Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2021. 17:32

Sanjarka volim tvoje trakice, uvijek bude bas bas lijepi pik, jedva cekam sutra da bude onaj pravi😄 sretno i opusteno 🥳

simba
    25. Siječanj 2021. 17:40

lindsay

Ako znate cure nešto javite :)
    Neka dodje neka s pricom da je snizila prolaktin sebi ili muzu i ostala prirodno trudna :P :)

Hej, ja sam imala godinama povišen prolaktin, oko 1200. Ugl, ostala sam prirodno trudna u mjesecu kad se nisam zamarala ničim. Trakice sam koristila neke mjesece prije i znala sam uhvatiti pik, imala sam plodnu sluz. Ne svaki mjesec isto, ali jesam.
    Ciklusi su mi bili dugi, uvijek bliže 40 dana, pa i nekad duže. Menstrualno krvarenje slabije, dan-dva. Trudna sam ostala u ciklusu kad sam imala ogroman libido. (Inače je relativno skroman🙄) Nešto kao mačka u Veljaci.😂😂 I na školskoj ovulaciji na 14 dan što inače jaaako rijetko bude. Pila sam vrkutu mj prije toga. Da li je slučajno ili je vrkuta pomogla🤷‍♀️ ali i ćorava koka pogodi nekad zrno, pa valjd je tako bilo i kod nas. 😂😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    25. Siječanj 2021. 17:46

E malo off topičarim, ali koristi li tko od vas nešto za povećanje libida? Što se tiče bračne ljubavi i slaganja, sve je u redu. Osim što nekako nemam volje. A kad ga bude, mislim na sex, bude odličan i uglavnom bude orgazam. Ali.. Nadam se da razumijete.🥴 

👩33g
    👨42g
    👦4g

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 18:13

🌈

Kiky uzivaaaj sada. Bas mi je lijepo vidjeti da nam pisu nase trudnice! Nadamo se da cemo ti se pridruziti skoro!
    Lindsay skicam ja i onu dr temu pa te se sjetim cesto. Najvise bi volila kada bi kod vas bio problem eto tako neke glupe naravi pa da uspijete to srediti i ostanes prirodno Tjavi se kad budes imala nekih novosti i saznanja!
    Mašo imas lijepe simptomcicemoglo bi tu biti nesto

Ja sam u fazi sastavljanja taktike hopsanja. Piskiti cu trakice tek poslije pregleda kada ustanovimo da ima folikulica. Ubija me to sto znam da sam ostala 2019 trudna od samo 1 hopsanja i ne znam kad je pao prije pika na pik ili bas na dan same O

Hvala ti draga anchy ❤
    Nadat cu se sve dok ne zakoracim u kliniku mpo ❤

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 18:18

simba

lindsay

Ako znate cure nešto javite :)
    Neka dodje neka s pricom da je snizila prolaktin sebi ili muzu i ostala prirodno trudna :P :)

Hej, ja sam imala godinama povišen prolaktin, oko 1200. Ugl, ostala sam prirodno trudna u mjesecu kad se nisam zamarala ničim. Trakice sam koristila neke mjesece prije i znala sam uhvatiti pik, imala sam plodnu sluz. Ne svaki mjesec isto, ali jesam.
    Ciklusi su mi bili dugi, uvijek bliže 40 dana, pa i nekad duže. Menstrualno krvarenje slabije, dan-dva. Trudna sam ostala u ciklusu kad sam imala ogroman libido. (Inače je relativno skroman🙄) Nešto kao mačka u Veljaci.😂😂 I na školskoj ovulaciji na 14 dan što inače jaaako rijetko bude. Pila sam vrkutu mj prije toga. Da li je slučajno ili je vrkuta pomogla🤷‍♀️ ali i ćorava koka pogodi nekad zrno, pa valjd je tako bilo i kod nas. 😂😁

Ooooo hvala ti ❤ na ovom podijeljenom iskustvu

Lindsay
    25. Siječanj 2021. 18:21

Cure koje razmisljate o mpo zelim vam puno strpljenja, hrabrosti , visoku toleranciju na bol i najjjjaaace hcg vristece crtice 14dnt ❤ to je emotivno i fizicko iskustvo ali humano i nadam se da cete sve biti T do neba.

25. Siječanj 2021. 18:22

Evo i mene. Trakica Lh opet tamna. Ovo dvoje od hcg bijeli 🤷‍♀️ idemo dalje.

Maša🤰🏼
    25. Siječanj 2021. 18:24

Martina pa kako je ovo muguce? 🙈🙈🙈 cek a sta nisi ti imala pozitivne trakice prosli tjedan? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

25. Siječanj 2021. 18:26

simba

E malo off topičarim, ali koristi li tko od vas nešto za povećanje libida? Što se tiče bračne ljubavi i slaganja, sve je u redu. Osim što nekako nemam volje. A kad ga bude, mislim na sex, bude odličan i uglavnom bude orgazam. Ali.. Nadam se da razumijete.🥴

Simba, razumijem sto hoces reci ali stvarno nemam nikakav savjet, ja cesto mislim da sam neraspolozena i da mi se neda, a onda kad MM krene na mene, predomislim se brzo🤣

25. Siječanj 2021. 18:27

🦋Anitram1982🦋

Evo i mene. Trakica Lh opet tamna. Ovo dvoje od hcg bijeli 🤷‍♀️ idemo dalje.

Martina 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Bas bas za izludit🙄 doslovno nema druge nego uzastopno hopsat😳😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.