Dobro jutro 😊 evo mene ponovo sa novim pitanjima.. 24. 01. mi je bio smajlic na ClearBlue testu, polrili smo taj dan i dan poslije. Jutros ponovim test, nema smajlica ali je linija i dalje poprilicno jaka. Na ucitavanju testa preko App mi stoji Visoko 🤨
Slicica
https://ibb.co/dpZc90t
Meni zna biti lh povisen jos i dan dva nakon ovulacije
Poprati svakako 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joja sta tvoja lh kaze danas?

Praticu bazalnu redovno a i sa trakicama nastaviti. Stavite me na listu cekanja, mislim da vjestica dočazi oko 10.02.
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Luk se kuha dvaput na dan i pije na prazan želudac. I tako 15 dana. Ako ne uspije, idući ciklus samo 10 dana se pije.
Kako dva puta na dan na prazan zeludac hehehe… Ajde ujutro i je prazan al preko dana uvijek pun hehehe
A valjda se moraš izgladnjivati 🤷♀️🤣🤣

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Eto mene ukratko. Imam par cistica. Reko je nije strasno. Imam slajma u maternici sto je dobro. Ne vidi folikule pa misli da je O mozda bila al i ne mora biti. Uglavnom nis dramaticno. A obzirom na trakice moguce da je O bila jucer. Reko je da pricekam 2 tjedna da vidim ako ce M doc. Ako ne dode da popim neke tabletice koje mi je dao. 🤷♀️ meni je danas tempica osla gore. Pa kad uzmem u obzir i trakice i slajm mozda je bila. Uglavnom sta je jos reko da kasne O nisu bas dobre to znaci da sa hormonima nes ne valja i nije kako treba. Ali nije nista strasno i dramaticno. Pa eto. Lucky mijenjaj moj termin ne dolaska M u 11.2.
Oh sad vas ima dosta za 11.2. Mozda je sretan datum 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Meni evo stigle jos i trakice od Betty 30 kom i par hcgova 🤭🤭🤭
😅💪💪💪💪💪

Martinaa ja navijam da je bila O i da je bila kvalitetna 🥳

Nasa draga Malla koja je sad na ljetnim bebicama je imala na 21 dc O ili cak i kasnije..Sta bi ja onda trebala reci ja sam O imala valjda na 40 dc kad sam ostala T
Uhh Lucky sada si naoruzana do zuba hehehe
Martina ja se nadam da je bila kasnija O pa da gin sad nije nista mogao vidjeti. A tabletice ove koje ti je gin dao su vjerovatno ovi duphastoni.
Ja mislim da moja doktorica svaki put pomisli da nisam normalna 😂
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️

Sanjarka evo ih
Prva od jucer a druga danasnja
Martina ja mislim da je ovulacija kad god dosla dobrodosla.... Kakve gluposti... Moja kuma ima cikluse po 50 dana a rodila troje djece....

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji