Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    31. Ožujak 2021. 08:13

Ja sam takoder odma dobila sa sljedecom trudnocom dufic nakon spontanog i kiretaze,cim sam saznala zvala ginicka mi je odma dala nis nisam trebal rec.

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja cure su sve rekle, uvijek je bolje pitat
    Joj da bar sad imaš onaj CB za 6 dana ranije, koji inace baca evaporacijske, zanima me kako bi se sada ponašao 

Anchy_23 🌈 🌸

Joja ja bi rekla odmah gin. Treba puhat i na hladno nekad. To sam naucila na svom primjeru prosle godine. Cim se ti premisljas imas neki instinkt ili osjecaj da bi trebala nesto onda to i napravi da ti ne bude zao poslije.

31. Ožujak 2021. 08:14

Antonela cudni snovi su cesto jedan od prvih simptoma, ja inace nikad nista ne sanja, pa kad mi krenu neki ludi snovi odmah znam da mi se nesto dogadadja u glavi

Antonela122🐘🌠
    31. Ožujak 2021. 08:16

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Antonela cudni snovi su cesto jedan od prvih simptoma, ja inace nikad nista ne sanja, pa kad mi krenu neki ludi snovi odmah znam da mi se nesto dogadadja u glavi

Istina u trudnoci sam imala tako bizarne snove da je to bilo uzas,ali tek sam 2dpo pa mislim da je ovo vise povezano s punim mjesecom sta je bio nedavno,cak mi i pas zavijao ko blesav

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Joja 🙏
    31. Ožujak 2021. 08:18

Cure hvala za savjete... Nisam mogla jucer zvat jer je radio dopodne hehehhe... Zvat cu sad :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    31. Ožujak 2021. 08:23

zoe 🤞🏻🍀 🔜🤰🏼

Joja cure su sve rekle, uvijek je bolje pitat
    Joj da bar sad imaš onaj CB za 6 dana ranije, koji inace baca evaporacijske, zanima me kako bi se sada ponašao

Jel se sjecas  kak mi je prosli ciklus bacio NAOPAKU crtu? Nema sanse da ga pisnem hehehe... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

31. Ožujak 2021. 08:26

Joja 🙏

Jel se sjecas kak mi je prosli ciklus bacio NAOPAKU crtu? Nema sanse da ga pisnem hehehe…

Sjecam se haha, zato i kazem, uvijek nesto pokazuje, pa me zanima kako se ponasa kad je fakat trudnoca u pitanju,onda vjerojatno nista ni ne pokaze
    kad budem trudna cu ga obavezno pisnut pa javim hahaha

• novodoba
    31. Ožujak 2021. 08:28

Bok svima, pratim vas iz trakice u trakicu. U mladosti sam se zbog PCOS-a liječila i uz pomoć klomifena uspjela zatrudnjeti. Na žalost i kći mi ima isti problem. Po savjetu ginekologice pije folnu kiselinu od 10/2020.
    Kako je zbog Covid pozitivnih u kući počela mjeriti temperaturu (od 11/2020) uočila je da joj temperatura ujutro bude normalna, a iza 12 sati varira od 36,9 - 37,1. Takvo stanje traje i dan danas. Kako je puno vas pilo ili sada pije folnu kiselinu zanima me je li netko imao ovakva temperaturna odstupanja i može li folna biti uzrok tome.  

31. Ožujak 2021. 08:34

novodoba

Bok svima, pratim vas iz trakice u trakicu. U mladosti sam se zbog PCOS-a liječila i uz pomoć klomifena uspjela zatrudnjeti. Na žalost i kći mi ima isti problem. Po savjetu ginekologice pije folnu kiselinu od 10/2020.
    Kako je zbog Covid pozitivnih u kući počela mjeriti temperaturu (od 11/2020) uočila je da joj temperatura ujutro bude normalna, a iza 12 sati varira od 36,9 - 37,1. Takvo stanje traje i dan danas. Kako je puno vas pilo ili sada pije folnu kiselinu zanima me je li netko imao ovakva temperaturna odstupanja i može li folna biti uzrok tome.

Pozdrav,ja zbog svoje bolesti i planiranja trudnoce vec dvije godine pijem folnu kiselinu od 5mg na preporuku neurologinje i primijetila sam da mi je temp tokom dana znala do 37,1 skocit,ali ujutro je uvijek ista. Folna moze utjecat na skakanje temperature i nije nista ozbiljno ako nema nekih popratnih simptoma uz to. Neka pokusa mjeriti samo kad se probudi prvu temperaturu da nade uzorak i vidi ponasanje iste jer na popodnevnu vec moze utjecati kretanje i intenzitet istoga,hrana,pice i ostalo ☺️ Ako nema nekih dodatnih simptoma,onda nije nista ozbiljnije 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.