Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annboleyn
    26. Siječanj 2021. 09:35

Sanjarka nije M jos dosla, danas opet malo spottinga, ocekujem je sutra, a mozda i veceras
    Dobro trakica izgleda, mozda je i pik vec 🧐
    U svakom slucaju akcija, akcija 😉
    Malala, lucky zao mi je zbog testa i pada temperature 😔
    Sto se opustanja tice, od recenice “opusti se pa ce se desiti” mi se dize kosa na glavi 😡 a najcesce je cujem od najblizih, sestre, mame... kakooo??? Hahahah 

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Pokloncic13
    26. Siječanj 2021. 09:44

Lucky nemrem vjerovat,odustajem 😖😖
    Al gle..bar znaš da imaš svoju svoju ovulaciju 🎉❤️
    Sanjarka i mene nešto lovi,kišem i nos mi curi.
    Sad kad sve pokrivamo prehlada će mi sje.. stvar.
    Al osjetim s desne strane probadanja povremena,ak nis bar me tješi da je to moj konj za trku desni jajnik 🥰
    Piskila još nisam lh,budem do 12 ak izdržim s mjehurom dotad 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

simba
    26. Siječanj 2021. 09:46

Lucky🍀

Odee moja tempica u nizineee ⤵️

Jel ti ova O bila bez ičega? Ako sam dobro pohvatala da je došlo do nje i bez klomifena. Što je super pomak. Jesi šta čitala o dugim ciklusima i kasnim ovulacijama? Da li je ovulacija u dugim ciklusima 'lošije kvalitete'?

👩33g
    👨42g
    👦4g

danchy1990
    26. Siječanj 2021. 09:54

Cure koje mjere tempicu,premisljam se da počnem mjeriti ali zbog čestih problema sa sinusima spavam sa otvorenim ustima. Predstavlja li to veliki problem? Vaginalno ne dolazi u obzir

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 09:57

danchy1990

Cure koje mjere tempicu,premisljam se da počnem mjeriti ali zbog čestih problema sa sinusima spavam sa otvorenim ustima. Predstavlja li to veliki problem? Vaginalno ne dolazi u obzir

Pa mislim da ne
    Ako uvijek spavas sa otvorenim ustima onda ce uvijek i mjerit u slicnim uvjetima 
    Mislim da odstupanja nebi trebala biti velika 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Siječanj 2021. 09:58

Pokloncic13

Luckynemrem vjerovat,odustajem 😖😖
    Al gle..bar znaš da imaš svoju svoju ovulaciju 🎉❤️
    Sanjarkai mene nešto lovi,kišem i nos mi curi.
    Sad kad sve pokrivamo prehlada će mi sje.. stvar.
    Al osjetim s desne strane probadanja povremena,ak nis bar me tješi da je to moj konj za trku desni jajnik 🥰
    Piskila još nisam lh,budem do 12 ak izdržim s mjehurom dotad 🙊

Desni 🥳🥳🥳🥳🥳
    Mene ni jedan jos ne žiga, cekam 
    Mozda nije ni lose da je malo slabiji imunitet 👍🏻
    Cekam trakicu 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    26. Siječanj 2021. 10:04

Lucky zao mi je zbog tempice... 🤨 sta sve moras obavit za HSG? 
    Martina jesi piskila jutros? 
    Danchy ne smeta ti to.... Samo mjeri :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

26. Siječanj 2021. 10:06

Dobro jutro. Trakica hcg snijezna. Drugi nisam imala kipit cu popodne poslje posla. Lh jos jaca. Sve se kontam da ipak nazovem dokiva vec sada i da odem vidi koji klinac. Jer sve mi nekak to mirise na gospodu Ciastu ipak. Ili jednostavno O tek dolazi. Ne znam. Da vas ne zbune Lh sto ih je puno, neke sam 2 x dnevno

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Siječanj 2021. 10:11

Sad me neka panika uhvatila...sto ako nisam odreagirala na Letrozol Nemam nikakvih nuspojava od tih tableta. Ono kad sam pila klomifen pa me glava bolila bar sam znala da radi svoje... A majke ti ja nekad sama sa sobom ne mogu izaci na kraj Nije dobro kad glava boli nije dobro kad ne boli...ovo je sad 1/1 , luda sam  haha!

26. Siječanj 2021. 10:12

danchy1990

Predstavlja da. Najbolje ti je onda mijeriti ispod pazuha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani