Meni krenulo smedjarenje, nadam se ipak da nece jos sutra krenuti pravo jer bi to znacilo da se lutealna faza skratila
Cure sa sjenama, drzim 🤞🤞🤞 da potamne!
One kojima se sjena jos nije pojavila da se za dan, dva pojavi 🤞, koje love pik da ga uhvate i dobro pokriju 😉
Onima koje su procurile, idemo skupa u naredni ciklus, ovaj je nas sigurno! ❤️❤️❤️
Sto se MPO tice, nemamo problem sa tim ni mm ni ja samo u proteklom periodu i narednih par mjeseci zbog poslovnih obaveza nismo (bili) u mogucnosti, ako do tada ne dodje ➕ krecemo sa procedurom 💪💪
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Jutro cure ☕
Zao mi je malala zbog minusa 😏
Lucky kud ode ta temperatura....hijooj 😒
E jbg bas nas nece...nadam se da ce ovaj drugi mjesec biti bolji sto se tice plusica.
----
Samo kratko da se nadovezem na ovo od jucer o opustanju. Tesko se opustitit kad nesto silno zelis. Takoder to sto pijem tablete za O pa folnu pa vitamin D ne pomaze pri opustanju 😅 minimalno se 3x dnevno dok to pijem sjetim da sam trebala imati vec bebu i koliko ju zelim i zasto to sve pijem..
Kako je lucky rekla, nije da me je to obuzelo pa da samo o tome mislim, hvala Bogu imam posao i dr obaveze koje me zaokupiraju, ali ne mogu ni ne misliti. Pokusavam se opustiti na dr nacine. Evo npr ovaj vikend sa prijateljima kad sam se jedva sjetila popiti to sve sto pijem...mozda je to moja dobitna kombinacija za malo opustanja...druzenja sa ljudima. 😊😉
Lucky skineš me sa liste? Neznam kad da iscekujem M,ja se nadam čim prije da će doći.
Žao mi je zbog pada tempice,čekamo sutra da vidimo taj ponovni skok 🤞

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro cure ❄️
Evo moja lh od jutros
https://ibb.co/qxSwgwM
Mislim da ce o u četvrtak 👍🏻
Pokloncic13 nismo jucer hopsali nego jutros
Iskoristila sam zadnji momenat jer mm kiše ko lud, mislim da ce ga copit moja viroza
A onda je gotovo 😂
Ja se ne uzbuđujem oko količine odnosa
Bitno mi da smo bar jedan odnos imali u plodne dane
Bar ce mi bit lakse ako dođe menga nego kad smo sve tip top pokrili
Martina kakva je danas situacija?
Malala zao mi je sto je sjena lažna 😪 i lucky zbog pada tempice 😪😪
Bas sve nesto naopako 🙄
Ann jel dosla menga?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A ja dobila od amazona mail da frerovi kasne, a možda neće ni doć, ja baš nemam sreće s timsve se bojim da li će i trakice, pa sam ja lijepo evo naručila 30 kom trakica od Betty pa nek sam ja ziher
a ubuduće ću molit jednu od vas kojoj stiže amazon da naruči umjesto mene pa mi pošalje poštom jer mene ne vole izgleda
😂😂😂😂😂

Kopajuci po Amazonu sam našla predivne hcg testove od Femometer, 12,5 miu .
Ovaj mjesec sam ih koristila,al naravno ništa od T.

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Koji su to?
Koji si dpo?

Moja temp evo već 5 dan ide gore dolje..jedan dan 36,8 drugi dan 36,9.. I tako već evo 5 dana...ne znam sta joj je 🤔🤔

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Moja temp evo već 5 dan ide gore dolje..jedan dan 36,8 drugi dan 36,9.. I tako već evo 5 dana…ne znam sta joj je 🤔🤔
Ništa, jednostavno tako tijelo funkcionira. Toliko je mala razlika da se uopće ne treba zamarati time.
🤷♀️
👩33g
👨42g
👦4g
Koji su to?
Koji si dpo?

17dpo,ali zbog nedostatka lh trakica je moguce i da je O bila kasnije. Ne zamaram se ovaj mjesec time,nismo baš ni pokrivali 🤷♀️

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji