Ja sam tako lose spavala, cijelu noc se budila, prevrtala, tempica mi uopce nije relevantna danas, a i jos uvijek me boli lijeva strana
To ti je od svih silnih vojnikića 😁🤭😁🤭😁
Vjerojatno sam toliko napunjena da je to sad ko onaj kontrast na hsgu 😂😂😂
🤣🤣
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Lucky zašto ti nisi u odbrojavanju ? moraš biti nakon ulovljene O.
Dobro jutro🙃.Curke kako stavite ove chartove u potpisu s dc i dpo?
To si skines aplikaciju fertility friend. Super je ap jer ti po temperaturi tocno moze potvrditi da je bila O . Naravno u nju mozes upisivati jos svasta. Kad ju instaliras kopiras link tu u potpis na forum
Tnx uspijela,kolko imam vec takvih aplikacija na mobu cudo da mi mobitel nije ostao trudan😆
Hahaha jaoo i ja ih imam jedno 2-3 aplikacije. Bas to prije ce mi mob ostati T nego ja haha
Masa, Danchy, Simba…. Sta ima kod vas?
jutro ekipice! nisam dobila još😮😂
znači, mora da sam T. 😂Da da, znam, neka odem kupit test. I zbilja moram, ali nikako da odem do grada. Nekako si sve mislim da ću dobit i da mi je računica za O u banani, ali dosad sam uvijek imala lutealnu od 14 dana, a ta je čini mi se odavno promašena. Znači sutra će biti točno 14 dana od pregleda kod ginekologa kad mi je rekao da je O prošla prije 3-4 dana.
ako sam zbilja trudna, onda sve moje teorije znanja vlastitog tijela i simptoma padaju u vodu.😁😂
👩33g
👨42g
👦4g
Masa, Danchy, Simba…. Sta ima kod vas?
jutro ekipice! nisam dobila još😮😂
znači, mora da sam T. 😂Da da, znam, neka odem kupit test. I zbilja moram, ali nikako da odem do grada. Nekako si sve mislim da ću dobit i da mi je računica za O u banani, ali dosad sam uvijek imala lutealnu od 14 dana, a ta je čini mi se odavno promašena. Znači sutra će biti točno 14 dana od pregleda kod ginekologa kad mi je rekao da je O prošla prije 3-4 dana.
ako sam zbilja trudna, onda sve moje teorije znanja vlastitog tijela i simptoma padaju u vodu.😁😂
Simba molim te trči po test,razveseli nas
treba nam još jedan plusić na listi, za nadu i optimizam
Jutro cure,moj test i danas iste jačine. Idem kasnije po digitalac pa ćemo vidjeti šta on kaže
A vjerojatno će ti i možda potvrditi da si T, ali po meni je to bačen novac. Ne želim biti baba roga sa lošim vijestima, vjerojatno i sama sumnjaš da bi trebala biti tamnija. Meni je prošli mj tako bilo, test nije tamnio, i jednostavno sam zakašnjelo dobila m. Možda da odeš izvadit betu? ili pričekaš. kad ono trebaš u biti dobit? ajde stavi slikicu testa.
👩33g
👨42g
👦4g
Simba jebemu menga ti kasni a ti nemas testa 😱😱😱 pa daj se uozbilji 🙄
šta da ti kažem, živim na selu😂😂 to osim krava i ostalih susjeda nema puno😂 kakva ljekarna, kakav dm. A sad realno, živim samo 5 km od centra grada, manjeg.😁😅
valjd se ne želim zamarat sa tim viječajem crtica. ili će biti da udara u oči ili ću dobit. zapravo ne mogu vjerovat kako mi se tijelo igra sa mnom i moje mjerenje vrata maternice..😂
👩33g
👨42g
👦4g
Evo slike
Gornja od jutros,druga od maloprije.
Mislim da bi na 13dpo trebala biti tamnija linija,ali probam još sa digitalcem. Trebao bi me riješiti svih sumnji
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
danchy bas je svjetla za 13 dpo, nadam se da nije biokemijska u pitanju i da ce digitalac potvrditi.
Danchy naša Sayuri je na 13dpo imala baš slabu sjenicu i na 16dpo je vrištala, tako da samo smireno, ja bi možda išla betu izvadit i za 2 dana ponovit i onda si mirna
Nadam se da će biti kao kod Sayuri ,da nije biokemijska. Betu trenutno nemam gdje vaditi 🤷♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji