Dobre ste 😂😂, hopsamo i piskimo. Bas ce biti zanimljivo kad krenu vasi testići uskoro.
MM i ja smo uzeli pregnacare for him and her zavrsavamo drugu kutiju, a njemu sam jos uvalila q10 200mg rekla da je super za srce, mislim, i jeste al nisam mu zato kupila 🙄 E sad cete reci da sam luda al moze biti szmo bolje... Ja od dodataka pijem:
Matičnu mleč, Q10 400mg, L carnitine, myo inositol, Alpha lipoic acid, maca, melatonin, folnu, magnezijum, D vitamin
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Stavljam svoju kolekciju da cujem mišljenje, nije mi jasno, kaze u uputstvu da je pozitivna Lh trakica ako je crtica ista ili tamnija od kontrolne. Meni ni jedna nije cak ni ista. Dal sam uopste imala O... Zadnja je od danas u 20:00h, juce sam piskila dve oko 1 iza ponoci i 5 popodne. Malo sam sve nespretno napisala
https://ibb.co/WWfBQPr
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Stavljam svoju kolekciju da cujem mišljenje, nije mi jasno, kaze u uputstvu da je pozitivna Lh trakica ako je crtica ista ili tamnija od kontrolne. Meni ni jedna nije cak ni ista. Dal sam uopste imala O… Zadnja je od danas u 20:00h, juce sam piskila dve oko 1 iza ponoci i 5 popodne. Malo sam sve nespretno napisala
O samo sto nije. To je jako blizu pika ako ne i pik s tim zelenim trakicama🤞🍀hopsaj i ti draga biti ce veselo na kraju mjeseca kad krenu plusici 😉
Stavljam svoju kolekciju da cujem mišljenje, nije mi jasno, kaze u uputstvu da je pozitivna Lh trakica ako je crtica ista ili tamnija od kontrolne. Meni ni jedna nije cak ni ista. Dal sam uopste imala O… Zadnja je od danas u 20:00h, juce sam piskila dve oko 1 iza ponoci i 5 popodne. Malo sam sve nespretno napisala
O samo sto nije. To je jako blizu pika ako ne i pik s tim zelenim trakicama🤞🍀hopsaj i ti draga biti ce veselo na kraju mjeseca kad krenu plusici 😉
Joj hopsam i jedva hodam 🤣, al zarekla sam se da cu ostati trudna prirodno sad, mastam da nazovem dr.i kazem Dragi dr. Otkazujemo VTO u februaru, ja trudna 😁.
Buni me i iscjedak... Nema ga
E kad sam se setila da u 40-toj radjam 🧠🤦♀️
👽 48
Greece
Beta = 0
Cure koje ste u dpo,jel vas svrbe bradavice? Znaci ne cice nego bas bradavice? 😳
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Mene ne svrbe, ali me po malo bole, ne znam tripujem li se. 4dpo.
Recite mi kakav bi trebao sad sekret da bude, neki je bijel nit gust nit vodenast? Jel to dobro?
Mene bradavice svrbe bole iritiraju, sve zivo! Sto se tice iscjetka, vcrs sam primjetila na wc papiru i bas je bio gust mutan i obilan.... 5 dpo sam (kaze ff) primjetila sam da svaki ciklus poslje ovulacije imam takav jedan dan.... Sve mi se cini da to znaci neuspjeh opet...
Tanja meni se cini da je to pik obzirom da imas zelene trakice.... Hopsajte sad par dana za redom i super
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dobre ste 😂😂, hopsamo i piskimo. Bas ce biti zanimljivo kad krenu vasi testići uskoro.
MM i ja smo uzeli pregnacare for him and her zavrsavamo drugu kutiju, a njemu sam jos uvalila q10 200mg rekla da je super za srce, mislim, i jeste al nisam mu zato kupila 🙄 E sad cete reci da sam luda al moze biti szmo bolje… Ja od dodataka pijem:
Matičnu mleč, Q10 400mg, L carnitine, myo inositol, Alpha lipoic acid, maca, melatonin, folnu, magnezijum, D vitamin
Po meni je vec ovo pik, tesko ces na zelenima dobit bolji rezultat 😅
Ali piski i dalje, pa cemo popratit
I hopsaj naravno 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se bradavica tice
Bole na dodir, a jucer sam zapamtila da su me i zasvrbile koji put ali nemam pojma jel mi to i inace bude 🤷♀️
Iscjedak - od o stalno pojacan. Proziran i ljepljiv
Na 4dpo i 6dpo imala u jednom brisanju dosta egg rastezljivog Al žutog iscjetka.
Takav sam imala isto jednom samo prosli ciklus, ali i oni dobitni prije 5mj 🤷♀️ eto sad sam imala 2 puta, mozda su blizanci a mozda ništa na drugu 😂😂😂
Tako da sve moze a i ne mora biti
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/MR5MshR
—
Tanja a vidi kako je meni prosli mjesec bilo sa zelenim🙈 tako da je ovo tvoje i vise nego odlicno.😘
Sortiraj odgovore
Najstariji