Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2021. 10:23

Sayuri vidi se, neka tamni
    _
    Sorgi sad tvoj testic cekamo
    _
    Silver bas mi je zao, mogu mislit kako ti je, nakon toliko vremena.. uzmi pauzu, dobro ce doci sigurno mi radimo puno puno krace, ali bas razumijem sto hoces rec, sve se vrti oko toga na neki nacin, ja recimo jedva cekam muza, i najvise se veselim tome sto cemo aktivno opet radit na bebi, sramota me trebala bi se njemu najvise veselit, i nama i nasim rituallima, nekako me ovo previse obuzelo i ne svidja mi se to bas 
    Nastavljamo svakako od iduceg ciklusa, ali cemo prolazit sad kroz proces selidbe, malo prilagodbe na novi muzev posao koji ga tu ceka, bit ce stresno. Tako da se necu uzdat previse,da se ne razocaram. Jos iduci mjesec ovulira lijevi jajnik

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    15. Ožujak 2021. 10:25

Joja 🙏

Sayuri… Ne moze to tako brzo tamnit. Beta se dupla svaka dva dana hehe. Nemoj si raditi dodatan stres… Al naaapkon da je netko pisnuo… I to sjenu pravuuuu… Bas lijepo 🌹
    Hope zena zmaj!! Samo ti uzivaj 😘
    Silver zao mi je sto ste fulali… Ja rijetko kad uhvatim pravi pik sa lh trakicama tako da ne ne treba bas osloniti na njih… Ipak, nadam se da ce se isplatiti pokrivanje 🌹 nikad ne reci nikad…. Razumijem da ti je dosta svega…. Daj si malo vremena ako trebas al ne odustaj … Nadam se da ces nam cesce pisat. Od tebe uvijek nesto pametno naucimo….
    Doris, sorgi gdje su testici? 🤗
    ______
    Sto se mene tice, ja sam vam ovaj ciklus katastrofa….. Zaboravljam pit vitamime, zaboravljam na ciklu…. Uzas uzas uzas… Ne vjerujem ovom ciklusu ni najmanje… Cak me ni ne dira to…. Ne znam, valjda i meni treba pauza…. Cini mi se da mi ovi Ubiquinoli ne pasu… Osjetim onak ko da mi srce preskace i stalno jako kuca… Mozda sam zabrijala ahahajja…. Uglavnom, smanjit cu dozu…. Lucky koliko ti uzimas na dan?
    Sanjarka uvijek mi je drago kad nam se javis…. Nadam se da te mucnine nece previse muciti al malo moraju hehe cisto da znas da je sve ok 😘 pozdrav ostalim trudnicama i novim mamama koje nam pisu 😽

Joja ja sam ti danas već 5 dc, procurila još u četvrtak, tako da ništa od pišanja još neko vrijeme do ovulacije  
    Natakanje ciklom, ispijanje svega i svačega i tak...i ja ti moram reći da sam ovaj ciklus nekako baš opuštena, ne nadam se previše i ne stresira me to previše.
    Krenula sam s kolegicom svaki dan se malo rekreirat i tak...uglavnom više vremena posvetiti sebi  i to me baš veseli trenutno. 

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Slazem se sa nasom Sayuri! Uopce nije bitno sto se dupla i primijeti razlika tek svaka dva dana,ako je mogla ispisat silne LH trakice,onda bogami moze i sad kad ima lijepu sjenicu sve dok ne kasni 😎 Sayuri sad nam piskis svaki dan 2-3 puta dnevno,uskoro cemo i mi LH,al treba nam netko i sa lijepim HCG crticama 🤤 a sto se mene tice,hvala na pohvalama,ne zelim platiti majstora za ono sto mogu sama.zapravo smo jedino platili instalaciju vode i slaganje centralnog grijanja..Instalacije struje i cijelu renovaciju sami samcati 🙈 tek sad ovako kad napisem shvatim koliko smo posla napravili od ljeta i bas sam ponosna na nas 💪🏻💪🏻💪🏻

Hope dobro t.loza  kaze,mozes ime mijenjat u Bob graditelj

Joja 🙏
    15. Ožujak 2021. 10:28

Zoe muz dolazi nazad u HR ili se selite kod njega? Mislim da ti muz nece nista zamjerit kad ga zaskocis hehehhee... dapace 😂😁 
    Lucky a tako pijem i ja.... Mozda mi je zbog umora... Ovih dana sam razapeta na sto strana. 
    Sayuri uuuu to volimo hehehe... Onda jedva cekam novi testic hihihih 🙏🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

silver
    15. Ožujak 2021. 10:35

Hvala cure :) Znam da ste se u tom istom filmu, ne treba odustati ali ponekad i treba malo...
    Mislim da nemam puno sto razmisljati, ili IVF ili odustajanje, jedno od toga je opcija...
    Sretno vam svima!!!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• tratincica2309
    15. Ožujak 2021. 10:37

Jutro zene drage,

Jucer sam pisala za Lh trakicu kad mislite da ce pik...i evo jutros ga docekalaaa https://ibb.co/TqnyCJv
    Nadam se da ce sve koje cekaju docekat oba testa pozitivna 🙌🙌 ugodan dan (ako ponedjeljak moze bit ugodan 🤣) 🥰🥰

15. Ožujak 2021. 10:49

Joja on dolazi u HR pa smo sada tu do jeseni, svašta nešto obavljamo vezano uz selidbu, trebamo se riješiti ovog stana tu, i tako svašta nešto, sto komplikacija haha i onda u inozemstvo od jeseni. Voljela bih ostati T do jeseni, imam 5 ciklusa na raspolaganju da ne moram odmah tražiti posao vani, da se lagano prilagođavam na čuvanju trudnoćea vidjet ćemo sve,kako Bog da.

15. Ožujak 2021. 10:54

Sorgi nadam se i ja prvom ciklusu, bit cemo svježi nakon 2 mjeseca apstinencije. Ako uspije pokušajte i vi metodu apstinencije hahah

15. Ožujak 2021. 10:55

Tratincica NAVALI NARODE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.