Ajmo testići testići testići!!!
ja želi vjećati, dosadno mi je bez analiza
eto toliko mi je dosadno da kad sam skužila da mi je amazon refundirao za frerove išla kopat u šta da to potrošim, pa u 2 nova frera i 3 cb-a (paket od ona 2 s crtom i jedan digitalac)pa mislim ko nebi te dobre cijene na amazonu iskoristio… kontam valjda će bar nešto od toga doć
iii još kao šećer na kraju L'occitane me ubio, inače obožavam njihovu kolekciju Neroli & Orchidee, lijepo sam si ja naručila cijeli set za tuširanje i kremicu za ruke, pa moraš se nekad razmazit
Kad ti trebaju stici testovi s amazona? :D
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Nisam. Jutros se rano ustala i osla iz kuce. Sad cu kad dodem doma..😛
Mila i premila Lucky daj link za te testice,meni još nisu refundirali ali budu očito i meni danas/sutra 😩
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Radila sam danas test clearblue za ovulaciju i opet krug i crta jako jako bljeda,tako da ipak sam ocito ulovila kraj ili ti dan ovulacije jucer ,a ne pocetak,keksnuli smo se dva puta jucer,sta muslite kakve su sanse za uspijeh s obzirom na to?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Hvala draga,upravo naručila i to. Umjesto da sam uložila još u lh,to će očito vise trebat 🤣🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Tina bas mi je zao, idemo skupa u nove pokusaje🙏🏻 Ne gubi nadu💓
___
Lucky moj muz je sad na terenu u Njemackoj, i njima dolaze dostave s amazona za 2-3 dana, kazem ja, daj mi posalji adresu od stana trebam si neke paketice narucit. Kaze on meni, kakve paketice ti narucujes? Radje lijepo reci da ce mi svaki dan stizat testovi za trudnocu na vrata, ko da te ne znam🤣🤣🤣
Curke kakva iskustva imate s narucivanjem lh trakica prek njuskala?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Kaj mislite jel bed ako pojedem dvije tri kriške ananasa u kompotu? 😩
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Tina bas mi je zao, idemo skupa u nove pokusaje🙏🏻 Ne gubi nadu💓
___
Lucky moj muz je sad na terenu u Njemackoj, i njima dolaze dostave s amazona za 2-3 dana, kazem ja, daj mi posalji adresu od stana trebam si neke paketice narucit. Kaze on meni, kakve paketice ti narucujes? Radje lijepo reci da ce mi svaki dan stizat testovi za trudnocu na vrata, ko da te ne znam🤣🤣🤣
Ovaj mjesec sam dobro sa svim...nisam jako tužna sto sam ugledala - ...sada za mene slijedi neko vrijeme odmora i provjere svega kod gin...da bar sebe riješim dok mi M nije tu...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Eto kud svi tud i mali mujo 🤣🤣...znate vi ono...kad padne SNIJEG....znaci i Lh skoro pa je bijela a ne sam hcg 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji