Juutroooo😝
Ima li ko ludji od mene sad vas ja pitam🙈
Evo ga moj arsenal za O , menga jos 2 dana i juris 🧐
https://ibb.co/JyrvJLw
Evo moja kraljica, uzor i ponos 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky rano je još. Čekamo pon, bit će lijepa roza crtica 😎
Sayuri hardcore piškilica 😂
Mene vještica jutros posjetila točno u minut. Kako je pristojna 🤗😂 Novi ciklus 🤞🤟🤟
Žao mi je sve cure koje ste procurile. Svaki mjesec je nova prilika ❤️
Imam zabavnu ideju kad se zaredalo par "krvavih" dana kod nekih cura pa da dignemo atmosferu.
Jeste li razmišljali o imenima za bebe. Muž i ja odavno o tome pričamo dečko bi sigurno bio Matija, za curicu nismo odlučili al spominju se Monika i Helena 🥰
Pristojna 🤭🤭🤭 novi ciklus da, nema druge 🥰🙏🤞🏻
Tonia bas mi je drago🥰 odbrojavamo skupa🥳
Lucky meni je vjestica stigla, tako da se micem s popisa do 3. mjeseca minimalno dok se opet ne docepam muza🙈 pratim vas do tad, tu sam🙌🏻🤗
Super plan za pauzu ovaj mjesec
Samo naprijed ❤️
https://ibb.co/ZK4ZRnH
Piskimo i dalje 💪
Juutroooo😝
Ima li ko ludji od mene sad vas ja pitam🙈
Evo ga moj arsenal za O , menga jos 2 dana i juris 🧐
https://ibb.co/JyrvJLw
Evo moja kraljica, uzor i ponos 😂😂😂
😝😝😝 nema labavo😋 ako ovaj cikluc se uhvati sve ovo dijelim curkama ovdje 🤗
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Najbolja prijateljica s kojom se čujem svaki dan danas mi je rekla da je trudna. Drago mi je zbog nje, ali svejedno sam plakala zbog sebe. Uglavnom, jedino vi to razumijete. 😔
Razumijem u potpunosti...tesko je to cuti.
Ne znam jel mi gore kad cujem da mi je netko blizak T ili kad mene ispituju pa kad ce beba a nemaju pojma koliko se trudim sta sve pijem i izvodim kako bi ostala T.
https://ibb.co/ZK4ZRnH
Piskimo i dalje 💪
Ohooo blizi se blizi, meni ovi tvoji pikovi sto bodu u oko su najbolji🥰
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky sta je taj ubiquinol? Znam da si ga spominjala i prije ali sam zaboravila🙈
Da bi ti stanice mogle normalno funkcionirati i razvijati se potrebna im je energija, a ubiquinol (koenzim Q10) pomaze tijelu u tome, tako da eto ako zelimo dobro razvijene i kvalitetne jajne stanice ➡️ ubiquinol 🙌🏼
A gdje ima kupiti, koji preporucujes?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Lucky sta je taj ubiquinol? Znam da si ga spominjala i prije ali sam zaboravila🙈
Da bi ti stanice mogle normalno funkcionirati i razvijati se potrebna im je energija, a ubiquinol (koenzim Q10) pomaze tijelu u tome, tako da eto ako zelimo dobro razvijene i kvalitetne jajne stanice ➡️ ubiquinol 🙌🏼
A gdje ima kupiti, koji preporucujes?
Bitno je samo da je bas ubiquinol, ja sam kupila u Bio&bio, ali ako prosvrljas po netu ima i na webshopovima za narucit.
E da sam znala, baš sam jučer bila tamo Baš ću si to uzet
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sara jel mi možeš objasniti za vadit Betu ovdje, na par stranica sam te zamolila ako znaš, pa ako čitaš molim te odgovori 😘😘
Nisam sve citala,
sorry. Misliš na vađenje bete u DE? Nisan znala da si i ti ovdje. Ugl, ja ti je nikad nisan vadila, nit su mu nudili, nit ima privatnih labova kao kod nas di možeš direktno doći i izvaditi neovisno o ginekologu. Meni je čak nisu vadili i pratili kad sam spontani imala.
Mislim da možeš nazvat svoju gin. ordinaciju i pitati ih, izrazit želju da bi to napravila i ako tu uslugu nudi laboratorij sa kojim surađuju, trebali bi napraviti. Naravno, platit ces. Ja nisan vadila bete, al jesam neko vrijeme istrazivala gdje bi mogla i uistinu je nemoguce osim kod gina.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji