Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    03. Veljača 2021. 09:51

Joja💙

Dobro jutro frajle :*Anchy ja ti stvarno savjetujem da uzmes uputnicu za hormone…. Usparat ces 1000 kn (kad se svi hormoni zboroje)… A stvarno se ne ceka dugo…. Meni doduse jos nisu nalazi stigli (fizicki), jer ih salju postom i ko zna koliko bi cekala da ih nisam zvala i trazila da mi posalju na mail. Mail sam dobila odma drugi radni dan… Znaci, ako odes u neku bolnicu u kojoj i rade analizu, trebalo bi bit gotovo isti ili sljedeci radni dan…
    Martina hmmm recu cu da je jos rano jer i je :) pisni jos koju da popratimo napredak :*

To kad si uputnicu dobila odmah si slala u bolnicu ili? Mislim ne znam kako da se narucim kad ne znam kad ce mi M doci. Mozda za 30 dana a mozda za 5 mj...
    Ili se to zove kad dobijes M..
    Moja privatnica je stavila samo 4 hormona za vadit a ja bi jos 3 dodala. Sad ako idem sa nalazom od svoje gin ovoj soc ona ce mi samo te 4 na uputnicu staviti a ja bi jos i ove 3..a moja soc je zadrta nije mi htjela kad sam izgubila dijete dati uputnice za pretrage koje sam htjela obaviti kako bi znala zbog cega se to dogodilo... Ugl 100 komplikacija pa mi je jednostavnije kad dode M otici privatno i reci trebam to to i to iskesirati i na e mail dobiti nalaz. Nase zdravstvo je sjebano i sreca da imam i mogu si priustiti privatno te pretrage.

Joja 🙏
    03. Veljača 2021. 10:01

Anchy_23 🌈

Joja💙

Dobro jutro frajle :*Anchy ja ti stvarno savjetujem da uzmes uputnicu za hormone…. Usparat ces 1000 kn (kad se svi hormoni zboroje)… A stvarno se ne ceka dugo…. Meni doduse jos nisu nalazi stigli (fizicki), jer ih salju postom i ko zna koliko bi cekala da ih nisam zvala i trazila da mi posalju na mail. Mail sam dobila odma drugi radni dan… Znaci, ako odes u neku bolnicu u kojoj i rade analizu, trebalo bi bit gotovo isti ili sljedeci radni dan…
    Martina hmmm recu cu da je jos rano jer i je :) pisni jos koju da popratimo napredak :*

To kad si uputnicu dobila odmah si slala u bolnicu ili? Mislim ne znam kako da se narucim kad ne znam kad ce mi M doci. Mozda za 30 dana a mozda za 5 mj…
    Ili se to zove kad dobijes M..
    Moja privatnica je stavila samo 4 hormona za vadit a ja bi jos 3 dodala. Sad ako idem sa nalazom od svoje gin ovoj soc ona ce mi samo te 4 na uputnicu staviti a ja bi jos i ove 3..a moja soc je zadrta nije mi htjela kad sam izgubila dijete dati uputnice za pretrage koje sam htjela obaviti kako bi znala zbog cega se to dogodilo… Ugl 100 komplikacija pa mi je jednostavnije kad dode M otici privatno i reci trebam to to i to iskesirati i na e mail dobiti nalaz. Nase zdravstvo je sjebano i sreca da imam i mogu si priustiti privatno te pretrage.

Ja sam otisla kod soc ginekologa... Hormone koje sam htjela, napisala na papir i dala mu.... On nesto tipkao i rekao sutra ujutro da si tu i tu... Ja pitam pa jel se moram narucit, kaze on ne narucuje se to kad ne znas kad mozes dobit a uputnicu je posao njima direkt... Dosla sam tamo praznih ruku.... Nazovi soc gin i reci joj da da moras na daljnje pretrage i da bi htjela uputnicu za hormone. Vazno je da joj kazes da nejdes na svoju ruku vec po necijoj preporuci. Kvragu pa ne placamo zdravstveno bez veze.
    Ako ti je tlaka to sve, ti si plati i dobro, ja sam radije otisla u soping poslje vadjenja krvi hehe....

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Erdina
    03. Veljača 2021. 10:03

Dobro jutro. Test je i jutros negativan. Medjutim meni je stomak toliko naduven, nikad mi prije ovakvo nesto nije bilo. Sinoc mi muz govori da sam kao trudnica. Inace nemam uopste stomak, osjecam nest kao pritisak i ponekad neki lagani bol. 🤨

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Joja 🙏
    03. Veljača 2021. 10:03

Hope moras cesto na wc vidim hehehe super simptom :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    03. Veljača 2021. 10:05

Erdina

Dobro jutro. Test je i jutros negativan. Medjutim meni je stomak toliko naduven, nikad mi prije ovakvo nesto nije bilo. Sinoc mi muz govori da sam kao trudnica. Inace nemam uopste stomak, osjecam nest kao pritisak i ponekad neki lagani bol. 🤨

Ne znam, meni tako bude pred mengu.... Daj ti nama test da mi vidimo jel negativan hehe 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    03. Veljača 2021. 10:21

Ah da, placam socijalno kao i sve mi a kad nesto trebam ne mogu docido toga. Vise puta su me otpilili za meni bitne pretrage. Nikad ne izvoljevam i ne trazim bezveze uputnice i onda kad trebam nesto bude problem, i to samo sa soc gin imam problem...
    Tu moju soc ne mogu dobiti na tel. Eno prije mjesec dana zena iz mog kvarta stavila sliku u grupu da je zvala 102 puta jer joj je bilo hitno i nitko se ne javlja. Moras osobno doci u njihovu smjenu i molit Boga da ti se smiluje i da ono sto trebas...
    Mislim kuzim ja ima 3000 pacijentica (katastrofa previse), a trudnice imaju prednost. Za redovan pregled i ako nije hitno se ceka 3 do 4 mj. Da sam u 9 mj zvala za termin kad sam htjela otici na pregled jer zelim ostvariti trudnocu vjerovatno bi sad tek u 1 mj dosla na red  
    Vec sam ja gledala da se prebacim ali nitko ne prima svi su puni na mom kraju grada, sad sam zapravo sretna sto imam negdje karton...
    Mislim sta da pisem vecina cura iz Zga zna kako je to ovdje. Cast iznimkama...

Erdina
    03. Veljača 2021. 10:21

Joja💙

Erdina

Ne znam, meni tako bude pred mengu…. Daj ti nama test da mi vidimo jel negativan hehe

Haha sad ne mogu jer sam na poslu. Poslijepodne se javljam sa praznim 😂

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Pokloncic13
    03. Veljača 2021. 10:25

Bokic curice moje ❤️
    Rifljam stan cijelo jutro,dolaze mi prijateljice na ručak prije nego krenem raditi pa sam upalila šestu brzinu,sad napravila pauzu uz cigareticu da vam se javim i da vidim novosti ☺️
    Kako ste mi sve pisulje? Tko piska sutra?🎉🥰

Kod mene je zbunjujuće stanje. Išla sam iz znatiželje prebaciti ff na Advanced i po njemu sam tek danas 3dpo.
    Nema mi neke logike ako uzima sve parametre u obzir zbog pika i pozitivnih trakica 12 i 13dc.
    Ako je Advanced pravo stanje onda smo uzalud puštali vojnike u fajt tada 🤭
    Od simptoma imam samo teške,pune cice koje ne bole i to je to 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    03. Veljača 2021. 10:51

Pokloncic13

Bokic curice moje ❤️
    Rifljam stan cijelo jutro,dolaze mi prijateljice na ručak prije nego krenem raditi pa sam upalila šestu brzinu,sad napravila pauzu uz cigareticu da vam se javim i da vidim novosti ☺️
    Kako ste mi sve pisulje? Tko piska sutra?🎉🥰

Kod mene je zbunjujuće stanje. Išla sam iz znatiželje prebaciti ff na Advanced i po njemu sam tek danas 3dpo.
    Nema mi neke logike ako uzima sve parametre u obzir zbog pika i pozitivnih trakica 12 i 13dc.
    Ako je Advanced pravo stanje onda smo uzalud puštali vojnike u fajt tada 🤭
    Od simptoma imam samo teške,pune cice koje ne bole i to je to 🤣

I to je nesto 😂
    Ma ff je malo pobrkao lončiće 
    6dpo si 👍🏻🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    03. Veljača 2021. 10:55

Pokloncic ja jos uvijek mislim da ti je ovulacija bila 12 dc ahahah ..... Cure i ff ti kazu 13dc.. ja sam za 12 cisto iz vlastitog iskustva. Meni poslje pika relativno brzo dodje do ovulacije (najvise 12 sati) ... To mi je i ultrazvuk potvrdio. U svakom slucaju, dobro ste pokrili
    Anchy svima je tako vjeruj... Vi u zgu imate bar izbor privatnika.... Kod mene u gradu nema niti jedan hehehe. Nemas potrebe mijenjat soc gin ako ides vecinom kod privatnika... Bit ce ti i ova dobra za pisat doznake kad budes trudna hehe i eventualno uputnice koje zatrebas..... Za drugo ti ni ne treba

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.