Joja nas dve se opet pratimo hehe...sretno sa hopsanjem i lovljenjem pika. Ni ja jos nisam u moodu za keksanje. Cekam prvo uzv u cet da vidim stanje nadam se dobrim folikulicima. Onda kad potvrdi da ce doci do O bacam se na posao.
Razmisljala sam o taktikama i od svih taktika nemam niti jednu. Mislim da cemo hopsati kako nam se bude dalo (a u plodne dane cesce)
Dobro jutro. Trakica hcg snijezna. Drugi nisam imala kipit cu popodne poslje posla. Lh jos jaca. Sve se kontam da ipak nazovem dokiva vec sada i da odem vidi koji klinac. Jer sve mi nekak to mirise na gospodu Ciastu ipak. Ili jednostavno O tek dolazi. Ne znam. Da vas ne zbune Lh sto ih je puno, neke sam 2 x dnevno
Moguce da je doslo do pucanja folikula te je nastala cista 🤔
Cista nastaje prije, odnosno kad folikul preraste u cistu. I onda ta cista pukne. Ako pukne.
Ahaaaa
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina nadam se da ce mi Letrozolcic donjeti bebicu.
Kad smo kod jajnika i mene je danas par puta zignuo desni! Zadnje 2 O su na lijevom bile pa nista…bas bi htjela da bude desni.. mozda je on dobitan
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarka jucer sam jednu pisnula al skroz je svijetla... meni se to sve naglo odvija... I tamljenje i svijetljenje.... ocekujem pik u cet ili petak.. e da, krenula mi sluz jucer pa sam optimisticna...
Anchy 🤞za desni 🤞jos dva dana i znat ces sve 🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Doktoe sutra u 10:20 da rijesimo sta se desava.
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjarkajucer sam jednu pisnula al skroz je svijetla… meni se to sve naglo odvija… I tamljenje i svijetljenje…. ocekujem pik u cet ili petak.. e da, krenula mi sluz jucer pa sam optimisticna…
Jujuju
Tu smo negdje, pratit cemo se 🥰
Sanjarkajucer sam jednu pisnula al skroz je svijetla… meni se to sve naglo odvija… I tamljenje i svijetljenje…. ocekujem pik u cet ili petak.. e da, krenula mi sluz jucer pa sam optimisticna…
Jujuju
Ee pa nego sta cemo hehe. Nek nam je sretno 🤘🤞🤗
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jujuju
Ee pa nego sta cemo hehe. Nek nam je sretno 🤘🤞🤗
🙏❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji