Valjda ce bar jedna od svih nas dobit plusic 😅🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Valjda ce bar jedna od svih nas dobit plusic 😅🙏
Mislim ovaj ciklus
Dobit cemo ga sve, kad tad ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka po zakonu velikih brojeva, od silnih pikova ovaj mjesec mora bit i koji plusic🥰
Ja pretrpana poslovima ovih dana pa nikako da se javim. Trakice kaos ovaj mjesec,potamne pa posvjetle. Piskim dok ih još imam,nadam se da nije uzalud. Ako ništa bar idem zajedno sa Lucky na listu za idući mjesec,a ostale šic na jesenske 😉
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
https://ibb.co/MR5MshR
—
Tanja a vidi kako je meni prosli mjesec bilo sa zelenim🙈 tako da je ovo tvoje i vise nego odlicno.😘
Ti si imala finu crtu 10tog... 😍
Jel bolje uzeti neke druge, ne ove zelene?Ja nasla povoljno u online apoteci pa kupila 20 +5 hcg, nisam ranije ni razmišljala o lh trakicama, koristim godinu dana mini mikroskop.... 💩 On mi sad nista ne pokazuje
Cure slusam vas, piskim i hopsam, bice nesto od nas 🤞🤞🍀🍀🍀🍀🙏
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tanja ma mislim da je najvaznije da se naviknes i ih skuzis, koje god da imas😊
Silvermoze koja recenica o Ubiquinolu hehe valjda se tako pise :*
moze haha: Sigurna sam da znate da CoQ10 je jedan od vaznijih sastojaka koji nas odrzavaju mladima, potrebni su za energiju u stanicama a nadjeni su u vecim kolicinama u folikulima. Prehranom se CoQ10 moze unijeti ali nazalost ne previse i na srecu prozivodimo ga sami ali sto smo stariji to sve manje. Problem CoQ10 je taj da se ne apsorbira bas dobro kada ga uzimamo kao dodatak prehrani, zbog toga uzimamo ubiquinol koji je tzv reducirani tj ne oksidirani oblik (pazite jer postoji ubiqinon a taj je oksidirani i jos tezi za apsorbirati). Ukratko ubiquinol je verzija CoQ10 ali kemijski puno puno kvalitetnija i bolja, lako se apsorbira. Nekih negativnih posljedica ako se previse uzima nema, za pomoc jajnicima preporuca se 200-600 mikrograma na dan. Ja uzimam 400, 200 ujutro i 200 navecer. Snazi je antioksidant koji je dobar i za jos malo mnostvo drugih stvari, kao npr kozu i srce...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E i ispricavam se, rekla sam mikrograma umjesto miligrama, ja trenutno koristim ove:
https://ibb.co/WpShwh2
Malo progooglajte koje su dobre, ali vjerujem da te sto kazes Lukcy ne mogu biti lose, iako jesam citala da zna bit nekih losijih verzija, nemam pojma.
Ne bum na listu jer nemam pojma ni kad je M ni kad je O, cekam samo M sad...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro,
Aplikacija javlja da je pik i da moram u akciju iako sam već i sinoć bila hahha... Moram malo pričekat da se mužu nadoknade vojnici pa bih večeras mogla. Eto 20.ti dan ciklusa ovulacija.. Nije ni čudo šta do sad nisam uspjela zatrudniti jer sam se vodila totalno krivo. Evo slike trakica od ova 3 dana ako kome pomogne, zadnja je od danas. https://ibb.co/SPv5nGh
Dobro jutro zenice :)
Ajmo, simptome na sunce :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji