Ja sam takoder odma dobila sa sljedecom trudnocom dufic nakon spontanog i kiretaze,cim sam saznala zvala ginicka mi je odma dala nis nisam trebal rec.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Joja cure su sve rekle, uvijek je bolje pitat
Joj da bar sad imaš onaj CB za 6 dana ranije, koji inace baca evaporacijske, zanima me kako bi se sada ponašao
Joja ja bi rekla odmah gin. Treba puhat i na hladno nekad. To sam naucila na svom primjeru prosle godine. Cim se ti premisljas imas neki instinkt ili osjecaj da bi trebala nesto onda to i napravi da ti ne bude zao poslije.
Antonela cudni snovi su cesto jedan od prvih simptoma, ja inace nikad nista ne sanja, pa kad mi krenu neki ludi snovi odmah znam da mi se nesto dogadadja u glavi
Antonela cudni snovi su cesto jedan od prvih simptoma, ja inace nikad nista ne sanja, pa kad mi krenu neki ludi snovi odmah znam da mi se nesto dogadadja u glavi
Istina u trudnoci sam imala tako bizarne snove da je to bilo uzas,ali tek sam 2dpo pa mislim da je ovo vise povezano s punim mjesecom sta je bio nedavno,cak mi i pas zavijao ko blesav
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Cure hvala za savjete... Nisam mogla jucer zvat jer je radio dopodne hehehhe... Zvat cu sad :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja cure su sve rekle, uvijek je bolje pitat
Joj da bar sad imaš onaj CB za 6 dana ranije, koji inace baca evaporacijske, zanima me kako bi se sada ponašao
Jel se sjecas kak mi je prosli ciklus bacio NAOPAKU crtu? Nema sanse da ga pisnem hehehe...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jel se sjecas kak mi je prosli ciklus bacio NAOPAKU crtu? Nema sanse da ga pisnem hehehe…
Sjecam se haha, zato i kazem, uvijek nesto pokazuje, pa me zanima kako se ponasa kad je fakat trudnoca u pitanju,onda vjerojatno nista ni ne pokaze
kad budem trudna cu ga obavezno pisnut pa javim hahaha
Bok svima, pratim vas iz trakice u trakicu. U mladosti sam se zbog PCOS-a liječila i uz pomoć klomifena uspjela zatrudnjeti. Na žalost i kći mi ima isti problem. Po savjetu ginekologice pije folnu kiselinu od 10/2020.
Kako je zbog Covid pozitivnih u kući počela mjeriti temperaturu (od 11/2020) uočila je da joj temperatura ujutro bude normalna, a iza 12 sati varira od 36,9 - 37,1. Takvo stanje traje i dan danas. Kako je puno vas pilo ili sada pije folnu kiselinu zanima me je li netko imao ovakva temperaturna odstupanja i može li folna biti uzrok tome.
Bok svima, pratim vas iz trakice u trakicu. U mladosti sam se zbog PCOS-a liječila i uz pomoć klomifena uspjela zatrudnjeti. Na žalost i kći mi ima isti problem. Po savjetu ginekologice pije folnu kiselinu od 10/2020.
Kako je zbog Covid pozitivnih u kući počela mjeriti temperaturu (od 11/2020) uočila je da joj temperatura ujutro bude normalna, a iza 12 sati varira od 36,9 - 37,1. Takvo stanje traje i dan danas. Kako je puno vas pilo ili sada pije folnu kiselinu zanima me je li netko imao ovakva temperaturna odstupanja i može li folna biti uzrok tome.
Pozdrav,ja zbog svoje bolesti i planiranja trudnoce vec dvije godine pijem folnu kiselinu od 5mg na preporuku neurologinje i primijetila sam da mi je temp tokom dana znala do 37,1 skocit,ali ujutro je uvijek ista. Folna moze utjecat na skakanje temperature i nije nista ozbiljno ako nema nekih popratnih simptoma uz to. Neka pokusa mjeriti samo kad se probudi prvu temperaturu da nade uzorak i vidi ponasanje iste jer na popodnevnu vec moze utjecati kretanje i intenzitet istoga,hrana,pice i ostalo ☺️ Ako nema nekih dodatnih simptoma,onda nije nista ozbiljnije 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji