Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    08. Siječanj 2021. 17:03

Tonkica pomirbeni keksic mi je najdrazi 🙈
    ---
    Meni bradavice vise nisu tako napete i osjetljive drugih simptoma znacajnih nema kod mene 🤷🏼‍♀️

08. Siječanj 2021. 17:17

ancio sretno i tebi🤞🏻🍀😘

Sanjarka88
    08. Siječanj 2021. 17:24

🌈

Tonkica pomirbeni keksic mi je najdrazi 🙈

Meni bradavice vise nisu tako napete i osjetljive drugih simptoma znacajnih nema kod mene 🤷🏼‍♀️

✌️
    Sad me vec lagano nervoza hvata jer mi je dosadno i nemam sta analizirat 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    08. Siječanj 2021. 17:29

Joj Sanjarka,najbolje da se pravimo da smo lude Amerikanke pa počnemo hcg pisat da imamo sto analizirat 🤷‍♀️😂

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    08. Siječanj 2021. 18:00

Bas sam pricala s muzicem i on misli da mu ovaj tribestan sopharmin vise odmaze nego pomaze.... Kaze da je primjetio manje sluzi nego inace... tocnije, prije odnosa njegov alat ahaha uvijek bude vlazan i ispusta predsjemenun tekucinu 🤭, a ovaj mjesec to je izostalo... sad me strah da necemo uspjet ni ovaj mjesec... Pio je tri ciklusa, sad stajemo i definitivno idemo na spermio cim iskljucimo trudnocu... 
    Ima li to uopce vece s icim? Ahahaha.... Napominjem da je kolicina sperme na kraju odnosa obilna kao i do sad.,..

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

08. Siječanj 2021. 18:17

Joja bas to sto Lucky kaze, ako ih ima na kraju tko sljivi ovo prije😂 ja stvarno nemam iskustva, moj ne pije nista od dodataka, planira na spermio ako ne uspije kroz par mjeseci pa bi tek onda pristao na drogu🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Siječanj 2021. 18:54

Sanjarka kuzim te totalno. Evo ja sam se iz setnje vratila, malo cirkulaciju da popravim.
    Bas sam pricala muzu kako uopce nemam osjecaj da sam T.
    Trudim se biti pozitivna ali taj moj mozak uvijek baci onu sumnju sto ako bude minus 🙈🤦🏼‍♀️

08. Siječanj 2021. 19:03

Anchy pa zar se uopce moze imat osjecaj nakon 4 dana😅
    Jesi zadnji put imala osjecaj?
    Nemoj mi bit negativna🤭 

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Siječanj 2021. 19:17

zoe_r

Anchy pa zar se uopce moze imat osjecaj nakon 4 dana😅
    Jesi zadnji put imala osjecaj?
    Nemoj mi bit negativna🤭

Ma jasno je to meni 4 dpo js jos pluta okolo...🤣
    Ma ne ne zelim biti negativna trudim se ostati cool😉
    Ocekujem najbolje pripremam se i za najgore haha!😅
    ---
    1. put kad smo napravili bebu nismo imali kao sada ciljane odnose. Skuzila sam tek kad sam grceve osjetilia i bila sam uvjerena da M stize jer je bila izostala 2 mj. Tek treci dan grceva sam napravila test i bila je debela crta. 
    Mislim da ovi ciljani odnosi i kad sve znas do u detalj nosi neki svoj teret. 
    Ali ne preostaje mi nista nego cekati. Strpljen spasen 😊

Joja 🙏
    08. Siječanj 2021. 19:32

Ja sam prosli ciklus imala apsolutno sve simptome i pad tempice na 5dpo... Bila uvjerena da sam trudna a ono čvorak... 
    Sad osjecam neka "povlacenja nisko lijevo" sve me strah i pomisliti da bi to mogao biti nekakav simptom ahahha.... Osim toga cicke su ko tempirana bomba i dalje.... I jako sam zivcana...

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.