Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Veljača 2021. 10:15

Sara🌻

Sanjarka, 🥳🍾🥰 čestitam, i nek ovaj put bude sve u redu od početka do kraja, nek bude dosadna trudnoća🧡

Hvala ti Sara, jako sam mirna ovaj  put
    I spremna na sve! No virujem i nadam se da ce bit sve u redu 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Veljača 2021. 10:17

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Joja!!!!! Znaci nema sanse da je oca sjena lažnjak
    Molim te da ponovis taj test jos veceras
    Jel se odmah vidila?
    I naravno da nije presvijetlo 9dpo
    A kaj bi ti 2 dana nakon impl? Jer impl. Ti je bila prije 2 dana 😁😁😁😁
    Pokloncic13 i tebi vidim bez beda. Al nisi odmah slikala pa cekam novi test, isto veceras
    Isto si imala impl. Na 7dpo 😁😁😁

Ja sam sjenu vidjela prakticki odma…. dok je test jos mijenjao boje, ta jedna sjena je bila na svom mjestu haha…. Imam samo jos 4 kinezica a predug je put do menge hehe…. Evo pisnem vcrs lh pa cemo vidjet jel tamni sta…. Tesko mi je povjerovat da ovaj ludi ciklus moze bit dobitan :o ….

Ma ženo to je to
    Nemoj me zezat
    Ponovi veceras molim te
    Sta stedis kineze
    Budes ih narucila za drugi ciklus ako zatreba
    Dođu sa Amazona uk za 10 dana

Ma ne stedim ih za drugi ciklus ahhahaha… svakako cu ja njih potrosit prije hehee. Planirala sam svaki dan u isto vrijeme da popratim tamljenje… Sve ovisi o lh vcrs…. Ako bude tamna, umocit cu pa sta bude hehhe… Kakvo vam je pravilo kod piskanja navecer? Koliko dugo ne pijete i ne piskite prije?
    E da, imam ja i neke testove iz mullera i onu njihovu slavnu trakicu al njih tek poslje 12 dpo piskim

Ja sam jucer piskila test u 19h a prije  toga sam pis pis u 16h
    U međuvremenu popila jednu čašu soka nakon rucka Hhahaha 
    Btw ta muller meni zadnji put pokazala 10dpo 
    Ona ocita betu dosta rano iako nije najostljeviji 

silver
    06. Veljača 2021. 10:21

Sanjarka, i ja tebi cestitam!!! 
    Nisam sigurna, ali prvu sjenu sam vidjela 12dpo, i to sam zapravo mislila da je negativno, ocito pozitivno je postalo navecer taj isti dan. Znaci implantacija je mogla biti 9,10dpo. Osjetljivost testa kojeg sam radila na taj 12dpo je bila 25, znaci mozda da sam FRER radila bio bi pozitivan i 11dpo. Nisam sigurna...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    06. Veljača 2021. 10:24

silver

Nisam sigurna, ali prvu sjenu sam vidjela 12dpo, i to sam zapravo mislila da je negativno, ocito pozitivno je postalo navecer taj isti dan. Znaci implantacija je mogla biti 9,10dpo. Osjetljivost testa kojeg sam radila na taj 12dpo je bila 25, znaci mozda da sam FRER radila bio bi pozitivan i 11dpo. Nisam sigurna…

Gledam ti bas graf 
    Mislim po tempici da je bila 9dpo da 😊

06. Veljača 2021. 10:25

Evo moje LH jutros na zahtjev *nakon sto sam popila prije pola litre soka 🤭*

Medutim zbog PCOS-a meni LH nisu mjerodavne,ali imam ih jos pun kuki pa kad se vec sinoc lijepo krenulo i kad je bal 🤣🤣🤣🤣

BAJOMA
    06. Veljača 2021. 10:32

DorisS

A evo i mog praznog testića🤷‍♀️🤣🤣
    Tješi me da je 25ml, pa možda zato nema nista vidljivo. 🙆‍♀️🙆‍♀️
    https://ibb.co/nzh28k5

Evo ti sjena 
    https://ibb.co/JcFkzzd

silver
    06. Veljača 2021. 10:38

Sanjarka88 🐰

silver

Nisam sigurna, ali prvu sjenu sam vidjela 12dpo, i to sam zapravo mislila da je negativno, ocito pozitivno je postalo navecer taj isti dan. Znaci implantacija je mogla biti 9,10dpo. Osjetljivost testa kojeg sam radila na taj 12dpo je bila 25, znaci mozda da sam FRER radila bio bi pozitivan i 11dpo. Nisam sigurna…

Gledam ti bas graf

Bas sam htjela pitati da li planiras prestati sa mjerenjem uskoro? Ja bi najradije prestala da me ne stresira to ali ne mogu, sad sam vec teski ovisnik nakon godine dana grafova.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Pokloncic13
    06. Veljača 2021. 10:39

Ja sam sad prvo popisala lh,to će mi biti smjernica za navečer.
    Totalno sam otpisala ovaj ciklus,sere mi se od mene i analiziranja.
    Čak sam išla ovom metodom s bljeskalicom gledat od ispod 🤣
    Na wondfo hcg kurca ne vidim,ali na Kinezu s Amazona da,pogotovo na onom od jučer kaj smo Sanjarka analizirale.
    Ali me prebrutalno boli glava i peru me PMS emocije,bila je pjesma somewhere over the rainbow i nisam stala ridat.
    Kurcevo ništa ne očekujem eto,bez umatanja u celofan i finoće,nisam fina btw 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    06. Veljača 2021. 10:42

silver

Sanjarka88 🐰

silver

Gledam ti bas graf

Bas sam htjela pitati da li planiras prestati sa mjerenjem uskoro? Ja bi najradije prestala da me ne stresira to ali ne mogu, sad sam vec teski ovisnik nakon godine dana grafova.

Ja san zadnju na 12 DPO, drugi dan pozitivnog testića. NA TVOJ SAVJET SAN PREKINILA🤣 zato prekidaj, znas da tempica vrluda kod trudnica 😉😉😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

06. Veljača 2021. 10:43

Pokloncic13

Ja sam sad prvo popisala lh,to će mi biti smjernica za navečer.
    Totalno sam otpisala ovaj ciklus,sere mi se od mene i analiziranja.
    Čak sam išla ovom metodom s bljeskalicom gledat od ispod 🤣
    Na wondfo hcg kurca ne vidim,ali na Kinezu s Amazona da,pogotovo na onom od jučer kaj smo Sanjarkaanalizirale.
    Ali me prebrutalno boli glava i peru me PMS emocije,bila je pjesma somewhere over the rainbow i nisam stala ridat.
    Kurcevo ništa ne očekujem eto,bez umatanja u celofan i finoće,nisam fina btw 🙊

Ma pisaaaaj,dok ne pisamo krv bar imamo neku zabavu hajde,ali evo,vidi koliko nas sve zajebava ovaj ciklus,jebena veljaca prevrtaca 😂 ja blicem isto ovog kurca od first signa posvjetlila,vidi se nesto,al jebiga kontam ja da je to evaporacijska,ne uziamm vise te,od sad ce biti neka druga marka osim kineza,mada su svi prikriveni kinezi al ajde😂 i onda ste me zabu bas tesko natjerale da ispisam i LH i kronicno je tamna,ne priznajem ju kao smjernicu za ista al eto. Jebena veljaca 🤷‍♀️🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.