Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    23. Siječanj 2021. 11:40

Kaća

Lucas, Mila, Elena sve prekrasna imena. A i nama je Mateo izbor za drugog dečkiča ako Bog da. 🤗

Bit će Kaća bit će :) 
    Ja sam postala teta maloj Aurori prije mj i pol, i kad mi je seka rekla za ime oduševljena sam bila <3 Iako ja ne znam reći slovo R tako da ju zovem Loli - seka ju zove Rori 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

23. Siječanj 2021. 11:54

Tonia bas mi je drago🥰 odbrojavamo skupa🥳
    Lucky meni je vjestica stigla, tako da se micem s popisa do 3. mjeseca minimalno dok se opet ne docepam muza🙈 pratim vas do tad, tu sam🙌🏻🤗

Sara 🌸
    23. Siječanj 2021. 11:58

Tonia

Kaća

Lucas, Mila, Elena sve prekrasna imena. A i nama je Mateo izbor za drugog dečkiča ako Bog da. 🤗

Bit će Kaćabit će :)
    Ja sam postala teta maloj Aurori prije mj i pol, i kad mi je seka rekla za ime oduševljena sam bila &lt;3 Iako ja ne znam reći slovo R tako da ju zovem Loli - seka ju zove Rori

Tonia, bas mi je drago da krećete. Jedino, čudno mi malo da pored doktorice sestra to govori, kao da je ona stručnija, malo mi to, onako🥴. Jel doktorica sta na to rekla?
    A bas san te tila pitat jel ti sestra rodila. Znan da ste bile u pocetku zajefno trudne do događaja😔 Pa čestitam ti, mislim da je iza mame najlipše bit tetka 😊 ja san ljuta sta necu bit jedina, dok moja sestra oce jer muz nema sestara 🤣🤣🤣 ajme sta mene muci 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    23. Siječanj 2021. 12:11

Sara🌻

Tonia

Kaća

Ja sam postala teta maloj Aurori prije mj i pol, i kad mi je seka rekla za ime oduševljena sam bila &amp;lt;3 Iako ja ne znam reći slovo R tako da ju zovem Loli - seka ju zove Rori

Tonia, bas mi je drago da krećete. Jedino, čudno mi malo da pored doktorice sestra to govori, kao da je ona stručnija, malo mi to, onako🥴. Jel doktorica sta na to rekla?
    A bas san te tila pitat jel ti sestra rodila. Znan da ste bile u pocetku zajefno trudne do događaja😔 Pa čestitam ti, mislim da je iza mame najlipše bit tetka 😊 ja san ljuta sta necu bit jedina, dok moja sestra oce jer muz nema sestara 🤣🤣🤣 ajme sta mene muci 😂

Sara pa zar nas se sjećaš ??? :))) to je bilo za poželjeti razdoblje, ali tako je očito moralo biti. Barem nam je stigla prva bebica u obitelj, srećom zdrava, lijepa i izuzetno dobra  Ma to je ispalo full čudno, pregeldavala me neka mlada koja se još uči doktorica, UZV mi je trajao valjda 10min, uzduž i poprijeko je ona to sve školski škicnula, a med sestraje bila žena od preko 50 godina i ona je davala uputstva doktorici  Tako da mi je ona više nade ulijevala od same doktorice i sama mi je potvrdila da je moj doktor napravio odlično operaciju pa me to isto umirilo.
    ma dobit ćeš i ti svoj dio slatkog kolačića kao tetka, ne brini :))) Dobiješ onaj najbolji dio maženja :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

23. Siječanj 2021. 12:11

Lucky ma ovaj ciklus cu predahnut od trakica, i napravit cu pretrage, spolne hormone i GUK i inzulin na taste provjeriti, to mi je savjetovala ginekologica da napravim nakon godinu dana pokusavanja, a posto sad imamo pauzicu taman cu sad ovo iskoristiti da sve provjerim, pa muz kad se vrati spermio, i spremni za nove pokusaje🙏🏻 💪🏻 
    Svako zlo za neko dobro, onda opusteno preko ljeta i ima da dodje ta bebica cim prije❤️

Sara 🌸
    23. Siječanj 2021. 12:57

Tonia

Sara🌻

Tonia

Kaća

Ja sam postala teta maloj Aurori prije mj i pol, i kad mi je seka rekla za ime oduševljena sam bila &amp;amp;lt;3 Iako ja ne znam reći slovo R tako da ju zovem Loli - seka ju zove Rori

Sarapa zar nas se sjećaš ??? :))) to je bilo za poželjeti razdoblje, ali tako je očito moralo biti. Barem nam je stigla prva bebica u obitelj, srećom zdrava, lijepa i izuzetno dobraMa to je ispalo full čudno, pregeldavala me neka mlada koja se još uči doktorica, UZV mi je trajao valjda 10min, uzduž i poprijeko je ona to sve školski škicnula, a med sestraje bila žena od preko 50 godina i ona je davala uputstva doktoriciTako da mi je ona više nade ulijevala od same doktorice i sama mi je potvrdila da je moj doktor napravio odlično operaciju pa me to isto umirilo.
    ma dobit ćeš i ti svoj dio slatkog kolačića kao tetka, ne brini :))) Dobiješ onaj najbolji dio maženja :D

To je onda jos vise zabrinjavajuce, pokazuje samo na sve lose u nasem zdravstvenom sustavu. Kako ces imat kvalitetne mlade specijaliste kad ih nitko nema obucavat. 🤦🏻‍♀️ Zamisli, medicinska sestra (ciji posao i predanost istom ne umanjujem, dapace, al budimo realni) obucava specijalizanticu ginekologije. Ma nek se samo taj dan potrefilo tako, previse je. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Tako apsurdno da je to za nevirovat. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

DajanaT2106
    23. Siječanj 2021. 13:02

Joja💙

Tanja i maki bas mi je zao. :( Znam kako se osjecate i tu sam za vas.
    Dajana bas i ja razmisljam da si kupim vitamin D. :/ koji je dobar

Pa da sto kaze nemoze nam naskoditi.. 
    Ja sam i pila kojekakve vitamine ali eto nista i od toga hh 
    Ali pokusat cu sa D pa cemo vidjeti 
    Mozda upali 😃😃 
    Koje predlazete D vitamine?? 😃😃

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

23. Siječanj 2021. 13:06

Dajana ja sam planirala sada pocet piti Elenatal, vidim da Masa njih pije. One sadrze sve potrebno u jednoj kapsuli, malo su skuplje ali dok sve ostalo kupim mislim da na isto dodje 😄

23. Siječanj 2021. 13:29

Lucky sta je taj ubiquinol? Znam da si ga spominjala i prije ali sam zaboravila🙈

Sanjarka88
    23. Siječanj 2021. 13:58

ma_tea91

Bok cure!
    Evo uhvatila 5 min od kaosa da pročitam.
    Evo meni ko švicarska urica došla M.😑
    Nema veze, idemo dalje!

Gadura 😬 idemo dalje, da ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.