Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DajanaT2106
    10. Veljača 2021. 12:12

zoe🌸

Sweetdream inace trakice koje nisu marke easy at home mozes ucitati i po others 😊 jer trakice easy at home imaju jacu crtu uvijek, pa cisto da ti ne bi krivo ocitalo razinu😘
    _
    Wonder samo hrabro i idemo dalje u nove pobjede🥰💪🏻
    _
    Dajana znas kako kazu, covjek uci dok je ziv😅

Bome bas 🤣🤣😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

10. Veljača 2021. 12:32

Osla ja na wc i vidim da su jos dvije sitne kapljice na ulosku 🤭 cekam do sutra ujutro,ako ne bude nista vise biljezit cu danas kao zadnji dan 🥳🥳🥳🥳 mislila sam ds cu se patit 6 dana kao prosli ciklus al nisam,gospodicni se blizi kraj a iduci tjedan u lov na ovulacijuuu 😋😃😃😃

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 12:38

Lucky🍀

Ajmo ajmo cure, navijam za sve nove cikluse na najjače, udrite po kapima, suplementima, trakicama….bit će to sve dobro 🤞🏻🍀🤞🏻🍀
    A i vi ostale koje odbrojavaju još do M ja očekujem plusiće

A kad ce tvoji nalazi? 😘

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

10. Veljača 2021. 12:38

zoe🌸

Sweetdream inace trakice koje nisu marke easy at home mozes ucitati i po others 😊 jer trakice easy at home imaju jacu crtu uvijek, pa cisto da ti ne bi krivo ocitalo razinu😘
    _
    _

Ahaa, dobro. Primistila sam ih tamo. Hvala ☺️

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 12:45

zoe🌸

_
    _

Gle stvarno ahahha nisam ovo uopce skuzila do sad hehe.... Hvala :* prebacila i ja na others 😺

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Kaća
    10. Veljača 2021. 13:19

Eto me nazad. Uglavnom idem na hsg, tamo piše prvi utorak ili četvrtak poslije menstruacije. Znači to nakon što završi ako sam dobro skužila. Sutra u jutro kampiram kod gin u nadi da uhvati par minuta za mene da odradi ultrazvuk i briseve koji mi trebaju za hsg, pa da mogu odma posli 19.2. nakon šta mi dođe odradit to. Šta se tiče kiselosti (odma sam ja to direktno u glavu bez okoliša ja) 😂 kaže da bi bris već pokazao da nešto nije u redu. Dala mi je neke vaginalete i Sumamed koji moram piti tri dana prije postupka.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2021. 13:27

Kaća

Eto me nazad. Uglavnom idem na hsg, tamo piše prvi utorak ili četvrtak poslije menstruacije. Znači to nakon što završi ako sam dobro skužila. Sutra u jutro kampiram kod gin u nadi da uhvati par minuta za mene da odradi ultrazvuk i briseve koji mi trebaju za hsg, pa da mogu odma posli 19.2. nakon šta mi dođe odradit to. Šta se tiče kiselosti (odma sam ja to direktno u glavu bez okoliša ja) 😂 kaže da bi bris već pokazao da nešto nije u redu. Dala mi je neke vaginalete i Sumamed koji moram piti tri dana prije postupka.

Eto korak blize svom cilju! Drzim ti fige da hsg prode dobro 

Kaća
    10. Veljača 2021. 13:35

Anchy_23 🌈

Eto korak blize svom cilju! Drzim ti fige da hsg prode dobro

Hvala ti nadam se da će bit sve ok 🤗

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

10. Veljača 2021. 13:35

Nadam se da cemo imat pun forum trudnica nakon hsg-a 💪🏻🤭

Kaća
    10. Veljača 2021. 14:12

Ja sam radila kontrolnu papu prošli tjedan svakako, platitla sam 100 kn za brzi test, do petka će bit gotovo. Ostaje još ultrazvuk, bris i ne znam šta još vade za hsg ne razumijem se u kratice. Gin mi nema slobodnih termina pa sutra moram kampirat cijeli jutarnju smjenu ispred ordinacije, ima da mi se smrznu jajnici, u nadi da netko otkaže   Ja sam tvrdoglava ko junac kad nešto hoću. nadam se da ću uspit sve obavit do 25.2. Šta su tebi Lucky tražili (ja sam već hormone vadila)?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.