Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    14. Ožujak 2021. 23:47

I Sorgi cini mi se treba da isto piski sa mnom sutra🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

silver
    15. Ožujak 2021. 04:45

Hej zene!!!  Kod mene nista novo, drugi pokusaj Letrozolom je rezultirao sa 4 jajne stanice, sve ovulirale, IUI promasili jer mi ni jedan LH test nije bio pozitivan (klinika u koju idem ne daje triggere ako zena nema problema sa ovulacijom), tako da vam eto kazem da se i to moze desiti, testirala sam 3 puta na dan ni jedan nije bio ni blizu pozitivnom, a ultrazvuk u razmaku od dva dana pokazao ovulaciju, znaci jedan dan sva jaja tu, za dva dana ni jedno jaje tu a u ta dva dana ni jedan pozitivan LH test, a radila sam 3 puta dnevno testove koje koristim vec godinu dana i koji me nikad nisu zeznuli, plus imala sam testove koje mi klinika da...tako da...sve moguce! Nista ni od trudnoce...cekam mengu sad...
    Cestitke svima koje su trudne a svime koje se jos trudne hah...jednom ce valjda doci dan...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

15. Ožujak 2021. 07:29

Jutro zenice❤️☕️
    Idemo jako u novi tjedan i nove pobjede.🥰
    Di su piskilice?😁

silver
    15. Ožujak 2021. 07:30

malala

Silver, bok. 😀
    Pa kako trakice nisu reagirale? 🤨🤨 Jeste vi pokrivali doma??
    Žao mi je. Ali bit će sljedeći mjesec!!! 🤞🤞🤞

Heya!! :) Ma jesmo, naravno da smo pokrivali, ali nakon vise od godine pokrivanja to mi, cini se, bas nista ne znaci haha...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

15. Ožujak 2021. 07:38

Jutro dameee! Sretan vam novi tjedan,meni lose krenuo otkad sam otvorila oci 😂 ovaj vikend sam s muzem do kraja plocice rijesavala,jucer smo postavljali laminat pa sam ja u meduvremenu isfugirala plocice na hodniku,danas me malo sve boli,al izdrzat cu samo dok se to zavrsi. Veselim se prvom Uskrsu u novouredenom domu..Vidim novih plusica nema,ali nam netko jutros piski

Silver eto i tebe da si se javila ☺️ To tijelo zensko je stvarno misterija kako je meni privatni rekla isto ginekologinja rekla. Kada sam joj rekla da radim lh testove rekla je da im ona bas ne vjeruje jer je imala zenu kojoj je radila folikulometriju jedan ciklus i ona je paralelo pratila trakicama. Doktorica joj je rekla kojim danima imati odnose a ona dosla na zadnji pregled di joj je rekla doktorica da vidi zuto tijelo a ona ostala paf jer uopce nije imala pozitivnu trakicu,cak niti pik nije uhvatila,a eto ovulacija ipak bila i folikulometrija joj je bila dobitna jer je uspjela taj ciklus ostati T. Ocito je svaki scenarij kod nas moguc,vise me nista ne moze iznenaditi,izgleda da se ista stvar i kod tebe dogada. Nadam se da ces i ti uskoro na drugu temu,kao i svaka od nas malo pomalo. Meni temp jucer jako pala,danas opet skocila pa cemo vidjeti sto ce dalje biti,jos tjedan i pol do cekanja O 🥳🥳🥳🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Ožujak 2021. 07:44

Jutro zenske!
    Tako je novi tjedan nove pobjede 
    Nadam se da ce ovaj tj doci M popila sam jutros zadnji dufic pa da mogu na vadenje hormona! 
    Sayuri cekam da pisnes nesto hehe

silver
    15. Ožujak 2021. 07:45

Hopeforyou

Jutro dameee! Sretan vam novi tjedan,meni lose krenuo otkad sam otvorila oci 😂 ovaj vikend sam s muzem do kraja plocice rijesavala,jucer smo postavljali laminat pa sam ja u meduvremenu isfugirala plocice na hodniku,danas me malo sve boli,al izdrzat cu samo dok se to zavrsi. Veselim se prvom Uskrsu u novouredenom domu..Vidim novih plusica nema,ali nam netko jutros piski

Silvereto i tebe da si se javila ☺️ To tijelo zensko je stvarno misterija kako je meni privatni rekla isto ginekologinja rekla. Kada sam joj rekla da radim lh testove rekla je da im ona bas ne vjeruje jer je imala zenu kojoj je radila folikulometriju jedan ciklus i ona je paralelo pratila trakicama. Doktorica joj je rekla kojim danima imati odnose a ona dosla na zadnji pregled di joj je rekla doktorica da vidi zuto tijelo a ona ostala paf jer uopce nije imala pozitivnu trakicu,cak niti pik nije uhvatila,a eto ovulacija ipak bila i folikulometrija joj je bila dobitna jer je uspjela taj ciklus ostati T. Ocito je svaki scenarij kod nas moguc,vise me nista ne moze iznenaditi,izgleda da se ista stvar i kod tebe dogada. Nadam se da ces i ti uskoro na drugu temu,kao i svaka od nas malo pomalo. Meni temp jucer jako pala,danas opet skocila pa cemo vidjeti sto ce dalje biti,jos tjedan i pol do cekanja O 🥳🥳🥳🥳

Ah tko ce ga znati, dosadile mi i trakice, i testovi i temperature, sve skupa...bas mi se ne da vise, zelim zivjet svoj zivot ponovno...nije mi vise iskreno ni toliko uzbudjenje pri pomisli na djecu, ako ne ide onda ne ide, nije mi bog odredio da budem majka...
    Sretno ovaj ciklus, da u novom domu jos nesto novo se dogodi kod tebe!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

SAYURI
    15. Ožujak 2021. 08:03

https://ibb.co/QQQ7hjt
    🤭 
    8dpo...

Silver, zao mi je 😔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    15. Ožujak 2021. 08:05

SAYURI

🤭
    8dpo…

Silver, zao mi je 😔

Jel ja to vidim tanku sjenicu 

SAYURI
    15. Ožujak 2021. 08:08

Anchy_23 🌈

SAYURI

🤭
    8dpo…

Silver, zao mi je 😔

Jel ja to vidim tanku sjenicu

Vidis hahahahaha..uzivo je jaca 😁

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.