Moj je takav skroz vodenast, ali isto obilniji bio prije dva dana.Joja koji je tebi dan?
6dpo... Cek, gore pise da ti je mlijecni iscjedak. Meni nije mlijecni. Hehe tesko ih je opisat ovako rijecima... Mlijecni je po meni gusci i mutniji i inace mi bude pred mengu (na gacicama bude isto zuckast al suh).... Ja sad ne primjetim nikakv iscjedak na papiru samo osjetim da su mi gacice mokraste i ostaju zuckasti flekovi
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tonkica hehehe znam tocno kako ti je... Cak osjetim i blagu ljubomoru prema tim zenama al trudim se kontrolirat i veselit zbog njih.
Hope, sanjarka, martina kakav je vas iscjedak
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Moj je takav skroz vodenast, ali isto obilniji bio prije dva dana.Joja koji je tebi dan?
6dpo… Cek, gore pise da ti je mlijecni iscjedak. Meni nije mlijecni. Hehe tesko ih je opisat ovako rijecima… Mlijecni je po meni gusci i mutniji i inace mi bude pred mengu (na gacicama bude isto zuckast al suh)…. Ja sad ne primjetim nikakv iscjedak na papiru samo osjetim da su mi gacice mokraste i ostaju zuckasti flekovi
Sad 8 dpo je mliječni, a prije 2 dana 6 dpo je bio skroz vodenkast.
U oba slučaja obilan
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
6dpo… Cek, gore pise da ti je mlijecni iscjedak. Meni nije mlijecni. Hehe tesko ih je opisat ovako rijecima… Mlijecni je po meni gusci i mutniji i inace mi bude pred mengu (na gacicama bude isto zuckast al suh)…. Ja sad ne primjetim nikakv iscjedak na papiru samo osjetim da su mi gacice mokraste i ostaju zuckasti flekovi
U oba slučaja obilan
Aaaa uff nek ti bude dobitan....
Ti bi vec mogla i pisnut nesto :D
Kad planiras? 🤗 Sutra ujutro s curama??
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Uh sto se tice iscjetka..ammmm kopala sam sad po aplikaciji jer sam biljezila ako zatreba,prije 4 dana znaci na 6DPO je bio bas ono voden voden koji se izmjenjivao sa kremastim,onako bjelkaste boje,nakon 2 dana sam na wc papiru nasla nekakav smeckasti iscjedak pa mi je to bio nekakav alarm u glavi i jucer sam na 9DPO radila taj test iz mullera sto sam ga tu stavila sto ima skroz slabu sjenicu i jucer navecer sam primijetila da opet krece nesto vodenasto ali i zuckasto mlijecno bijeli iscjedak i do jutra su mi gace bile mokre mokre pa sam se tusirala 😂 al sve to je bilo nekako popraceno grcevima malim,probadanjem u jajniku i jucer mi je krenuo neko kao pulsiranje/leprsanje u trbuhu..a inace jedno dva dana pred M bude smedi iscjedak i onda krene krv...jos nisam do sada 10 dana prije ocekivane M imala slucaj poplave u gacama 😂
Hope stvarno se nadam da ce kod tebe biti plusic pa da krene pozitivni niz i kod nas na temi!
Zoe budem vidjela, probati cu ih dobiti na tel ako ne ide mozda se i prosecem do ambulante. No necu se stresirati kao prije znam da imam i dr opciju i koliko kosta. Samo da se gđa pojavi cim cim prije!
Tonkica meni ti bude isto jakoo tesko kad cujem da je nama bliska osoba T. A to sam dozivjela vec jedno 10 puta od kad sam bebu izgubila. Bas mi bude pretesko, ne zato sto im zelim nesto lose nego jednostavno me obuzme tuga i ljutnja sto ja vec nemam bebu a trudimo se i ne ide.. Valjda ce jednom doci i nas red!
U oba slučaja obilan
Aaaa uff nek ti bude dobitan….
Ti bi vec mogla i pisnut nesto :D
Kad planiras? 🤗 Sutra ujutro s curama??
Suzdržavam se, ali mislim da ću već danas jednu trakicu
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Doris joooj drzim ti fige do neba hehehe eee jel se osjecas nekako napaljeno... Meni se tako "mazi" s dragim.... Malo me i strah jer ne znam kako to moze utjecat na mogucu implantaciju... Mislim da je martina pisala neki dan takodjer da ima pojacan "nagon".... Veljaca je cudo !!!! Hahah
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Uh sto se tice iscjetka..ammmm kopala sam sad po aplikaciji jer sam biljezila ako zatreba,prije 4 dana znaci na 6DPO je bio bas ono voden voden koji se izmjenjivao sa kremastim,onako bjelkaste boje,nakon 2 dana sam na wc papiru nasla nekakav smeckasti iscjedak pa mi je to bio nekakav alarm u glavi i jucer sam na 9DPO radila taj test iz mullera sto sam ga tu stavila sto ima skroz slabu sjenicu i jucer navecer sam primijetila da opet krece nesto vodenasto ali i zuckasto mlijecno bijeli iscjedak i do jutra su mi gace bile mokre mokre pa sam se tusirala 😂 al sve to je bilo nekako popraceno grcevima malim,probadanjem u jajniku i jucer mi je krenuo neko kao pulsiranje/leprsanje u trbuhu..a inace jedno dva dana pred M bude smedi iscjedak i onda krene krv…jos nisam do sada 10 dana prije ocekivane M imala slucaj poplave u gacama 😂
Meni ovo tvoje zvuci bas odlicno!!! I meni su mokre gace... Vidjet cemo kako ce bit kroz par dana
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Doris joooj drzim ti fige do neba hehehe eee jel se osjecas nekako napaljeno… Meni se tako "mazi" s dragim…. Malo me i strah jer ne znam kako to moze utjecat na mogucu implantaciju… Mislim da je martina pisala neki dan takodjer da ima pojacan "nagon"…. Veljaca je cudo !!!! Hahah
Joja svašta bi ja sad...al rekla sam šta smo napravili, napravili smo. Strpit ćemo se par dana da vidimo ima išta ili ništa.
Uz to bocne me svako malo u leđima, pa u jajniku, uglavnom vrlo zabavno mi je ovaj mjesec.
Ciklusi 30-36 dana
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Sortiraj odgovore
Najstariji