Jutro,
Aplikacija javlja da je pik i da moram u akciju iako sam već i sinoć bila hahha… Moram malo pričekat da se mužu nadoknade vojnici pa bih večeras mogla. Eto 20.ti dan ciklusa ovulacija.. Nije ni čudo šta do sad nisam uspjela zatrudniti jer sam se vodila totalno krivo. Evo slike trakica od ova 3 dana ako kome pomogne, zadnja je od danas.https://ibb.co/SPv5nGh
Pik 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro zenice :)
Ajmo, simptome na sunce :*
Jedno veliko nista 😏
Kod tebe?
Jutro moje dame!
Tonkica super si to popratila i ova zadnje je pik. Sad kad si ulovila O akcija i nema predaje 💪
---
Bas nam je lijepa lista 😊 kako sanjarka kaze mora biti bar jedan plus od nas svih!
Silver hvala na info budem si i to proucila a skinula sam si i knjigu how it starts with an egg 😉
Joja kod mene je temp otisla na 36.8 🙈 vec sam mislila da mi toplomjer ne radi...
Cicke su mi osjetljive ali ne tako jako kao prije 2 dana
I jedino sto sam primjetila da sanjam svakakve gluposti. Nocas sam isla 3 puta na wc ali to je zato sto sam se natankala caja navecer i kasnije vode, mozda je i temp zato takva jer sam se budila 3x.🤷🏼♀️
Uglavnom draga moja svasta a nista 🤣😅
Jutro moje dame!
Tonkica super si to popratila i ova zadnje je pik. Sad kad si ulovila O akcija i nema predaje 💪
—
Bas nam je lijepa lista 😊 kako sanjarka kaze mora biti bar jedan plus od nas svih!
Silver hvala na info budem si i to proucila a skinula sam si i knjigu how it starts with an egg 😉
Jojakod mene je temp otisla na 36.8 🙈 vec sam mislila da mi toplomjer ne radi…
I jedino sto sam primjetila da sanjam svakakve gluposti. Nocas sam isla 3 puta na wc ali to je zato sto sam se natankala caja navecer i kasnije vode, mozda je i temp zato takva jer sam se budila 3x.🤷🏼♀️
Zvuci sve dobro 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 pila si puno vode jer te uhvatila nenormalna žeđ? 😁
Jutro moje dame!
—
Da bar hahah. NE gledali smo film i papali kokice 🍿 onako fine slane 🙈😅
Jutro moje dame!
—
Da bar hahah. NE gledali smo film i papali kokice 🍿 onako fine slane 🙈😅
😂😂😂😂😂
Sanjarka i Anchy tempice su vam top :))) bas sam optimisticna kad ste vas dvije u pitanju... Sanjarka jel ti piskis one svoje lude lh hehehe bas me zanima kako ce ti se ponasat u slucaju trudnoce, mozda izbije i treca crtica ahahha.... Anchy jel ti piskis lh danas?
__
Moji simptomi: samo cickice primjetim za sad. :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja vam mogu samo simptome iz prve trudnoće reć a to je jedno veliko ništa. Ni bolne grudi ni bolovi u trbuhu ma jedno veliko ništa. A jednom kad je bila biokemijska sam već imala tokom noći snove puste, tokom dana kao promjene temperature... Vruće mi bilo, pa hladno i tako u krug. I jedan simptom po kojem sam posumnjala na trudnoću je dezorijentacija. Znači prestrašno, u frižider spremiti mobitel pa zaboravljivost... Glupa ko stup. Krenem po nešto i zaboravim u 2 sekunde po što sam išla. Eto ako tko poglupi da zna da je to možda to.
Sanjarka i Anchy tempice su vam top :))) bas sam optimisticna kad ste vas dvije u pitanju… Sanjarka jel ti piskis one svoje lude lh hehehe bas me zanima kako ce ti se ponasat u slucaju trudnoce, mozda izbije i treca crtica ahahha…. Anchy jel ti piskis lh danas?
__
Moji simptomi: samo cickice primjetim za sad. :)
Ne pratim s njima hahhaha
Nego s ovima
https://ibb.co/yB11sWX
Z tamnija nego jucer, al nista to jos
Ja vam mogu samo simptome iz prve trudnoće reć a to je jedno veliko ništa. Ni bolne grudi ni bolovi u trbuhu ma jedno veliko ništa. A jednom kad je bila biokemijska sam već imala tokom noći snove puste, tokom dana kao promjene temperature… Vruće mi bilo, pa hladno i tako u krug. I jedan simptom po kojem sam posumnjala na trudnoću je dezorijentacija. Znači prestrašno, u frižider spremiti mobitel pa zaboravljivost… Glupa ko stup. Krenem po nešto i zaboravim u 2 sekunde po što sam išla. Eto ako tko poglupi da zna da je to možda to.
😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji