Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    30. Ožujak 2021. 07:44

Jutroooo 😍😍😍
    Zoe ti i ja smo isto idući tj na go-u...meni jos danas, pet i sub radni i onda tjedan dana odmora ❤️
    Ann bas mi je drago da si se javila,nekad je i dobro da posao malo zaokupi, pa su misli drugdje...znam da ćemo se sve naći u zimskim 🥰

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Ožujak 2021. 07:47

Jutro drage moje!
    Ann drago mi je da su od m nalazi dobri. Zao mi je sto nemas vremena, ali kad ga uhvatis slobodno nam se javi 
    Lucky sutra ce skociti temp. vidjeti ces
    Zoe tako sam i ja hehe  kupim najmanje pakiranje jer mislim da mi je zadnje pa da bezveze ne stoji.
    Mašo kako si nam danas?
    Joja jel ima simptoma??
    Danchy ides po jos testica ili je to to za sad?
    Masem i svim trudnicama nasim 

30. Ožujak 2021. 07:51

Jutro curke,da se javim prije posla jer je guzva zadnjih tjedan dana pa ne stignem ni uzet telefon u ruke osim ako vidim zadnju poruku pa odgovorim 😂 nadam se da ste mi dobro,pogodite tko je drugi ciklus za redom uspio sjebat FF? Jesam samo ja taj fenomen ili wat da fak? Jucer imala tu egg sluz OPET nakon 5 dana,ali test na ovulaciju je bio malo je rec negativan,jedva da se kontrolna i vidi 🤣🤣 posto testova vise nemam jer cekam novu zalihu mogu se oslanjat iskljucivo na temperaturu,a vidli smo kako je to zadnji put izgledalo,nikome nista jasno 🤣 probudila se u 6:25 i izmjerila temp ona bila 36.0 nakon toga opet zahrkala na pola sata do alarma i skocila na 36.3...e sad,postoji li neko racionalno objasnjenje za porast temperature u pola sata za 0.3? Jer ja ga nemam,a i relativno sam friska u tom mjerenju bazalne pa eto 😂 nick bi mi trebao bit sjebala sam FF a ne ovaj,no dobrooo..nadam se da ste mi dobro,ajmo curke s plusicima testove na sunce ili one koje ste 10DPO pa nadalje,a joja nam moze vanredno pisat da imamo zabavu 😂😂😂

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Ožujak 2021. 07:51

Tonia

Jutroooo 😍😍😍
    Zoeti i ja smo isto idući tj na go-u…meni jos danas, pet i sub radni i onda tjedan dana odmora ❤️
    Annbas mi je drago da si se javila,nekad je i dobro da posao malo zaokupi, pa su misli drugdje…znam da ćemo se sve naći u zimskim 🥰

I ja sam od cetvrtka na mini GO jedva cekam. Treba se nekad opustiti i maknuti od posla i svega 

30. Ožujak 2021. 07:52

E da,evo te slicke od sinoc na nagovor zenski tu s foruma,a znala sam da nema sanse za pikom,kad ono..divi se svijete mojoj pikcini 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    30. Ožujak 2021. 07:52

Hopeforyou

Jutro curke,da se javim prije posla jer je guzva zadnjih tjedan dana pa ne stignem ni uzet telefon u ruke osim ako vidim zadnju poruku pa odgovorim 😂 nadam se da ste mi dobro,pogodite tko je drugi ciklus za redom uspio sjebat FF? Jesam samo ja taj fenomen ili wat da fak? Jucer imala tu egg sluz OPET nakon 5 dana,ali test na ovulaciju je bio malo je rec negativan,jedva da se kontrolna i vidi 🤣🤣 posto testova vise nemam jer cekam novu zalihu mogu se oslanjat iskljucivo na temperaturu,a vidli smo kako je to zadnji put izgledalo,nikome nista jasno 🤣 probudila se u 6:25 i izmjerila temp ona bila 36.0 nakon toga opet zahrkala na pola sata do alarma i skocila na 36.3…e sad,postoji li neko racionalno objasnjenje za porast temperature u pola sata za 0.3? Jer ja ga nemam,a i relativno sam friska u tom mjerenju bazalne pa eto 😂 nick bi mi trebao bit sjebala sam FF a ne ovaj,no dobrooo..nadam se da ste mi dobro,ajmo curke s plusicima testove na sunce ili one koje ste 10DPO pa nadalje,a joja nam moze vanredno pisat da imamo zabavu 😂😂😂

Tvoje trakice i temperatura i ff su meni prezabavni. Kao detektivke pokusavamo otkriti kada si imala O 😂

30. Ožujak 2021. 07:55

Anchy_23 🌈

Hopeforyou

Jutro curke,da se javim prije posla jer je guzva zadnjih tjedan dana pa ne stignem ni uzet telefon u ruke osim ako vidim zadnju poruku pa odgovorim 😂 nadam se da ste mi dobro,pogodite tko je drugi ciklus za redom uspio sjebat FF? Jesam samo ja taj fenomen ili wat da fak? Jucer imala tu egg sluz OPET nakon 5 dana,ali test na ovulaciju je bio malo je rec negativan,jedva da se kontrolna i vidi 🤣🤣 posto testova vise nemam jer cekam novu zalihu mogu se oslanjat iskljucivo na temperaturu,a vidli smo kako je to zadnji put izgledalo,nikome nista jasno 🤣 probudila se u 6:25 i izmjerila temp ona bila 36.0 nakon toga opet zahrkala na pola sata do alarma i skocila na 36.3…e sad,postoji li neko racionalno objasnjenje za porast temperature u pola sata za 0.3? Jer ja ga nemam,a i relativno sam friska u tom mjerenju bazalne pa eto 😂 nick bi mi trebao bit sjebala sam FF a ne ovaj,no dobrooo..nadam se da ste mi dobro,ajmo curke s plusicima testove na sunce ili one koje ste 10DPO pa nadalje,a joja nam moze vanredno pisat da imamo zabavu 😂😂😂

Tvoje trakice i temperatura i ff su meni prezabavni. Kao detektivke pokusavamo otkriti kada si imala O😂

Ma nista necemo dokucit. Sreca pa mi je pregled kod ginica pomaknut na iduci tjedan,ima da napravi taj UZV inace cu pocet grist 😂😂😂

30. Ožujak 2021. 08:07

Lucky sutra će tempica skočit,mora nakon onakvih trakica
    _
    Tonia ja se veselim svom godišnjem, nisam bila jaaako dugo, i još bi mi taman trebali plodni dani bit dok sam na g.o.,di ćeš bolje. možda i tebi budu pa da skupa odbrojavamo 
    _
    Hope ti se baš moraš naoružat strpljenjem za svaki ciklus, nema druge. Dok ne dešifriramo šta se dogodilo.
    _
    Tommy sjetila sam se jutros ga je tebi danas dugoočekivani pregled, ako nas čitaš sretno i javi novosti 

30. Ožujak 2021. 08:10

zoe🌸

Lucky sutra će tempica skočit,mora nakon onakvih trakica
    _
    Tonia ja se veselim svom godišnjem, nisam bila jaaako dugo, i još bi mi taman trebali plodni dani bit dok sam na g.o.,di ćeš bolje.možda i tebi budu pa da skupa odbrojavamo
    _
    Hope ti se baš moraš naoružat strpljenjem za svaki ciklus, nema druge. Dok ne dešifriramo šta se dogodilo.
    _
    Tommy sjetila sam se jutros ga je tebi danas dugoočekivani pregled, ako nas čitaš sretno i javi novosti

Izgleda da je moj uzorak da jebem FF iz ciklusa u ciklus😂 prosli ciklus je bila ista stvar,premjestio mi je O,a zapravo mu je prva tvrdnja bila tocna 😂 zbunjuje ga moja tempica,kao i mene ocito 😂

Antonela122🐘🌠
    30. Ožujak 2021. 08:10

Lucky trakice ti placaju dug koji su ti duzne prekrasno,sto se tice temp,ja kad sam radila na prvom dijetetu 4 pune godine,temp mi se pokazalo ko zivi kaos bez smisla,ili ju ja nisam dobro mjerila,na kraju kad nisam imala nikakav skok u temp ni nista sam ostala trudna,ugl odustala sam od nje il je moje tijelo blesavo ili ja. Pa se drzim trakica i sluzi.

Zoe ja sam bas kupila jucer 2 velika pakiranja najvecih,nadam se da se nisam valjda ureknula

27.3 mi je bio pik,28.3 pikcina i ta dva dana po jedanput smo se krenusli,jucer i danas ne,nekako mi slabo to pokriveno al sta ces

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.