Nasa draga Malla koja je sad na ljetnim bebicama je imala na 21 dc O ili cak i kasnije..Sta bi ja onda trebala reci ja sam O imala valjda na 40 dc kad sam ostala T
Uhh Lucky sada si naoruzana do zuba heheheMartina ja se nadam da je bila kasnija O pa da gin sad nije nista mogao vidjeti. A tabletice ove koje ti je gin dao su vjerovatno ovi duphastoni.
Vidit cu bas kad dodem doma koji su. Ma gle.. meni je sve jesno. Izmedu ostalog ja sam 2 x ostala trudna sa ovulacijma koje si bile poslje 20dc tak da....al kao s njegove strane to nije bas ok. Jer kao hormoni ne rade dobro, sto ne znaci da se ne moze ostat trudan radi toga. Samo eto nije normalno. Al sta je danas uopce normalno u ovom svijetu. Sve je otislo u jedan klinac...
I ja bila jučer na pregledu. Ugl, potvrdio mi je da je ovulacija prosla, vidi se žuto tijelo. Ostalo je sve kako treba biti, endometrij, sluz... Sad samo čekamo... ⏳
Sad prenosimo sto mi je sve rekao i sto sam zapamtila, od siline dr informacija - Savjetovao me da ne radim trakice nakon pika, eventualno možda koji koju da potvrdim pad razine, jer iako može biti pozitivna to je zato sto sama razina hormona nije pala ispod vrijednosti koje očitava trakica. A isto da može značiti poremećaj hormona i dr. Kaže : sto osjetljivije to bolje i da koristim uvijek iste.. I da se nema smisla koristi trakica na isti način kao test za trudnoću, jer su to različiti hormoni, LH nema veze s trudnoćom, samo beta hcg.
Čini mi se da nije on neki ljubitelj trakica, ali koga briga, haha.
I tako... Sad ja čekam, nadam se, molim 🙏 da je to to.
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
Nego da ja vama ispricam sta sam sanjala. Sanjala sam da sam rodila. Jednu curicu. I sve nas je iznenadila pa nismo imali nista kupoljeno. Morali trcat okolo po stvari. Osjecaj je bio predivan, cak sam ju i dojila i osjecaj je bio neopisiv. Drzala sam ju u rukama o osjetila mirs, njeznu kozu, ljubila je po glavici. I po prvi put u zivotu nisam osjetila strah od male bebe. I osjecala sam se potpuno. Kad sam se probudoila prvo sam dolazila k sebi 10 min jer je bilo sve tako stvarno, mirisi, dodiri, osjecaji da u momentu nisam znala dal je to istina ili ne. Kad sam dosla k sebi osjecala sam se razocarano ali sretno. E da jos nes. Kroz taj cijeli san ja sam non stop vikala: pa nisam javila sestri da sam rodila. I do kraja sna joj nisam uspjela javiti jer me uvijek nes sprijecilo.
Anchy sad kad ih imam toliko već se vidim kako idući ciklus piškim svaki dan od početka ciklusa da testiram kako se trakice ponašaju u kojem dijelu…ovako sve nešto na preskokce radim pa ne znam kad se počnu ponašat
Neka tako treba. Meni se lagano popunjava biljeznica u koju ljepim testice haha. Svaki put se nadam da je to zadnji list Ali ovaj put stvarno mislim da je dosta i da treba biti kraj sa lh. Puno nade polazem u ovaj ciklus, posto sam se nacitala dobrih stvari o letrozolu. 🍀 Necu ni pomisljati na los ishod.
Martina koliko ti traje lut.faza ?
Lucky piski ti svakako cijeli ciklus heheh i obvezno mjeri bazalnu (da lijepo popratimo ovulaciju)

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
I ja bila jučer na pregledu. Ugl, potvrdio mi je da je ovulacija prosla, vidi se žuto tijelo. Ostalo je sve kako treba biti, endometrij, sluz… Sad samo čekamo… ⏳
Sad prenosimo sto mi je sve rekao i sto sam zapamtila, od siline dr informacija - Savjetovao me da ne radim trakice nakon pika, eventualno možda koji koju da potvrdim pad razine, jer iako može biti pozitivna to je zato sto sama razina hormona nije pala ispod vrijednosti koje očitava trakica. A isto da može značiti poremećaj hormona i dr. Kaže : sto osjetljivije to bolje i da koristim uvijek iste.. I da se nema smisla koristi trakica na isti način kao test za trudnoću, jer su to različiti hormoni, LH nema veze s trudnoćom, samo beta hcg.
I tako… Sad ja čekam, nadam se, molim 🙏 da je to to.
Uuu dragicka, sad krece odbrojavanje 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Gle, i meni je ovaj privatnik rekao da mu nista ne pricam o trakicama i da on vjeruje samo onom sto vidi hehe... pretpostavljam da je to rekao zato sto unatoc piku, ne znaci da je doslo do ovulacije... Nisam se htjela raspravljat o tome da to pak potvrdjujemo bazalnom.... Bolje nek me ispregleda heheh.... Kaze mi muz da previse prodajem pamet a nigdje rezultata ahahaha

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Wonderwoman svi ti doktori čini mi se nisu oduševljeni našim trakicama, ali baš me briga, ja ću piškit i to je to! On ne mora znatMartina divan san, mogu mislit feeling kad si se probudila i shvatila da si to samo sanjala, a bilo tako stvarno
Joja bazalnoj ostajem vjerna zauvijek, to mi je rutina postala, a trakice ćemo močitiii uh kako ćemo ih močiti hihihi
Slažem se. I ja isto, hahaha
Martina ajme koji san bas sam se najezila 😍 nadam se da ces ubrzo mirisat predivan miris svoje bebice 🥰🤰🏼

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I ja bila jučer na pregledu. Ugl, potvrdio mi je da je ovulacija prosla, vidi se žuto tijelo. Ostalo je sve kako treba biti, endometrij, sluz… Sad samo čekamo… ⏳
I tako… Sad ja čekam, nadam se, molim 🙏 da je to to.
Uuu dragicka, sad krece odbrojavanje 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Gle, i meni je ovaj privatnik rekao da mu nista ne pricam o trakicama i da on vjeruje samo onom sto vidi hehe… pretpostavljam da je to rekao zato sto unatoc piku, ne znaci da je doslo do ovulacije… Nisam se htjela raspravljat o tome da to pak potvrdjujemo bazalnom…. Bolje nek me ispregleda heheh…. Kaze mi muz da previse prodajem pamet a nigdje rezultata ahahaha
Da samo znaš kako sam uzbuđena... Nemogu to opisati. Hahaha. Mislim, znate svi taj osjećaj 🤭
Martina koliko ti traje lut.faza ?
Lucky piski ti svakako cijeli ciklus heheh i obvezno mjeri bazalnu (da lijepo popratimo ovulaciju)
13 do 15 dana max
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji