Lucky bas sam sretna jer si u odbrojavanju s nama🥳
Taman kad ti budes piskila hcg, ja cu lovit O. Bit ce nam zanimljivo🤗
Jeste jucer na kraju ubacivali vojnike jos?
_
Cekamo da nam se probudi Joja🤩🤩
Dobro jutro,znaci sanjala sam izvanzemaljce,zombije znaci tak bizarne snove dugo nisam imala🤪
Ko treba piskit lsim Joja,testici na sunce😊😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Dobro jutro,znaci sanjala sam izvanzemaljce,zombije znaci tak bizarne snove dugo nisam imala🤪
Ko treba piskit lsim Joja,testici na sunce😊😊
Sutra pisamo sve,ipak je kolektivno pisanje,to se ne propusta,slobodno i ti s nama pisas,ionako nas je puno u malim dpo danima 😂😂
Jutro curke..evo i mene da se javim sa sumnjom na cistu 😩 vec cetvrti dan se tempica isto drzi,a osjecam pritisak i neku tezinu u podrucju maternice koja se siri na kijevi jajnik,samo sto on ima neke senzacije probadanja i grcenja gratis. Pregled je iduci tjedan pa me bas zanima sto ce se dogoditi. Joja nam je vidim friska trudnica,Lucky je krenula njenim stopama po plusic,ajmo ekipa,treba rusiti rekord,idemo po te plusice 💪🏻☺️☺️☺️
E da ali da ne zaboravim nasu Anitram,kod nje isto cekamo plusic za par dana iako i sutra piski s nama..ajmo curke,treba veselo uc u 2022 nakon ove dvije depresivne godine 😂😂😂🙊🙈
Hehehe cure evo me.... :) Crta se vidi al zaljepim vam sutra kad pisnem s curama 😍 .,.
Lucky ajde nek je tempica dosla malo sebi ! Sad kreces u odbrojavanje 😘
I moja se malo digla ...
Hope samo prati i dalje mozda ti O samo malo kasni...
Maybenewmom drzim ti fige do neba., Trema je svaki ciklus hehe...
_____
Moji simptomi: izbili mi pristici po bradi...
Cicke nesto malo boljele preko noci a sad me svrbe ko lude ahahaha.... Sve ono sto osjecam u trbuhu u uobicajenim ciklusima : bockanja, stipkanja, probadanja.,. Tog niceg nema.... Dolje osjetim jedino "punu' maternicu... Kao laganu nadutost.... To je mozda i mjehur ahahaha nemam pojma.... Uglavnom, moram se jaaakoo koncentrirat ne bi li osjetila nekakav simptom 🤦
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zoe i anchy ljubim vas 😍😘🥰
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Cure moze samo jedan savjet: moram danas zvat ginekologa zbog nalaza briseva... Da kazem za pozitivan test ili da jos sutim? Trebala bi pocet s duphastonom sto prije (zbog prijasnjeg spontanog).... A opet, ne zelim ga pit ako ne treba pa se zelim najprije konzultirati s privatnikom? Jel glupo da nazovem privatnika i pitam ga za duph?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Cure moze samo jedan savjet: moram danas zvat ginekologa zbog nalaza briseva… Da kazem za pozitivan test ili da jos sutim? Trebala bi pocet s duphastonom sto prije (zbog prijasnjeg spontanog)…. A opet, ne zelim ga pit ako ne treba pa se zelim najprije konzultirati s privatnikom? Jel glupo da nazovem privatnika i pitam ga za duph?
Apsolutno nije,cuvar trudnoce, moze samo pomoc, odmoc ne moze,bolje ga piti bzvz(a nije bzvz) nego ne piti,kazes da si radila test za rano otkrivanje trudnoce ovi sta su osijetljivi do 4,5 dana prije izostanka,i da je pozitivan i da si imala prije spontani i da se bojis
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Cure moze samo jedan savjet: moram danas zvat ginekologa zbog nalaza briseva… Da kazem za pozitivan test ili da jos sutim? Trebala bi pocet s duphastonom sto prije (zbog prijasnjeg spontanog)…. A opet, ne zelim ga pit ako ne treba pa se zelim najprije konzultirati s privatnikom? Jel glupo da nazovem privatnika i pitam ga za duph?
Da sam to ja,vec bi jucer popodne zvala,al to sam samo ja 😂😂😂 zovi obavezno i reci. Ako krene nesto srat jer je 10DPO,reci mu da u svojoj situaciji i proslosti ne mozes dopustiti riskiranje,ako odbije izdati lijek,pravac zvat ministarstvo i prijaviti.. sretno i javi jel pustio 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji