Lucky pretvaras se u Sayuri 😂🤭
🤨
Jel me neko spominje? 🤣🤣
Zene, ja ovaj tjedan radim ko konj da bi naredna dva mogla sa svojima malo na zimovanje….ovulacija mi pada kad budemo na planini, pa eto mozda bude beba iz planinskih snjeznih noci 😝 Uglavnom, nosim punu torbetinu testova i traka i naravno javljam situaciju
..pocinjem piskiti HCG na 7 dpo, imam digitalac, par kineza, 10 ultri, dva pregnija, CB sa linijama…mislim da ce biti dovoljno😋
Jedva cekam 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
znači dolazi poštar, nosi mi paketea ja još od Betty naručila, znači imat ću oko 150 lh trakica i 30ak hcg-ova…naoružana do zuba
Hocemo sliku, onako sve na hrpi 😂

Joja sve je u intervalima
Jedino bi fsh trebao biti vise veci od lh
Kao 2:1 omjer
Jel problem što je meni LH veći od FSH??
Pa da
Nebi smio biti veci. Koliko je veci?
To moze upucivat na PCOS
LH - 5.26
FSH - 4,6
U 8 mjesecu kada san bila kod gin rekla mi je da su jajnici uredu i da nema nikakvih cista na njima...nije li kod pcos neredovit ciklus? Moj je skoro svaki mjesec točan..ako i nije to ie dan, dva gore dolje

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lucky pretvaras se u Sayuri 😂🤭
🤨
Jel me neko spominje? 🤣🤣
Zene, ja ovaj tjedan radim ko konj da bi naredna dva mogla sa svojima malo na zimovanje….ovulacija mi pada kad budemo na planini, pa eto mozda bude beba iz planinskih snjeznih noci 😝 Uglavnom, nosim punu torbetinu testova i traka i naravno javljam situaciju
..pocinjem piskiti HCG na 7 dpo, imam digitalac, par kineza, 10 ultri, dva pregnija, CB sa linijama…mislim da ce biti dovoljno😋
Jedva cekam 😁
Juuu i ja da ganjamo sjene🤭

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ja jedva cekam da krenete piskiti po testicima. Bome cu i ja od cetvrtka samo da bude lijepih folikulica na uzvu
Pa da
To moze upucivat na PCOS
LH - 5.26
FSH - 4,6
U 8 mjesecu kada san bila kod gin rekla mi je da su jajnici uredu i da nema nikakvih cista na njima…nije li kod pcos neredovit ciklus? Moj je skoro svaki mjesec točan..ako i nije to ie dan, dva gore dolje
To nije strasno

Pa da
To moze upucivat na PCOS
LH - 5.26
FSH - 4,6
U 8 mjesecu kada san bila kod gin rekla mi je da su jajnici uredu i da nema nikakvih cista na njima…nije li kod pcos neredovit ciklus? Moj je skoro svaki mjesec točan..ako i nije to ie dan, dva gore dolje
To nije strasno
Sada sam bas nekako ljuta...ako lh treba biti niže od fsh, a prije 2 tjedna sam bila kod endo i rekla je da je sve super za trudnoću...sada mi nista nije jasno...kad dobijem sada M, ako dobijem narucujem se kod gin pa cu njoj ponijeti nalaze da vidi onda i da čujem njeno mišljenje

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
znači dolazi poštar, nosi mi paketea ja još od Betty naručila, znači imat ću oko 150 lh trakica i 30ak hcg-ova…naoružana do zuba
👊
Tako je....to ja zovem kvalitetnom pripremom. Moje dijete, tvoja poucljiva dusa je na putu tvoga cilja, tvoja sredstva LH trakica ce ti pomoci u tvojim konteplativnim poteskocama kreposti i strpljenja, jer sve stvari koje zelis dolaze od Boga i urina koja se materijalizira u Lh i Hcg trakicama....tvoia dusa je cista..

👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Tina ok je to, za pcos lh treba biti 2-3 puta veci od fsh, ne brini ;)
Evo, morala sam se sad malo angazirati i ponoviti neke stvari i konsultovati dodatnu strucnu literaturu za odredjene dileme 😂
dakle nije problem ako je lh nesto veci od fsh, otprilike su slicnih vrijednosti u toj prvoj fazi ciklusa
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Tina ok je to, za pcos lh treba biti 2-3 puta veci od fsh, ne brini ;)
Evo, morala sam se sad malo angazirati i ponoviti neke stvari i konsultovati dodatnu strucnu literaturu za odredjene dileme 😂
dakle nije problem ako je lh nesto veci od fsh, otprilike su slicnih vrijednosti u toj prvoj fazi ciklusa
Dobro za znati 👍🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji