Kod mene danas opet cudan iscjedak. Jucer popodne sam na poslu primjetila onako zuckasti rastezljivi bez mirisa..Kasnije navecer nista, a inace mi je bas sve suho dolje...
I Bila kod gin i nisam joj spomenula jer kao sto kazem bilo je sve ok.
I aas odem na wc u isto vrijeme kao jucer i ista stvar, samo sto sad kao ima i malo roskastog..kao od krvi ali nije svejza...
Ma eto nemam pojma sto se to dogada.
3 su opcije. Ili je O u pitanju (sto sumnjam jer je prerano i suha sam ko barut)
ili mi se hormoni vracaju u normalu ili je pak neka bestija (brisevi su mi prije cca 2 tj dosli uredni)
Eto ne znam...pratim pa javim, i danas cu lh pisnuti pa zalijepim kasnije
Kod mene danas opet cudan iscjedak. Jucer popodne sam na poslu primjetila onako zuckasti rastezljivi bez mirisa..Kasnije navecer nista, a inace mi je bas sve suho dolje…
I Bila kod gin i nisam joj spomenula jer kao sto kazem bilo je sve ok.
I aas odem na wc u isto vrijeme kao jucer i ista stvar, samo sto sad kao ima i malo roskastog..kao od krvi ali nije svejza…
Ma eto nemam pojma sto se to dogada.
3 su opcije. Ili je O u pitanju (sto sumnjam jer je prerano i suha sam ko barut)
ili mi se hormoni vracaju u normalu ili je pak neka bestija (brisevi su mi prije cca 2 tj dosli uredni)
Eto ne znam…pratim pa javim, i danas cu lh pisnuti pa zalijepim kasnije
U svakom slucaju ne vjerujem da je neka bestija... Mozda se cistis .... Prati kroz par dana
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Curke ,meni krenuo smeđi iscjedak. Znači biokemijska je u pitanju
Test i dalje pokazuje minimalnu količinu hcg-a
Idemo dalje jači 💪
Drzimo 🤞🤞🤞da ipak nije to sto pises u pitanju 🤗🤗
Anchy meni je bio takav iscjedak,rastezljiv sa sukrvicom, već 3 ciklusa, oko ovulacije. Gin kaže ne moram se brinut jer je uredan papa, brisevi, na uzv nema nikakvog mioma.. Ja ti držim fige da je to, ili je jednostavno reakcija na tabletice, jer hormoni dolaze na svoje
_
Joja sad sam se sjetila još jednog pitanja, jesi držala noge u zraku? da znam hoću i to ubacit u recept il da bez toga idem
Danchy nadam se d aće na kraju biti pozitivan ishod i da griješiš ♥️
Anchy23 hmm meni jedino oko o zna biti roskasto, tako da mi iz moke perspektive to ima smisla 🤔
Anitram kako si ti PUPO? 😊🤗
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Curke ,meni krenuo smeđi iscjedak. Znači biokemijska je u pitanju
Test i dalje pokazuje minimalnu količinu hcg-a
Idemo dalje jači 💪
takav je bio i moj, jednostavno nije tamnio i bila je biokemijska. jbga. nemoš tu ništa. bude ti žao dan-dva i okreneš novi list i ideš u nove pokušaje. 💪
da nisi radila ranije testove, ne bi ni znala. dobila bi mengu i to je to. koliko samo žena ima biokemijskih tokom života, ali nikad ne saznaju. tako da je to dio ženske prirode. već idući ciklus nova nada, nova sreća!🍀🍀
👩33g
👨42g
👦4g
Danchy nadam se d aće na kraju biti pozitivan ishod i da griješiš ♥️
Anchy23 hmm meni jedino oko o zna biti roskasto, tako da mi iz moke perspektive to ima smisla 🤔
Anitram kako si ti PUPO? 😊🤗
E dobro hvala... osjecam se PUPO bas 😂😂😂😂
Zoe hahaha da drzala sam noge u zraku poslje svakog odnosa.. i sad si me sjetila.... Naravno da smo imali razne poze, al zadnja poza (prije nego izbaci vojnike jel hahahha) bila je takva da ja lezim, on na meni, a moje noge njemu na ramenima hehehe.... Planirali smo i podbacit nesto pod guzu al nema potrebe jer i ovako zdjelica bude malo "u zraku".... I onda mi samo prebaci noge na zid i tako stojim ahahha (tj. Lezim)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pisnula lh! Bijela ko snijeg 🤣
Dobro je biti ce jednog dana 🙈🤞🍀Samo da se bestije nisu vratile...
Idem sutra na put mini go. Taman ce mi sljed tj i nalaz papa testa doci pa cu biti pametnija. Terapiju i dalje pijem...a nadam se da mi se ipak hormoni vracaju u normalu pa da je zato takvo stanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji