Wonder drzim fige na najjace.
Martina san ti je predivan. Sve cemo mi dosanjati nase bebice i san ce postati stvarnost!
---
Imam dobar osjecaj za 2 mj. Biti ce hrpa plusica. Moramo jos malo tamo jesenske bebice nadopuniti. Ajmo cure 3, 2 ,1 akcija hehe
Sayuri gdje si nam :*
Tu sam tu sam draga Joja, pratim ja sve vas , citam redovno ne stizem pisati ali pratim…a i nista specijalno se ne desava jos, pocinjem Lh piskiti za par dana nema smisla jos tek je prosla M..😘😘
Probaj ti pisnut, mozda te iznenadi heheh bar jednu na dan :D
Piskim ali mrtva ko mrtav konj🤣

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Martina odlicna ti je lut faza i to je bitno... A koji dan ce doci ovulacija to bas nema veze.... Zelim da ti se tvoj san ostvari sto prije... Daj Boze da budu i blizanceki hehhe 😘🤗
Anchy jel takoo hehe i ja bas imam dobar osjecaj za mjesec zaljubljenih 💓 ova grupa baš bilda optimizam hehehe

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Nego da ja vama ispricam sta sam sanjala. Sanjala sam da sam rodila. Jednu curicu. I sve nas je iznenadila pa nismo imali nista kupoljeno. Morali trcat okolo po stvari. Osjecaj je bio predivan, cak sam ju i dojila i osjecaj je bio neopisiv. Drzala sam ju u rukama o osjetila mirs, njeznu kozu, ljubila je po glavici. I po prvi put u zivotu nisam osjetila strah od male bebe. I osjecala sam se potpuno. Kad sam se probudoila prvo sam dolazila k sebi 10 min jer je bilo sve tako stvarno, mirisi, dodiri, osjecaji da u momentu nisam znala dal je to istina ili ne. Kad sam dosla k sebi osjecala sam se razocarano ali sretno. E da jos nes. Kroz taj cijeli san ja sam non stop vikala: pa nisam javila sestri da sam rodila. I do kraja sna joj nisam uspjela javiti jer me uvijek nes sprijecilo.
❤️❤️❤️ Prekrasan san nadam se za 9 mjeseci ostvaren 🤞🙏

Djevojke ja sad dosla kuci od zubara doslovno me zena ubila sa inekcijama.. Ja se nadam da mi to nece utjecat na moju ovulaciju tj ako se nesto vec dogada u tjelu..
A sto je najlude 10.2. Imam termin i trebala bih vadit umnjake paa ja iskreno nisam pametna sta radit.. Jel se koja nasla u takvoj situaciji? 🙈
Mozda nije da trebam pisati tu ali evo nezz sta rec 🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Meni M lagano krenula, Lucky pisi me za iduci ciklus da nece doci 26.02.
Martina predivan san, ostvarit ce se uskoro 🤞❤️
Koliko pikova ovih dana, nadam se da ce za 14 dana biti toliko i ➕😉
Sto se tice ginekologa i trakica, izgleda da ih generalno ne dozivljavaju, valjda zato sto porast lh ne znaci i O, kao da mi to ne znamo, zato i pratimo bazalnu...
Nije ni UZ apsolutno siguran pokazatelj hoce li i kada biti O, ako se ne prati vise dana
Kad sam otisla na prvi pregled na 9DC u sklopu jedne folikulometrije, rekla mi je da je folikul 16 mm i da bi O trebalo da nastupi za 3, 4 dana.
Obzirom da je to za mene rano, a 2 ciklusa prije tog je bio anovulatorni sa folikulom koji nije rupturirao, pitala sam je l moguce da se radi o tom nerupturiranom, odgovorila “ne”, da bi se na kraju ispostavilo da se ipak radilo, na jednom od narednih pregleda se pojavio drugi dominantni folikul iz kojeg je na kraju bila O
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Ja sam juce bila kod Dr. Mraovic i morala sam vaditi zub. Rekla sam joj da sam u pokusavanju zaceca, njeno misljenje je bilo da bolje sad rjesavam nego kasnije, jer je bilo nuzno. Nadam se da nije nista upropastilo 🤕
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Ja sam juce bila kod Dr. Mraovic i morala sam vaditi zub. Rekla sam joj da sam u pokusavanju zaceca, njeno misljenje je bilo da bolje sad rjesavam nego kasnije, jer je bilo nuzno. Nadam se da nije nista upropastilo 🤕
I ja sam bila danas kod nje.. Nisam joj nista spomenula.. Ali kazem iduci put bi trebala umnjake vadit tako da nezz svakako cu joj napomenuti pa cu vidjeti sto kaze
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
I ja sam bila danas kod nje.. Nisam joj nista spomenula.. Ali kazem iduci put bi trebala umnjake vadit tako da nezz svakako cu joj napomenuti pa cu vidjeti sto kaze
Do tad vec mozes znat dal si trudna pa ces vidit sta kaze

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moj lh opada 🥳
https://ibb.co/0m8TNQF

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji