A isto je definitivno moguce da gin ne vidi tako ranu trudnocu... ako ces bit mirnija napravi jos jedan test...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutroooo
Lucky samo sam svratila da se divim tvom piku 🥳😁🥳😁🥳
Nemas pojma kako mi je drago zbog druge prirodne ovulacije 🥳🥰🥳🥰🥳
Bit ce i sljedeci mjesec, i bit ce dobitna ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke! Evo moja temp se vratila na 36.3 nakon blagog pada jucer 😂 planiram i danas piskit,nadam se da cu imat vremena i da ce mi past na pamet uzet iz sobe testove jer bojam zidove po kuci i sad sam u fazi zavrsavanja pa eto..mozda ne budem toliko prisuta preko dana,al veceras vas obavezno procitam i obavijestim o rezultatima testica za O ako ih se sjetim 😂😂 uzivajte u nedjelji! Sutra opet isponova 🙈
Jutro!
Lucky Jesi me nasmijala sa temperaturom koja je otisla kopat 😂😂
Sanjarka i ja isto mislim sljedeca O je njena 🍀🤞 predlazem neka odmah i otvori temu zimske bebe jer ce se preseliti prva 😉
Dobro jutro :)
Leptir2014 pa napravi test za svaki slucaj pa si fino mirna 🤗
Lucky bas pravi pik kod tebe i temp. ce ga popratiti kak treba. E da ih je sad nekako ubacit unutra 🙈
Hope ti si fenomen 😜 Nadam se da je danas tvoj pik!
Malala zao mi je :( ali probaj promijeniti fokus. Znas ono kad ti lose krene onda sve vuce jedno drugo lose stvari i dogadjaje. Sto si ti u sebi bolje, to ce se stvari oko tebe poceti slagati na bolje. 🙏🏽 Mi smo tu uz tebe kao podrska i saljemo ti pozitivnu energiju. 🤗
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Cure moram vam ispricat sta mi se desilo jucer 🙈
Znaci sve ok canesten mast radi svoje vise me gotovo ni ne svrbi dole pa pretpostavljam da je sad vise manje sve ok ali vidit cemo cet ( nebitno) oko ponoc dobijem takooo jaki proljev da sam mislila da cu umrijeti 🙈🙈🙈 bas prestrasno sva sam se onako oznojila ulovila me neka drhtavica groznoo 😕 nadam se da nije neka viroza ali ugl primjetila sam i roskasti iscjedak na dnevnom ulosku... stavit cu sliku ALI NEMOJTE OTVARAT AKO STE GADLJIVI.... sta vi mislite dali je to jer mozda nisu samo gljivice nego je nesto ozbiljinije ili je moguce implantacijsko ?? Help 🙈🙈🙈🙈
https://ibb.co/dp5Sh0Y
Stalno imamo bolove u donjem djelu trbuha i leda ali vise neznam dali je to od proljeva ili bo 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Cure moram vam ispricat sta mi se desilo jucer 🙈
Znaci sve ok canesten mast radi svoje vise me gotovo ni ne svrbi dole pa pretpostavljam da je sad vise manje sve ok ali vidit cemo cet ( nebitno) oko ponoc dobijem takooo jaki proljev da sam mislila da cu umrijeti 🙈🙈🙈 bas prestrasno sva sam se onako oznojila ulovila me neka drhtavica groznoo 😕 nadam se da nije neka viroza ali ugl primjetila sam i roskasti iscjedak na dnevnom ulosku… stavit cu sliku ALI NEMOJTE OTVARAT AKO STE GADLJIVI…. sta vi mislite dali je to jer mozda nisu samo gljivice nego je nesto ozbiljinije ili je moguce implantacijsko ?? Help 🙈🙈🙈🙈
https://ibb.co/dp5Sh0Y
Stalno imamo bolove u donjem djelu trbuha i leda ali vise neznam dali je to od proljeva ili bo 🙈
Mislim ti je rano za implantaciju? Koji si ono dpo?
Sanjarka bila sam 5 DPO jucer, danas 6DPO
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sanjarka bila sam 5 DPO jucer, danas 6DPO
Onda je cak i moguce
Sutra test 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nadam se da je implantacija ako ne, svakako bi otisla na pregled u ginekologa i dala opet urin na analizu
Hvala vam cure na odgovorima, definitivno cu to spomenut ginekologu i definitvno radim test sutra hhhaha na 7 DPO 😂😂😂 boze pomozi 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji