Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    29. Travanj 2021. 10:28

Joli 🌼

Ann dvije godine su dugo razdoblje, bolje je istražiti sve opcije. Nakon razgovora s dr. Mislim da ćete biti sigurniji u kojem prsvcu želite ići.
    Meni je dr rekao da uzimam inofolic za kvalitetu jajne i ublažavanje PCOS-a. Dosta je skup, ali ću pokušati par mjeseci, ako ne bude dalo učinka prestat ću.
    Mislim da folnu za sada neću piti, (a taman naručila), Jadrankinu otopinu ću nastaviti i vitamin D. Čekam da mi dođe Ubiquinol i macu sam ubacila. Iskreno previše toga, ali eto par mjeseci ovako pa, ako ne idemo dalje.

Znas da sam i ja pomislila da mozda previse toga radi kontra efekt. Izbacila sam folnu koju sam pila po preporuci gin isla je na recept jer sad te folne imam u praskicima. I taman sam ubiqu. popila i nisam uzela novu kutiju jer sad pijem inovo (to je taj inozitol isto kao infolic i gynositol). Druga bocica aqua femine mi je pri kraju i sad razmisljam jel da uzmem jos jednu ili ne. Prvi put kada sam ostala T nista nisam pila apsolutno nula. Jela sam kako jedem i sad i kad sam saznala za T sam krenula sa folnom i to je bilo to.
    Skup je to sport te inovo su mislim najskuplji inozitol (naodno najbolji...) 500 kn za 30 tabl. + preseed woman praskici 350 kn...bankrot  To i vitamin D i jod i mislim da mi je dosta.

Joli 🌟
    29. Travanj 2021. 10:34

Anchy_23 🌈

Joli 🌼

Ann dvije godine su dugo razdoblje, bolje je istražiti sve opcije. Nakon razgovora s dr. Mislim da ćete biti sigurniji u kojem prsvcu želite ići.
    Meni je dr rekao da uzimam inofolic za kvalitetu jajne i ublažavanje PCOS-a. Dosta je skup, ali ću pokušati par mjeseci, ako ne bude dalo učinka prestat ću.
    Mislim da folnu za sada neću piti, (a taman naručila), Jadrankinu otopinu ću nastaviti i vitamin D. Čekam da mi dođe Ubiquinol i macu sam ubacila. Iskreno previše toga, ali eto par mjeseci ovako pa, ako ne idemo dalje.

Znas da sam i ja pomislila da mozda previse toga radi kontra efekt. Izbacila sam folnu koju sam pila po preporuci gin isla je na recept jer sad te folne imam u praskicima. I taman sam ubiqu. popila i nisam uzela novu kutiju jer sad pijem inovo (to je taj inozitol isto kao infolic i gynositol). Druga bocica aqua femine mi je pri kraju i sad razmisljam jel da uzmem jos jednu ili ne. Prvi put kada sam ostala T nista nisam pila apsolutno nula.Jela sam kako jedem i sad i kad sam saznala za T sam krenula sa folnom i to je bilo to.
    Skup je to sport te inovo su mislim najskuplji inozitol (naodno najbolji…) 500 kn za 30 tabl. + preseed woman praskici 350 kn…bankrotTo i vitamin D i jod i mislim da mi je dosta.

Da, baš to, nešto izbacujem nešto ostavljam, jer me baš strah, kako si rekla, da je sve to previše za organizam.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

29. Travanj 2021. 10:57

Joli , Anchy i ja sam razmisljala da mi je mozda previse uzimati puno toga, strah me da se organizam ne navikne tako, a a kad tad moram prestati s tim. Ne znam😒
    Pila sam ulje nocurka, elenatal, vrkutu, duphastone sam morala piti 3 mjeseca. I nista, i dalje divlji ciklusi, jedan prakticki 40 dana, onda drugi 29 dana.
    Sad sam uzela samo gynositol u nadi da ce mi ujedanciti te cikluse i uzimam vitamin D3 u spreju jos kako je krenulo sve s koronom. Pa cemo vidjeti, uzdam se u ovaj gynositol, uh ako me razocara🤦🏼‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Travanj 2021. 11:04

Jolie i Zoe ja slusam sto gin kaze da bi trebala piti a onda slusam i svoje tijelo. Bas sam osjetila nekakvo zasicenje suplementima, i maknula neke stvari, jer sam morala ovo sve za PCOS dodati. Vrkutu sam jedno 2 mj pa mi je bilo isto preko glave caja. Micem dodajem i trazim si pravu formulu. 

29. Travanj 2021. 11:04

Lucky super za inozitol. Mozes i izbaciti folnu pa uzet inofolic ili gynositol jer su to isto praskici. Znam da ti ne pijes velike tabletice. 😄 Tebi to ako skrati cikluse i bude O nesto ranije, nece ti ni klomifen trebati.💪🏻 A ako se dobro sjecam govorila si da cete preko ljeta ici opusteno, tako da bi to mogla biti stvarno dobitna kombinacija uz inozitol😊
    Ovo bzvz razradjujemo plan, i dalje se nadamo plusu za 10 dana❤️

simba
    29. Travanj 2021. 11:31

Da li ima možda vrkuta u nekakvim tabletama? 
    ne znam, al kad vidim šta sve i koliko pijete, pitam se tko je tu lud?😁😂 ja koja se nadam T, a pijem samo folnu, i to samo jer mi ju ginekolog uvalio zadnji put ili vi koji pijete pola ljekarne😂
    ne znam, ali nekako je možda neka zlatna sredina najbolja. Folna i et možda neki vitaminski dodatak. A sve ostalo i udara na novčanik. Mislim, ok je, ako nešto uzimaš jer imaš nekakav 'defekt', nešto ciljano, a sve drugo je meni nekako samo nepotrebni višak.. Tko zna, možda je i tijelu to sve puno previše. Ma tko će ga znati.

👩33g
    👨42g
    👦4g

29. Travanj 2021. 11:34

Simba ako nemas nikakvu dijagnozu ne moras se previse brinuti oko toga, bar mislim😄
    Vidis da mi nazalost imamo neke defekte svi😂
    Sto se vrkute tice, ja kad sam redovno pila caj, menga bi mi dosla tako neprimjetno, bez bolova i pms-a. Onda sam se prebacila na kapusle- ucinak nikakav. Tako da mislim da ima nesto u tom caju🙊

29. Travanj 2021. 11:34

Caj ili kapi kako cure piju, bolje se sigurno asorbira nego one plasticne kapsule, jos su i ogromne, tesko proguratat🤦🏼‍♀️

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Travanj 2021. 11:36

Simba sve smo mi pomalo lude hehe. Evo ja imam defekt PCOS pa za to moram ove praskice i inozitol. A ovo extra sad malo popustam jer udara na novcanik 

simba
    29. Travanj 2021. 11:56

Anchy_23 🌈

Simba sve smo mi pomalo lude hehe. Evo ja imam defekt PCOS pa za to moram ove praskice i inozitol. A ovo extra sad malo popustam jer udara na novcanik

a to je drugo. mislila sam više ovako na cure koje piju napamet. da ne shvati netko krivo, neka svatko pije što želi i smatra da mu treba, to ja više ovako naglas razmišljam😁 

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.