Isla sam dodati dugu i obrisala sam si nick slucajno 🙈🙈🙈 blento. I sad 30 dana ne mogu promijeniti 😅🤣 tako da od sad gledare dugu haha 🤣
Staviti cu ja anchy cim mi dozvoli forum.
😂😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky sretan imendan 🥰
Sretan imendan cure 😊 bila sam na misi posto je danas blagdan Svete obitelji išla sam se pomoliti za plusic, i sve sam vas uključila u svoju molitvu 🙏🏻🙏🏻😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sretan imendan cure 😊 bila sam na misi posto je danas blagdan Svete obitelji išla sam se pomoliti za plusic, i sve sam vas uključila u svoju molitvu 🙏🏻🙏🏻😊
❤️
❤🙏 hvala ti! Biti ce u novoj godini hrpa plusica 🍀
Malala ti hcg testovi bas ubijaju u pojam... Ja ih ne volim piskit.... Preemotivno ih shvacam.... Al sam zato ovisna o lh trakicama hehehe... Kad ih krenem piskit ne stajem do menge lol... U svakom slucaju ponovi za koji dan jer je stvarno rano za bilo kakve zaključke... Imas li kakve simptome?
Sretan imendan Lucky i Ancy ... :)
Ja idem na večernju misu pa cu se pomolit za sve trudilice. 🙏💗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hej ženice, želim vam svima sreću na novoj temi, bacam vam trudničke prašine unedogled. I sa zakašnjenjem vam svima želim sve najbolje i da vam 2021. bude najlipša godina dosad. 🥰🎁💖🎄
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke evo da se malo i kod vas javim ❤️
Kako ste mi sve?
Malala , Lucky sretan vam imendan 😍
I da sretan vam božić svima 🥰
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej ženice, želim vam svima sreću na novoj temi, bacam vam trudničke prašine unedogled. I sa zakašnjenjem vam svima želim sve najbolje i da vam 2021. bude najlipša godina dosad. 🥰🎁💖🎄
❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji