Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    30. Ožujak 2021. 08:11

Danchy si pisnula ujutro?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

danchy1990
    30. Ožujak 2021. 08:17

Jutro cure,vidim spremate se za GO,ja još danas i sutra pa godišnji. Taman u pravo vrijeme,do kraja godišnjeg će se razviti situacija,ili trudna ili biokemijska. Živi bili pa vidjeli 😏.
    Sutra stižu novi testovi pa odmaram do sutra 😎.
    Jel nam koja blizu piskenja?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

30. Ožujak 2021. 08:19

Lucky7ŽMN❤️🍀

Ja si mislim da malo i ova promjena sata jebe nase grafove 🤔

To je i meni palo na pamet jer ispada da mjerimo set vremena ranije 😂 to sam prvo u nedjelju pomislila kad mi je bila 36.3 😂😂

30. Ožujak 2021. 08:20

danchy1990

Jutro cure,vidim spremate se za GO,ja još danas i sutra pa godišnji. Taman u pravo vrijeme,do kraja godišnjeg će se razviti situacija,ili trudna ili biokemijska. Živi bili pa vidjeli 😏.
    Sutra stižu novi testovi pa odmaram do sutra 😎.
    Jel nam koja blizu piskenja?

Mi ne mozemo dokucit jesmo ovulirale na kraju ili ne,kamoli tek koji smo DPO,ali prekosutra imamo kolektivno pisanje,dodi i ti,bit ce zakon! 😎😁

30. Ožujak 2021. 08:48

Evo mene jer nemam mira. Odlucila ja maknut onaj pozitivN test na O 24.3. I da se oslanja samo na temperaturu..kad ono: 

Jer zasto bi kod mene jednostavno kad MORA komplicirano 🙄🙄🙄

Tonia♥️
    30. Ožujak 2021. 09:54

zoe🌸

Lucky sutra će tempica skočit,mora nakon onakvih trakica
    _
    Tonia ja se veselim svom godišnjem, nisam bila jaaako dugo, i još bi mi taman trebali plodni dani bit dok sam na g.o.,di ćeš bolje.možda i tebi budu pa da skupa odbrojavamo
    _
    Hope ti se baš moraš naoružat strpljenjem za svaki ciklus, nema druge. Dok ne dešifriramo šta se dogodilo.
    _
    Tommy sjetila sam se jutros ga je tebi danas dugoočekivani pregled, ako nas čitaš sretno i javi novosti

Ma niente od moje O, ja tek 2dc a moja, u doba kad su mi normalni koliko toliko ciklusi bili (34 dana) je dolazila na 19.dc :/ Ali zato se nadam da će tebi biti plodno zbog odmora :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

30. Ožujak 2021. 10:06

Hope  taman da sutra kreneš s hcg
    _
    Tonia meni je pretprošli ciklus O bila tek na 19 dc, a prošli na 16 dc. Meni to očito ovisi koji jajnik ovulira. Kad lijevi ovulira uvijek mi folikularna faza bude 19-20-31 dan, nadam se da će me ovaj mjesec potrefit desni da bude normalan ciklus 

30. Ožujak 2021. 10:07

19,20,21. dan *

30. Ožujak 2021. 10:10

zoe🌸

Hope taman da sutra kreneš s hcg
    _
    Tonia meni je pretprošli ciklus O bila tek na 19 dc, a prošli na 16 dc. Meni to očito ovisi koji jajnik ovulira. Kad lijevi ovulira uvijek mi folikularna faza bude 19-20-31 dan, nadam se da će me ovaj mjesec potrefit desni da bude normalan ciklus

Bas kontam ako je ovo istina,grupno preksutra cu bit 10DPO,malo rano,ali vise nego sto sam mislila da bi mogla bit😂😂 ovim malverzacijama s FF nikad kraja! 😂

Joja 🙏
    30. Ožujak 2021. 10:19

Pusa mackice
    Ann super za muza !!!! Brzo nam se vrati 🥰
    Anchy nemam simptome pmsa/trudnoce samo prehlade hehe... Grlo me boli 😞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.