Mene jedino bedira to kaj sam mislila na kraju 2020 ma 100% sljedece godine radam bebicu...a sad sipak...termini su vec presli u 2022 Pa ne mogu vjerovati kako to vrijeme ide i zasto moramo 9 mj biti T da je bar to krace haha
Anchy i ja to radim, za ovaj ciklus mi termin pada na 31.12. prekrasno🙊
Steta sto me ovulacija nije pomazila😂
Lucky kad tebi pada termin s novim ciklusom?
Negdje sredinom 1. mj bi bio 🥰
to bi bilo bas lijepo
Anchy i ja to radim, za ovaj ciklus mi termin pada na 31.12. prekrasno🙊
Steta sto me ovulacija nije pomazila😂
Lucky kad tebi pada termin s novim ciklusom?
Negdje sredinom 1. mj bi bio 🥰to bi bilo bas lijepo
Sad nek samo prođe ovaj dosadni dio s mengom, ali ajde već 3dc treba razmišljat jesam li popila klomi ili ne pa onda će to proletit hihihi jučer sam se naoružala s ciklom, čeka spremna, nju ću počet kad i klomi, ananas izostavljam, samo ću srž od 1dpo
Super plan. Mora upaliti ovaj put! Drzim fige draga!
Lucky ma proletit ce ti ovaj ciklus, cijelo vrijeme ce bit neka dogadjanja, uzv, a i brzo idu piskenja🥰
Ma neka nasih bebica u 2022. kada ne bude vise korone i potresa i zivot opet bude divan❤️
Anchy bas bas leti, nama ce skoro i godisnjica braka, optimisticno sam racunala kad smo se vjencali da cemo tad imat bebicu vec, ali nema veze, ako nista napit cemo se 😂
Zoe Ja se samo nadam da ce se do 2022 smiriti ova glupa korona. Jer rađati i biti bez posjeta u bolnici je koma. Vidim da sad cak ne dopustaju ni muzicima da ulaze na uzv vidjeti bebicu. I ovak su uskraceni za te sve cari trudnoce sad jos ni na pregled ni porod ne mogu bas zalosno. Tako da se nadam da cemo mi imati nekakav ljepsi period za biti T i roditi, bez tolikog stresa oko virusa
Lucky ma toppp🥳🥳 bravo bravooo❤️ Svaki mjesec sve bolje i bolje, iduci si T i gotovo🥰
Anchy Lucky strašne ste mi s tim datumima :))))
Moja se bebica trebala roditi 01.05.2020. I baš sam si mislila kak će lijepo imati i datum a i okruglu godinu rođenja ko mama :)) ali nema veze, druga bebica će bii na 2022. isto lijepa godinica :D
Lucky budem i ja nekaj kratko za tebe roknula
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Pozdrav curkee, evo i mene, nova sam
Eto da vas uputim malo, pila sam duphaston, test negativan, danas menga dosla.. :(
Vise srece sledeci mjesec. Kako ste mi vi, redovno citaam forum pa rekoh da se i ja pridruzim ❤
Pozdrav curkee, evo i mene, nova sam
Eto da vas uputim malo, pila sam duphaston, test negativan, danas menga dosla.. :(
Vise srece sledeci mjesec. Kako ste mi vi, redovno citaam forum pa rekoh da se i ja pridruzim ❤
Hej hej, drago mi je da si se priključila zajedno smo jače.
stavi si slobodno u opis par informacija ovako kao mi da se bolje upoznamo, a i možeš s nama na listu, gdje odbrojavamo do (ne)očekivane menge
Anchy Luckystrašne ste mi s tim datumima :))))
Moja se bebica trebala roditi 01.05.2020. I baš sam si mislila kak će lijepo imati i datum a i okruglu godinu rođenja ko mama :)) ali nema veze, druga bebica će bii na 2022. isto lijepa godinica :D
Luckybudem i ja nekaj kratko za tebe roknula
A meni je trebao termin biti 12.6.2020 isto mi se sve uklopilo kako sam htjela i jebiga ode sve u 3 krasne. Doci ce nase dugine bebe soon sigurna sam i biti ce jos bolje od onoga sto smo si zamislie!
Lucky kako ti se ciklus sredio nevjerovatno nadam se da ce tako i meni uskoro
Sortiraj odgovore
Najstariji