Meni se čini Sanjarka moja da se ti i ja opet lovimo 😉
Zao mi je Tanjica,sigurno će biti sada onda 🙏❤️
Lucky,u koliko da navijemo alarm kad piskis? 🎉😎🥰
Oprostite ako sam nekog izostavila,nisam čitala neko vrijeme danas,a puno je postova 🥴🤣🤭
Di su slike tvojih trakica? 🙂😁
Moja vecerasnja opet tamnija
Al s ovim trakicama sam na vi pa nebi me cudilo da sutra bude svjetlija opet
Taman kad ih skuzim potrosit cu ih 😂
https://ibb.co/w7PnBQJ
Ovo se opasno blizi piku, bar tako reagiraju one moje ludakinje 😂
Ovo je druga vrsta luđakinja tako da ne znam 😂😂
Vidit cemo sutra. Nemam jos sluzi pa mislim da seru ( da prostite 🤭) 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ova je boome tamna, taman vikend akcija🤗💪🏻
__
Hope tesko je s muskarcima, mislim da im tesko pada kao i nama, a znaju se postavim. Mozda da probas bez ikakve price iskoristit ga veceras, ovo je predobar pik, taman zatrudnis pa cete onda o veselim temama🤭 naravno da nije dobro drzat neke stvari u sebi i sutit, al daj radi ovog pika 🤣🙏🏻
https://ibb.co/b3FQQn5
Za nas sve piskilice 🤭🥰
😂😂😂😂😂✌️
Kiky ja sam cula za tu zenu, i dosta zena to hvali, al ja tako lose podnosim alkohol, ja da pijem tu terapiju od rakije bi bila pijana od 0-24😂
Hope
Mislim da cim prije moras sjest s njim i razgovarat o tome. Pitaj ga otvoreno sta ga muci.....
Nadam se samo da se ne snalazi u ciloj toj situaciji a ne da je ljut jer ti jajnici ne rade kako treba 😑
Moje su trakice tako bljutavo bezvezne da vam nemam kaj ni staviti. Sutra ću roknut digitalac.
Danas pauziramo da se vojnici oporave za fajt narednih dana ali poznavajući moje cikluse trebala bi odakcijat idućih 6 dana kak god znam.
Bas mi je sad muž rekao ti bus ostala trudna do 6 mjeseca,onak iz vedra neba..ne pričamo nešto posebno o tome,danas nam je oboje psihički los dan radi anđela našeg i očito ga je to potaknulo.
Hope imali smo i mi svakakvih faza od nerazgovora,svađe,da sam vještica jer forsiram bas onako bilo je nimalo lijepih trenutaka ali na kraju stvarno malo treba da se kočnice popuste,hoćeš razgovorom ili zaista seksom ili kako tko ima pristupnu metodu.
Kaj se gospođe Ramize tiče,i moj je muž to pio prošle godine,ja nisam jer fakat ta rakija brutalno smrdi. E sad jel mu to pomoglo,ne znam.
Iskreno vise se ja necu kockat s tim neprovjerenim fertilnim suplementima da se tak izrazim.
Imam lošu priču pa sam sve moguće uzroke izvrtila zašto.
Naravno,ja nisam mjerodavna. Niti jedan organizam nije isti to smo se milju puta posvjedočile..
Al sam ga rastegnula 🤢
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo gledajte čisto razlike radi kako se koje ponašaju 🥴
Svaka tjera svoju filozofiju jel..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pokloncic drzite se, nadam se da ce ti vec ovaj ciklus biti uspjesan🙏🏻🥰
E te lude trakice, meni su te zelene bile toliko mrtve, nisam znala kakve su kad sam ih koristila, i propustili kljucne dane s hopsanjem.
Ove wondfo su kao easy at home, cijelo vrijeme tamne pa smo se s njima svaki dan seksali za svaki slucaj, mozda je pik bas iza vrata😂
Jutric, vikendic 🥳
Pazite mene, probudim se, izmjerim tempicu i cekam da MM zazvoni budilica, al jos ne zvoni…. A meni se piiskiiiii a testic jos uvijek u ormaru i ne mogu sad kopat, sta cu, odradim Bajinu taktiku, popiskim se u casicu i sakrijem u kupaonu, i sad cekam da mogu umakat 😂😂😂😂
😂😂😂😂 Imala sam i ja takvih situacija 😂🤭
Joj uzbuđena sam kao da ja piskim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Evo gledajte čisto razlike radi kako se koje ponašaju 🥴
Svaka tjera svoju filozofiju jel..
Da svaka tjera svoje
No dobro, treba samo skuzit kako se koja ponasa i onda nije problem
Grlim te jako 🤗 idemo ja i ti ovaj mjesec skupa po plusic ❤️
Sortiraj odgovore