Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    13. Travanj 2021. 19:58

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli vec sam prosla 3 ciklusa klomifena bezuspjesno…pa malo ne znam sta da mislim, malo se veselim jer kao sad sam popila dosta suplemenata pa su se stanice nabildale, a tad sam tek pocinjala sa svim i pila samo folnu. Tako da eto ne znam, vidjet cu, bojim se ocekivat previse od svega toga i spremna sam na to da bi na jesen mogla bit u pripremama za mpo 🤷🏻‍♀️

Ali te cikluse te mozda bestija koju si imala kocila,a sad si se tog rijesila,ona stvarno dosta utijece na plodnost i prohodnost, sad tijelo da dode k sebi i to je to, bas imam filing da ce to biti prekretnica za tebe,tako da sprasit ces se ti na zimske vrlo brzo🥰

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

13. Travanj 2021. 20:06

Joli a vidjet cemo sve, nazalost ni godine nisu garancija, napravit ce muz spermio kroz par mjeseci ako se nista ne dogodi pa cemo vidjet🙆🏼‍♀️
    Antonela drago mi je cut da ima jos onih kojima su upalile kasne ovulacije, tješim se😅🙊
    Lucky moram priznat da i ja za tebe imam bas bas dobar osjecaj, trud ce se isplatiti sigurno, nece tebe mpo vidjet😎

13. Travanj 2021. 20:39

Lucky ja nemam pojma sta je s mojim ciklusom. Mozes mi prebaciti za ne dobiti datum 27.4., pravit cu se da sam danas 1dpo pa cemo vidjet😂

Joli 🌟
    13. Travanj 2021. 21:04

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli vec sam prosla 3 ciklusa klomifena bezuspjesno…pa malo ne znam sta da mislim, malo se veselim jer kao sad sam popila dosta suplemenata pa su se stanice nabildale, a tad sam tek pocinjala sa svim i pila samo folnu. Tako da eto ne znam, vidjet cu, bojim se ocekivat previse od svega toga i spremna sam na to da bi na jesen mogla bit u pripremama za mpo 

Ja na to gledam pozitivno, problemi što si imala su riješeni, ciklus se poboljšao, nova ti novi početak. 🤞💚
    I ja sam već s M pričala o svemu, razradili smo neki plan, također uključuje mpo, meni je lakše kada imam plan, a i njegovu punu podršku u svemu.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    13. Travanj 2021. 21:25

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Joli a vidjet cemo sve, nazalost ni godine nisu garancija, napravit ce muz spermio kroz par mjeseci ako se nista ne dogodi pa cemo vidjet🙆🏼‍♀️
    Antonela drago mi je cut da ima jos onih kojima su upalile kasne ovulacije, tješim se😅🙊
    Lucky moram priznat da i ja za tebe imam bas bas dobar osjecaj, trud ce se isplatiti sigurno, nece tebe mpo vidjet😎

Naravno da znam, ali ja to gledam kao prednost, ne zato što mislim da je tebi lakše nego meni samo zato što si mlađa, svi smo na istim mukama, samo eto, nešto pozitivno. 😊

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

13. Travanj 2021. 21:26

Lucky baaas🤣🤣🤣
    Anchy, Hope, Tonia i jaaa😂😂 ima li jos tko hahah
    Nadamo se da ce ishod bit dobar svejedno💪🏻
    _
    Pine dobro nam dosla i jos brze otisla reklo bi se. Samo se prikljuci i tipkaj s nama❤️

Joli 🌟
    13. Travanj 2021. 21:32

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli 🌼

Lucky7ŽMN❤️🍀

Joli vec sam prosla 3 ciklusa klomifena bezuspjesno…pa malo ne znam sta da mislim, malo se veselim jer kao sad sam popila dosta suplemenata pa su se stanice nabildale, a tad sam tek pocinjala sa svim i pila samo folnu. Tako da eto ne znam, vidjet cu, bojim se ocekivat previse od svega toga i spremna sam na to da bi na jesen mogla bit u pripremama za mpo

Ja na to gledam pozitivno, problemi što si imala su riješeni, ciklus se poboljšao, nova ti novi početak. 🤞💚
    I ja sam već s M pričala o svemu, razradili smo neki plan, također uključuje mpo, meni je lakše kada imam plan, a i njegovu punu podršku u svemu.

Razumijem te, i meni je lakse kad jos znam da imam mogucnosti i nekakav plan, pa ono kao imam jos fore. Super da ti je i M otvoren za sve opcije i daje podršku, odma je lakse😁

Daa, posebno zato što je on puno optimističnija osoba od mene, pa mi bude lakše, na mene prenese svoj optimizam, a i nijedna opcija mu nije isključena, u svemu je podrška. 🙂

Pine dobro došla i držim 🤞 da što prije odeš na vedrije teme 😊

👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tonia♥️
    13. Travanj 2021. 21:57

Pine dobrodošla i još brze otišla na zimske bebače 😁
    Imala sam ti i ja ureaplazmu prije nekih 5 godina...samo rokaj antibiotik i bit će ok... Bitno je da ju riješiš prije trudnoće jer zna ona biti opasna 🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

13. Travanj 2021. 22:12

Pine ja pila ovaj ciklus ulje nocurka, i nista od sluzi. Inace imam problema s tim, vjerojatno treba duze vrijeme piti da bi bilo ucinka. 😕

13. Travanj 2021. 22:34

Pine za gynositol je dosta cura na forumima napisalo pozitivna iskustva, ja ga planiram isprobati takodjer. Krecem s njim kroz par dana pa cemo vidjet😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.