E malo off topičarim, ali koristi li tko od vas nešto za povećanje libida? Što se tiče bračne ljubavi i slaganja, sve je u redu. Osim što nekako nemam volje. A kad ga bude, mislim na sex, bude odličan i uglavnom bude orgazam. Ali.. Nadam se da razumijete.🥴
E to je i moj "problem" ne mogu se natjerati na sex i onda kada počne bude super...ali bas ono nekako kao da nemam volje za to...i mene zanima ima li sto za to
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Martina ja kao da vidim sjenu na CB .... 🧐
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martina pa kako je ovo muguce? 🙈🙈🙈 cek a sta nisi ti imala pozitivne trakice prosli tjedan?
Pa eto moguce je...jesam...🤣🤣🤣🤣
Evo i mene. Trakica Lh opet tamna. Ovo dvoje od hcg bijeli 🤷♀️ idemo dalje.
Martina 🙆🏼♀️🙆🏼♀️🙆🏼♀️ Bas bas za izludit🙄 doslovno nema druge nego uzastopno hopsat😳😅
E malo off topičarim, ali koristi li tko od vas nešto za povećanje libida? Što se tiče bračne ljubavi i slaganja, sve je u redu. Osim što nekako nemam volje. A kad ga bude, mislim na sex, bude odličan i uglavnom bude orgazam. Ali.. Nadam se da razumijete.🥴
E to je i moj "problem" ne mogu se natjerati na sex i onda kada počne bude super…ali bas ono nekako kao da nemam volje za to…i mene zanima ima li sto za to
Casa, dvije, tri vinceka :))) nema boljeg
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martina je li ti se to ikada prije dogodilo?
U potpisu vidim pcos on zna izludovati trakice.
Martina je li ti se to ikada prije dogodilo?
U potpisu vidim pcos on zna izludovati trakice.
Znam da. Imala sam jednu jedinu cistu zbog koje mi je na MPO dijagnosticiran PCOS 🤦♀️no ona je otisla sa zadnjom aspiracijom koja je bila i 10 mj. Jedino ako nije mozda dosla opet neka cista. 🤷♀️Ali cekat cu do 40DC pa ako ne dode M onda cu do doktora.
Anitram meni se čini da imaš sjenicu na CB ✌️
Lucky ima još nade 💗
Cure koje razmišljate o mpo, nemojte se bojati... Nije ništa strašno 😁 ja sam imala 6 mjeseci poneku folikulometriju i ciljane odnose, nakon toga sam odmah krenula u obradu... Vrijeme prođe vrlo brzo....
Danas na uzv sve superiška, čeka se O (naručena nova pošiljka Lh trakica 🥰) i idemo u transfer uskoro 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Martinaja kao da vidim sjenu na CB …. 🧐
Vidim ju i ja. I uzivo je jaca al ne vjerujem tom CB jer mi je 2 x dao jacu crtu od ove pa nije bilo nista. Show go on 🤣🤣🤣
Lucky ima još nade 💗
Cure koje razmišljate o mpo, nemojte se bojati… Nije ništa strašno 😁 ja sam imala 6 mjeseci poneku folikulometriju i ciljane odnose, nakon toga sam odmah krenula u obradu… Vrijeme prođe vrlo brzo….
Danas na uzv sve superiška, čeka se O (naručena nova pošiljka Lh trakica 🥰) i idemo u transfer uskoro 😊
Tako je 👍 nije to nis strasno. Meni je bilo uzbudljivo bas. Ja cekam 3 mjesec za transfer. A do tad malo radimo u kucnoj radinosti. Nikad ne znas. Sretno na transferu 🤞🤞🤞🤞
Lucky ima još nade 💗
Cure koje razmišljate o mpo, nemojte se bojati… Nije ništa strašno 😁 ja sam imala 6 mjeseci poneku folikulometriju i ciljane odnose, nakon toga sam odmah krenula u obradu… Vrijeme prođe vrlo brzo….
Tako je 👍 nije to nis strasno. Meni je bilo uzbudljivo bas. Ja cekam 3 mjesec za transfer. A do tad malo radimo u kucnoj radinosti. Nikad ne znas. Sretno na transferu 🤞🤞🤞🤞
Naravno neka radovi u kucnoj radinosti ne prestanu 😁👌 tebi martina drzim sve fige ovoga svijeta , pratim mjesecima tvoj put i navijam 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji