Ann dvije godine su dugo razdoblje, bolje je istražiti sve opcije. Nakon razgovora s dr. Mislim da ćete biti sigurniji u kojem prsvcu želite ići.
Meni je dr rekao da uzimam inofolic za kvalitetu jajne i ublažavanje PCOS-a. Dosta je skup, ali ću pokušati par mjeseci, ako ne bude dalo učinka prestat ću.
Mislim da folnu za sada neću piti, (a taman naručila), Jadrankinu otopinu ću nastaviti i vitamin D. Čekam da mi dođe Ubiquinol i macu sam ubacila. Iskreno previše toga, ali eto par mjeseci ovako pa, ako ne idemo dalje.
Znas da sam i ja pomislila da mozda previse toga radi kontra efekt. Izbacila sam folnu koju sam pila po preporuci gin isla je na recept jer sad te folne imam u praskicima. I taman sam ubiqu. popila i nisam uzela novu kutiju jer sad pijem inovo (to je taj inozitol isto kao infolic i gynositol). Druga bocica aqua femine mi je pri kraju i sad razmisljam jel da uzmem jos jednu ili ne. Prvi put kada sam ostala T nista nisam pila apsolutno nula. Jela sam kako jedem i sad i kad sam saznala za T sam krenula sa folnom i to je bilo to.
Skup je to sport te inovo su mislim najskuplji inozitol (naodno najbolji...) 500 kn za 30 tabl. + preseed woman praskici 350 kn...bankrot To i vitamin D i jod i mislim da mi je dosta.
Ann dvije godine su dugo razdoblje, bolje je istražiti sve opcije. Nakon razgovora s dr. Mislim da ćete biti sigurniji u kojem prsvcu želite ići.
Meni je dr rekao da uzimam inofolic za kvalitetu jajne i ublažavanje PCOS-a. Dosta je skup, ali ću pokušati par mjeseci, ako ne bude dalo učinka prestat ću.
Mislim da folnu za sada neću piti, (a taman naručila), Jadrankinu otopinu ću nastaviti i vitamin D. Čekam da mi dođe Ubiquinol i macu sam ubacila. Iskreno previše toga, ali eto par mjeseci ovako pa, ako ne idemo dalje.
Znas da sam i ja pomislila da mozda previse toga radi kontra efekt. Izbacila sam folnu koju sam pila po preporuci gin isla je na recept jer sad te folne imam u praskicima. I taman sam ubiqu. popila i nisam uzela novu kutiju jer sad pijem inovo (to je taj inozitol isto kao infolic i gynositol). Druga bocica aqua femine mi je pri kraju i sad razmisljam jel da uzmem jos jednu ili ne. Prvi put kada sam ostala T nista nisam pila apsolutno nula.Jela sam kako jedem i sad i kad sam saznala za T sam krenula sa folnom i to je bilo to.
Skup je to sport te inovo su mislim najskuplji inozitol (naodno najbolji…) 500 kn za 30 tabl. + preseed woman praskici 350 kn…bankrotTo i vitamin D i jod i mislim da mi je dosta.
Da, baš to, nešto izbacujem nešto ostavljam, jer me baš strah, kako si rekla, da je sve to previše za organizam.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli , Anchy i ja sam razmisljala da mi je mozda previse uzimati puno toga, strah me da se organizam ne navikne tako, a a kad tad moram prestati s tim. Ne znam😒
Pila sam ulje nocurka, elenatal, vrkutu, duphastone sam morala piti 3 mjeseca. I nista, i dalje divlji ciklusi, jedan prakticki 40 dana, onda drugi 29 dana.
Sad sam uzela samo gynositol u nadi da ce mi ujedanciti te cikluse i uzimam vitamin D3 u spreju jos kako je krenulo sve s koronom. Pa cemo vidjeti, uzdam se u ovaj gynositol, uh ako me razocara🤦🏼♀️
Jolie i Zoe ja slusam sto gin kaze da bi trebala piti a onda slusam i svoje tijelo. Bas sam osjetila nekakvo zasicenje suplementima, i maknula neke stvari, jer sam morala ovo sve za PCOS dodati. Vrkutu sam jedno 2 mj pa mi je bilo isto preko glave caja. Micem dodajem i trazim si pravu formulu.
Lucky super za inozitol. Mozes i izbaciti folnu pa uzet inofolic ili gynositol jer su to isto praskici. Znam da ti ne pijes velike tabletice. 😄 Tebi to ako skrati cikluse i bude O nesto ranije, nece ti ni klomifen trebati.💪🏻 A ako se dobro sjecam govorila si da cete preko ljeta ici opusteno, tako da bi to mogla biti stvarno dobitna kombinacija uz inozitol😊
Ovo bzvz razradjujemo plan, i dalje se nadamo plusu za 10 dana❤️
Da li ima možda vrkuta u nekakvim tabletama?
ne znam, al kad vidim šta sve i koliko pijete, pitam se tko je tu lud?😁😂 ja koja se nadam T, a pijem samo folnu, i to samo jer mi ju ginekolog uvalio zadnji put ili vi koji pijete pola ljekarne😂
ne znam, ali nekako je možda neka zlatna sredina najbolja. Folna i et možda neki vitaminski dodatak. A sve ostalo i udara na novčanik. Mislim, ok je, ako nešto uzimaš jer imaš nekakav 'defekt', nešto ciljano, a sve drugo je meni nekako samo nepotrebni višak.. Tko zna, možda je i tijelu to sve puno previše. Ma tko će ga znati.
👩33g
👨42g
👦4g
Simba ako nemas nikakvu dijagnozu ne moras se previse brinuti oko toga, bar mislim😄
Vidis da mi nazalost imamo neke defekte svi😂
Sto se vrkute tice, ja kad sam redovno pila caj, menga bi mi dosla tako neprimjetno, bez bolova i pms-a. Onda sam se prebacila na kapusle- ucinak nikakav. Tako da mislim da ima nesto u tom caju🙊
Caj ili kapi kako cure piju, bolje se sigurno asorbira nego one plasticne kapsule, jos su i ogromne, tesko proguratat🤦🏼♀️
Simba sve smo mi pomalo lude hehe. Evo ja imam defekt PCOS pa za to moram ove praskice i inozitol. A ovo extra sad malo popustam jer udara na novcanik
Simba sve smo mi pomalo lude hehe. Evo ja imam defekt PCOS pa za to moram ove praskice i inozitol. A ovo extra sad malo popustam jer udara na novcanik
a to je drugo. mislila sam više ovako na cure koje piju napamet. da ne shvati netko krivo, neka svatko pije što želi i smatra da mu treba, to ja više ovako naglas razmišljam😁
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji