Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    31. Ožujak 2021. 19:15

Anchy ponesi si trakice pa svaki dan jednu pisni 🌹 odmorite se i uzivajte

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Maša🤰🏼
    31. Ožujak 2021. 19:34

JOJAAA oomggggg kako dobroooooo . ČESTITAMMM DRAGA  nisam uspila nac recept jesi vec sve detaljno opisala ? malo cu bolje pogledat ? sta je gin rekao za duph ?
    Danchi jakooo mi je žao :( ali trk kog ginekologa svejedno da on to iskontrolira dali je sve uredu 
    LUCKY ŽENO Ti ces ovaj mjesec bit toliko trudna da možeš i na 2 DPO pisnut i bit ce +. Hvala sta pitas za mene tu sam ali sam bila u guzvi pa se javljam sada ...objasnjenje u nastavku...

KOD MENE DOMA….  DOŠLA MOJA GLUPAČA 

kako se jučer i najavila nemogu joj zamjerit hahah ugl ja si cijeli dan razmišljam dal da zovem gin i pitam šta dalje ? ovo će nam biti 10 ciklus pa neznam jel prerano ili da krenem nesto poduzimat ? šta se uopce poduzima u ovim ranim fazama ? uopcee nemam pojma ahahah ovaj mjesec je rekao muz da ce on kalkulirat kad cemo seksat rekla sam BRATEEE SLOBODNOOOOOOO 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Joja 🙏
    31. Ožujak 2021. 20:05

Mašo  zao mi je zbog menge.... Nadam se da je sljedeci ciklus tvoj i da se vidimo na zimskim bebama.... 🌹 Recept sam napisala hehe ako te nesto konkretno zanima, samo pitaj.... U mom potpisu mozes vidjet kad smo imali odnose (FF graf) ... Nisam bas vjerovala u ovaj ciklus... Imala sam nekakav svrab na pocetku ciklusa, stavljala sam si tri dana za redom aplikator s canestenom dolje ... Srecom brisevi su uredni 🥰

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Ožujak 2021. 20:52

Maso zao mi je zbog M. Ali vidim da si ok i planiras vec sto i kako dalje 🤞🍀
    Nadam se i zelim da se uskoro preselis na ljepse teme.😉

Antonela122🐘🌠
    31. Ožujak 2021. 21:28

Danchy ako test ostane slabije pozitivan i nakon ili tokom menge,ili ako ti menga bude cudnija,iscjedka smedeg itd  trebalo bi kod dr,jer nekad kod vanmaternicne zna razina hcg biti niska,ne plasim te al ja sam na to bila upozorena nakon biokemijske od strane dr.,meni kod biokemijske je vec test bio negativan u tim dpo,takoder u prve dvije trudnoce sam imala smedi iscjedak i lagano sluzavo krvavi 3 dana i dobila sam dufic i evo ih obadvoje sad spavaju u krevetu.

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    31. Ožujak 2021. 21:36

Maša🥰🤰🏼

JOJAAAoomggggg kako dobroooooo . ČESTITAMMM DRAGAnisam uspila nac recept jesi vec sve detaljno opisala ? malo cu bolje pogledat ? sta je gin rekao za duph ?
    Danchijakooo mi je žao :( ali trk kog ginekologa svejedno da on to iskontrolira dali je sve uredu
    LUCKY ŽENOTi ces ovaj mjesec bit toliko trudna da možeš i na 2 DPO pisnut i bit ce +. Hvala sta pitas za mene tu sam ali sam bila u guzvi pa se javljam sada …objasnjenje u nastavku…

KOD MENE DOMA….DOŠLA MOJA GLUPAČA

kako se jučer i najavila nemogu joj zamjerit hahah ugl ja si cijeli dan razmišljam dal da zovem gin i pitam šta dalje ? ovo će nam biti 10 ciklus pa neznam jel prerano ili da krenem nesto poduzimat ? šta se uopce poduzima u ovim ranim fazama ? uopcee nemam pojma ahahah ovaj mjesec je rekao muz da ce on kalkulirat kad cemo seksat rekla sam BRATEEE SLOBODNOOOOOOO

Meni je bilo receno nakon godinu i pol pokusavanja da se nema sta cekat i pravac na pretrage,krvna slika,horomoni,brisevi ja,brisevi on,spermiogram,stitnjaca itd.,s time da sam primjetila da ovisi o godinama kako regiraju dr na vremenski period pokusavanja,ali nakon 2 godine svi reagiraju,i svi nalazi su morali biti iz bolnice u kojoj planiras postupak ili slicno,moja ginicka me je nakon godinu dana pokusavanja odma spicila specijalistima da me vode,a na kraju 4 godine pokusavanja na razne nacine i lijekova,neuspijeli ivf,mi zaceli prvu bebicu prirodnim putem i to smo se jedanput kresnuli na slijepo bzvz u cijelom mjesecu jer smo trebali opet u postupak pa smo bili malo ovak deprimirani,i taj jedan je bio dobitan nakon 4 godine muke svega i svacega,znaci bas treba staviti pravu stvar na pravo mjesto u pravo vrijeme😁

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

31. Ožujak 2021. 22:10

Maša mene je ginekologica poslala da obavim pretragu hormona jer sam ja lagala da malo duze radimo na bebi🙊
    Ali rekla mi je da se ne brinem i da ona smatra da je do 2 godine sve normalno.. 
    napravila sam briseve i papu da znam da je sve cisto, ultrazvuk i sad ne planiram vise nista do daljnjeg, ako do jeseni ne bude nista muza saljem na spermio😄

31. Ožujak 2021. 22:10

Antonela koliko ti imas godina? Nakon 30-e vec salju nakon pola godine na pretrage koliko sam shvatila,
    Nas mladje od 30 ne uzimaju bas za ozbiljno jer kao imamo vremena😂

Antonela122🐘🌠
    31. Ožujak 2021. 22:34

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Antonela koliko ti imas godina? Nakon 30-e vec salju nakon pola godine na pretrage koliko sam shvatila,
    Nas mladje od 30 ne uzimaju bas za ozbiljno jer kao imamo vremena😂

Znaci krenuli smo pokusavati kad sam imala 21 godinu (zajedno smo od moje 17 godine🥰),njoj sam dosla nakon godinu i pol znaci oko 22 i pol sam imala tada kad sam se isla javit dr(koliko sada imam vojna tajna😂)   i bas mi je dr rekla,ti si mlada i nemas zasto ne moci godinu i pol zaceti to treba sve provijeriti,ostala sam trudna s 25 i pol znaci  zapravo 4 i pol godina pokusavanja, biokemijske, i jedan spontani u 3mj trudnoce,kiretaza,tableta,inekcija postupaka itd, vuk vrhovec nitko nije se ni cudio ni radio probleme sto sam kao tako mlada,imala sam blagi pcos ostalo sve uredno,nekad jednostavno ne ide i trebam pomoc bez obzira na godine,ja uvijek kazem treba sve provijeriti pa znas na cemu si,za drugu trudnocu mi je trebalo skoro 3 godine pcos nisam imala vise ali sam imala proble. s prolaktinom bio je uzasno visok pa sam to rijesavala kod endokrinologa,a sad jos nisam vadila ove krvne pretrage,samo papa i briseve koji su uredni jedino me gljivice svako malo muce.

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    31. Ožujak 2021. 22:36

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Maša mene je ginekologica poslala da obavim pretragu hormona jer sam ja lagala da malo duze radimo na bebi🙊
    Ali rekla mi je da se ne brinem i da ona smatra da je do 2 godine sve normalno..
    napravila sam briseve i papu da znam da je sve cisto, ultrazvuk i sad ne planiram vise nista do daljnjeg, ako do jeseni ne bude nista muza saljem na spermio😄

Pametno,ako hoces sve isprovijeriti malo dodas kolko pokusavas,sta ti moze nije ti spavacoj sobi pa da zna😁

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.