemo...🤭

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    15. Ožujak 2021. 22:17

Lucky7ŽMN❤️🍀

SAYURI

malala

SAYURI

👏👏👏👏👏
    Za 2 dana prava crta će biti. 😍😍😍

Uzivo je puno jaca i definitivno roze boje🤗 Sutra sam 9dpo pa nisam sigurna u digitalac da ce nesto pokazati ali vidjet cemo…🤭

Ja cekam digitalac 😁

Evo ti jedan CB da ti bacim dok cekas digitalac...to je to curke....ja idem spavati i trudna sam🥰🥰🥰
    https://ibb.co/9h4c9v3

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.