Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2021. 07:37

Kaća

Hope ne razumijem se u djelovanje klavocina pa se ne bi htjela pravim pametna. A šta se nedjelje tiče, radite tete u šoping centrima između ostalog 😔

Ma te trgovine treba zatvorit nedjeljom po hitnom postupku. I sama sam radila 4 godine u trgovini svakako i nikako,radis a ne znas zasto radis kad nema skoro nikog,a drustveni zivot nikako nisam imala jer mi se nije poklapao sa zivotima bliskih ljudi i te dobre 4 godine zivot mi je bio samo posao zbog te trgovine,blaga je rijec uzas 😪☹️😓

Kaća
    28. Veljača 2021. 07:47

9 godina sam u trgovini. Nedjeljom idem na posao, a iz kuća u ulici se čuje roštilj i djeca koja trče i igraju se a ja klipsam na posao. Ili mi je još najdraže kad bude ručak nedjeljom, ja sjednem prije svih na brzinu strpat nešto u usta da mogu ići na smjenu. Sad nema toliko u koronu, ali ne možeš vjerovati koliko gužve u našim šoping centrima u Splitu ima nedjeljom. Izađeš iz dućana na kraju smjene ko da te netko tukao. Zato smo muž i ja otvorili firmu, napredujemo pomalo, ja dok ne izmuzem trenutnog poslodavca za porodiljni ostajem tu. A kasnije će već bit bolje 😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• anaid
    28. Veljača 2021. 07:48

Jutro cure  ceka nas lijep i suncan dan :) za klavocin neznam, pila sam i sama sad dosta antibiotika zadnje vrijeme i zbog operacije zuba i upala ali nisam promjetila razlike ni promjene u bazalnoj... ali kao sto veli kaca, da se ne pravim da znam...
    Ja cekam muzica koji vec pola sta u kupatilu,sprema se za hopanje duze nego ja 🤣🤣🤣
    Martina to mora da je sudbina ili neki znak ❤❤

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    28. Veljača 2021. 08:11

Hope tempica ti je bas zbunjujuca. Vidjet cemo sutra sta ce ti reci nalazi. Jeste dobro sve pokrili? Cek ti zadnjih par dana nisi piskila trakice jel tako? Mozda ti je pik bio oko 17-18 dc
    Kaća nadam se da ces uskoro na porodiljni 🤞
    Lucky i mene zanima ko nam piski uskoro... Pokloncic bi mogla, ona ima frerove 😁
    ____
    Btw ja jedva cekam sutra da vidim kako ce mo se tempica ponasat

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

28. Veljača 2021. 08:20

Kaća sjecam se takvih dana,ostali su mi urezani u pamcenje i samo sam molila Boga da nadem nesto gdje ne radim vikende i praznike da cu se moci posvetiti djeci i muzu jednog dana kad cu ih imati,hvala Bogu uspjela sam i zadovoljna sam vec samo s tim,tko nije radio u trgovini a kuka zbog drugih stvari,taj nikada nece shvatiti koliko je sretan sto ima vikend za sebe i obitelj!
    Anaid vidim ja da nije samo moj muz takav koji se priprema pola sata prije samog maratona,ne znam zasto se spremaju duze nego mi,ali hajde,bar su dokaz da se i oni mogu spremati duze nego mladenke 🤣🤣
    Joja nisam nastavila piskiti jer su mi vrijednosti drasticno pale nakon 23.2. U popodnevnim satima,a aplikacija koja mi je dobro predvidala prije je pokazala da sam danas 5DPO,a temperatura jednostavno ne zeli otkriti nista. Vidim ja da cu imat muke po bazalnoj iz ciklusa u ciklus 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Veljača 2021. 08:22

Dobro jutro drage moje! 🌊
    Zadnje jutro na moru 🥲..back to reality.
    Ako nista posteno sam se odmorila upila sunca i puna sam dobre energije. 
    Sad samo da mi dode glupaca da obavim hormone i ponovim bris i na konju sam! 💪
    Sutra ponovo pratim forum kak spada. Sad sam vas malo na preskokce citala hehe. Ali dobro dode i malo odmora od virtualnog svijeta 😉
    Martina nadam se da ce ti se zelja ostvariti i da ces u 12 mj postati mama i docekati svoje Bozicno cudo 😊

Kaća
    28. Veljača 2021. 09:15

Jel moguće da HSG pogura ovulaciju malo ranije? Imam grčiće od jučer, ovulacija bit trebala bit u čet, a nemam trakica 😑

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    28. Veljača 2021. 09:16

Martina želim ti sve najbolje i najljepši poklon za Božić.
    Mislim da ja od danas odbrojavam dpo. Moje sise to to govore 😄

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Kaća
    28. Veljača 2021. 09:30

Morat ću baciti danas 100 kuna na 5 trakica u dm-a kad se nisam glupača pripremila 🤦🤦

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    28. Veljača 2021. 09:34

Lucky🍀

Malala mene je od klomija bolila samo glava od 0-24 tih 5 dana
    Kaca bas sam ti htjela rec da trcis u dm ili muller po trakice, a mozda su grcici jos lagana nuspojavica od hsg-a? I sta na kraju jel se smiju imat odnosi odmah nakon?

Da dana pisala sam već, biće si preskočila. Kaže navali, ne da smiješ nego moraš 🤭

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.