Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Veljača 2021. 10:50

SweetDream

https://ibb.co/k8qVgrP

E sad je okej 😁 ovo je jos dosta tamno,ovulacije nema jos na vidiku,nemas potrebe vise danas testirati,osim ako ih imas na bacanje,onda izvoli,bar imamo materijala za gledanje 😁 samo nastavi testirati..stavi si u potpis ovako DC da te mozemo pratiti jer nemozemo popamtiti tko je koji danc ciklusa,DPO itd☺️

10. Veljača 2021. 10:51

Svjetlo,a ne tamno 🙄 sorry 🙈

10. Veljača 2021. 10:57

Hopeforyou

SweetDream

E sad je okej 😁 ovo je jos dosta tamno,ovulacije nema jos na vidiku,nemas potrebe vise danas testirati,osim ako ih imas na bacanje,onda izvoli,bar imamo materijala za gledanje 😁 samo nastavi testirati..stavi si u potpis ovako DC da te mozemo pratiti jer nemozemo popamtiti tko je koji danc ciklusa,DPO itd☺️

E dobro je, položila sam 🤭 hvala na info, ma naručila sam "samo" 10 lh trakica pa pametno ću ih iskoristiti 😅 hoćuuu, staviti ćuuu dr. put. Hvala još jednom na svakoj info!

10. Veljača 2021. 10:59

SweetDream

Hopeforyou

SweetDream

E dobro je, položila sam 🤭 hvala na info, ma naručila sam "samo" 10 lh trakica pa pametno ću ih iskoristiti 😅 hoćuuu, staviti ćuuu dr. put. Hvala još jednom na svakoj info!

Nema na cemuuu,za sva pitanja,nedoumice i naravno-slike, smo tu! Zato forum i sluzi 🙋🏼‍♀️💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2021. 11:02

Sweet tamnija je od jucerasnje, svakako piski i dalje dok ne ulovimo pik 
    ---
    Evo cure moje dosla sam od okuliste. I sta da vam kazem, nije ni cudo sto nisam vidjela vase crtice i sjenice ja sam bila corava kokos! Sad mi je dala jace lece, necu vise propustati vase sjenice hehe
    I daaa usput sam si podignula na posti aqua feminu, dakle oboruzana sam i krecem s tim svim vec danas!

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 11:03

Sweet dream obzirom da ne znas kojom ti brzinom tamne ja ti preporucujem da pisnes jos oko 17:00 ... Meni jako brzo tamne i brzo prodje pik. Nikad ne znas.... mozda i tebi tako.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

10. Veljača 2021. 11:10

Joja💙

Sweet dream obzirom da ne znas kojom ti brzinom tamne ja ti preporucujem da pisnes jos oko 17:00 … Meni jako brzo tamne i brzo prodje pik. Nikad ne znas…. mozda i tebi tako….

To sam i mislila još jednu danas oko 5, jer velka je razlika u boji. Mslm ne tolko al opet, i bas mi je Hope juče rekla možda mi naglo skoče hormoni pa već preksutra bude pik, a možda i sutra ko će znati. Tako da, zato sam i naručila 10 trakica od Betty s obzirom da su jeftine , nije mi žao potrošit al pametno naravno. Da s njima upratim pik. I danas mi je 11dc tek, a ona je tamnija (triba tu još boje al opet). ☺️

WonderWoman
    10. Veljača 2021. 11:19

Kaća

WonderWoman

Prijavljujem dolazak M😑🥴😪

Jebemu, nadam se da će te brzo pustiti tuga pa da se raduješ novoj ovulaciju. To je ono šta mi stalno ovdi radimo, borimo se iz mjeseca u mjesec dok jednom ne upali i tu smo jedna za drugu . Jednom mora upaliti

Da, da, slažem se. Zato sam tu. Ako i ne tipkam, čitam, pratim vas sve. 
    Radujem se svakom plusu, svima čestitke 👏💗
    Ali nedam se, tj.nedamo se svi😉
    Nadobudno nisam nikakve trakice kupovala ali budem već neke. Muž je spreman za nove akcije, hahahah. 
    Ljubim vas sve 🥰

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

10. Veljača 2021. 11:48

Sweetdream inace trakice koje nisu marke easy at home mozes ucitati i po others 😊 jer trakice easy at home imaju jacu crtu uvijek, pa cisto da ti ne bi krivo ocitalo razinu😘
    _
    Wonder samo hrabro i idemo dalje u nove pobjede🥰💪🏻
    _
    Dajana znas kako kazu, covjek uci dok je ziv😅

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2021. 11:59

WonderWoman

Kaća

WonderWoman

Prijavljujem dolazak M😑🥴😪

Jebemu, nadam se da će te brzo pustiti tuga pa da se raduješ novoj ovulaciju. To je ono šta mi stalno ovdi radimo, borimo se iz mjeseca u mjesec dok jednom ne upali i tu smo jedna za drugu . Jednom mora upaliti

Da, da, slažem se. Zato sam tu. Ako i ne tipkam, čitam, pratim vas sve.
    Radujem se svakom plusu, svima čestitke 👏💗
    Ali nedam se, tj.nedamo se svi😉
    Nadobudno nisam nikakve trakice kupovala ali budem već neke. Muž je spreman za nove akcije, hahahah.
    Ljubim vas sve 🥰

Ljubimo i mi tebe wonder! Sad u napad u novi ciklus i nova nada! Doci ce i nase vrijeme 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.