Lh trakice - 5. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    29. Ožujak 2021. 11:15

danchy1990

Anchy_23 🌈

danchy1990

Ovo mi je već 3.piskenje danas,pa uzmimo i to u obzir. Nada je još prisutna,držite mi 🤞

Bas se lijepo tu vidi bez naprezanja! Drzim fige da digitalac potvrdi🤞

♥️
    Moram poslije posla po digitalac,u ljekarni su imali samo ovaj. Tako da ga piskim ujutro,nadam se samo pozitivnom 😎

Drzim ti fige i nadam se da ce sve na kraju ispasti ok! A bas nas zezaju ti testici ovih dana!

29. Ožujak 2021. 11:34

Danchy vidi se iz aviona. Sve je to ok. Imaj u vidu da svaka dva dana beta raste ❤
    Evo koje ne znaju, obavljen je tranafer. 2 prekrasne blastice. Sada cekamo 2 tjedna (sluzbeno) za test. A onaj nas nesluzbeni ide za koji dan. ❤

danchy1990
    29. Ožujak 2021. 11:42

🦋Anitram-3-🦋

Danchyvidi se iz aviona. Sve je to ok. Imaj u vidu da svaka dva dana beta raste ❤
    Evo koje ne znaju, obavljen je tranafer. 2 prekrasne blastice. Sada cekamo 2 tjedna (sluzbeno) za test. A onaj nas nesluzbeni ide za koji dan. ❤

Navijamo za tebe,ako je ikako moguće za blizance🤭 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

29. Ožujak 2021. 11:42

danchy ovdje se bas lijepo vidi,a nije prvi urin, bit ce to super

29. Ožujak 2021. 11:43

Martina baš se veselimo obrojavalju s tobom

Tonia♥️
    29. Ožujak 2021. 11:59

Dancy ovo je super jaka crta za treći urin :))) sutra očekujem lijepi digitalni plus :)
    Martinica naša čekamo taj neslužbeni :DDDD puno puno puno pozitive šaljem 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joja 🙏
    29. Ožujak 2021. 12:00

Danchy pa 13dpo ti je tek... Sasvim ti je dovoljno tamna crta... Nemoj se stresirati.... Bit ce sve dobro 🥰
    Lucky vidim da ni ti nisi mogla spavati i da ti tempica nije mjerodavna.... Ne znam sta je to sinoc bilo al ja nikako ne mogu naici..... Osjecam se kao da me pregazio kamion.... Hvala Bogu na crvenoj maci.... Bas osjetim kako dize energiju..... 
    Mašo zao mi je zbog testica :( znam kako si lezerno usla u ciklus, nemoj se sad bedirati.... Sljedeci ciklus je tvoj 🌹
    Kača cekamo izvjestaj 🙏
    Pusa ostalim curama

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

simba
    29. Ožujak 2021. 12:11

danchy1990

Evo slike

Gornja od jutros,druga od maloprije.
    Mislim da bi na 13dpo trebala biti tamnija linija,ali probam još sa digitalcem. Trebao bi me riješiti svih sumnji

pričekaj jednostavno još do prekosutra. tad bi trebala bit vidljivija razlika, tad bi bila 15dpo. i da napraviš sad digitalac, pisalo bi ti plus ili 1-2 tj trudnoće. Jer ovo su pozitivni testovi. Možda si ti jednostavno jedna od žena koja ima u startu niži hcg, pa je zato blaža crta. viđala sam takvih testova u grupama na f, u Njemačkim grupama, koliko hoćeš i bilo je sasvim ok. 
    Zato ja ne volim radit testove unaprijed, pa nagađat i brinut unaprijed, kad ću se brinuti kasnite tak i tak😂
    a i to što ja ne volim, ne znači da ne volim pametovat za vaše.😂😂😂

kupila sam test, radim kasnije pa javim!😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    29. Ožujak 2021. 12:14

🦋Anitram-3-🦋

Danchyvidi se iz aviona. Sve je to ok. Imaj u vidu da svaka dva dana beta raste ❤

odlično! 🍀🍀🍀

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    29. Ožujak 2021. 12:15

Anchy_23 🌈

danchy1990

Ovo mi je već 3.piskenje danas,pa uzmimo i to u obzir. Nada je još prisutna,držite mi 🤞

Bas se lijepo tu vidi bez naprezanja! Drzim fige da digitalac potvrdi🤞

tek sad vidjeh, pa ovo je odlično!

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.