Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Ožujak 2021. 10:30

Joja 🙏

Pusa mackice
    Ann super za muza !!!! Brzo nam se vrati 🥰
    Anchy nemam simptome pmsa/trudnoce samo prehlade hehe… Grlo me boli 😞

Vidi moj graf,za tebe ima nade 😂 ja vise ne znam u sto da vjerujem,graf,svoj organizam ili testove,jer svi govore drugacije 😂😂😂 pisamo prekosutra? 🥳🥳🥳

30. Ožujak 2021. 10:32

Jeste mozda pomislile da pomicanje sata moze imat veze sa tim?

30. Ožujak 2021. 10:34

🦋Anitram-3-🦋

Bas smo lucky i ja raspravljale o tome da treba organizmu da se presalta i svaki dan mjerimo zapravo sat vremena ranije 😂😂😂

Joja 🙏
    30. Ožujak 2021. 10:36

🦋Anitram-3-🦋

Hehe jesam al svejedno.... Mislim da je preniska....
    Hope ma vidjela sam, kako ne vidjet hehehe napisala si sto puta 😆, piskimo za dva dana pa cemo bit pametnije

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    30. Ožujak 2021. 10:42

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

Bas smo lucky i ja raspravljale o tome da treba organizmu da se presalta i svaki dan mjerimo zapravo sat vremena ranije 😂😂😂

pa da, tempica bi mi ziher bila viša inače…idemo peticiju potpisat da ne mogu mijenjat sat jer nam onda grafovi odu u k

Ahahahhahahaja bas su nas zeznuli s tim..... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

30. Ožujak 2021. 10:42

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

pa da, tempica bi mi ziher bila viša inače…idemo peticiju potpisat da ne mogu mijenjat sat jer nam onda grafovi odu u k

Hhahaha daaaa.a..mene to svaki put ubije..znaci treba mi sigurno tjedan dva da se ustabilim poslje promjene sata. 

30. Ožujak 2021. 11:01

Lucky7ŽMN❤️🍀

Hopeforyou

🦋Anitram-3-🦋

Pa da korona nije zajebala do 31.12. Ove godine su sve clanice EU trebale odluciti oce ostat na ljetnom ili zimskom satu,jer su vec zakljucili da ljudi imaju strasnih problema zbog promjene sata,al korona je morala sjebat i to 😂😂

simba
    30. Ožujak 2021. 12:21

gospođo voditeljice liste, prijavljujem crvenog gosta u gaćicama narednih par dana.😁 Javljam kad uhvatim O, pa da napišeš datum kad M neću dobit. Dotad vas malo pratim i pišem tu i tam. Idući mj ću piškit trakice!💪
    ugl, zaključila sam da me gin zajebo i da mi je krivo rekao kad je O bila. vidjet ćemo ovaj mjesec.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Ožujak 2021. 12:54

simba

gospođo voditeljice liste, prijavljujem crvenog gosta u gaćicama narednih par dana.😁 Javljam kad uhvatim O, pa da napišeš datum kad M neću dobit. Dotad vas malo pratim i pišem tu i tam. Idući mj ću piškit trakice!💪
    ugl, zaključila sam da me gin zajebo i da mi je krivo rekao kad je O bila. vidjet ćemo ovaj mjesec.

Neka glupaca brzo prode i nova Ovulacija dode! Pa u nove pobjede 💪

30. Ožujak 2021. 13:34

Anchy jel ti planiraš pišnuti koju lh? možda se nešto kuha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.