I zaboravila sam pozdravit Martinu! Zelim ti svu srecu svijeta! ☺️
Hvala 🤗
Upadam kao padobranac. Ali zelim cestitai Kiky.🙂
Lucky ovo mi zvuci dobitno🙂😍
Sanjarka i Danchy sretno i vama zelim ubrzo plusic!
Sara,kako si mi?
Citam vas cesto curke moje!🙂😍
🧡 Brunaa, super sam ti, hvala sta pitas. Mi smo bas danas ušli u treće tromjesečje, stomak raste, strah je i kod mene isto prisutan. Dan po dan, tjedan po tjedan i doćemo do termina. U mene je dečkić 💙💙💙 Javi se još koji put prije nego rodiš.
----
Sanjarka, 9DC si, i bolje je da nema zivota na trakicama, bilo bi prerano da ima. Uskoro će 🤞🏻🧡
----
Martina, ja zeljno iscekujem tvoj testic.
----
Lucky, još malo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🧡🧡🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Malala tako mi je drago da si se javila❤️❤️🥰🥰
Javi nam se cesce, ako sto treba na sam spremna pomoci i sigurno i ostale curke. Nadam se da ces uskoro opet s nama na odbrojavanje i uloviti svoj plusic da vas to zaokupira i razveseli❤️
Pozdrav, cure!!!!
Da vam se napokon javim. Čitam vas s vremena na vrijeme. Vratili smo se svojoj kući, na posao, život teče dalje. Stalno podrhtava, bojimo se, a sin se isto jako boji. Neće na wc sam, biti u sred dana u prostoriji sam,… Bili smo kod psihologa. Rekla je da je to normalno i da samo trebamo pričati s njim i igrati se.
Mojima su izgradili drvenu kućicu i sad su tamo dok čekaju što dalje, kuća je sva popucala.
Čestitam curama koje su dočekale ➕ i sretno svima!!!!! 😘👋
Malala cesto te se sjetim. :(
Jadan malac... Nadam se da cete sto pruje zaboravit to zlo. Ako bilo sta teeba javi... Muz mi je svako slobodno vrijeme tamo na terenu i posaljemo vam.....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ma znam da sam 9dc
Nadala sam se piku za vikend i o na 12dc
Cisto eto vikend je, pokrili bi bolje 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav, cure!!!!
Da vam se napokon javim. Čitam vas s vremena na vrijeme. Vratili smo se svojoj kući, na posao, život teče dalje. Stalno podrhtava, bojimo se, a sin se isto jako boji. Neće na wc sam, biti u sred dana u prostoriji sam,… Bili smo kod psihologa. Rekla je da je to normalno i da samo trebamo pričati s njim i igrati se.
Mojima su izgradili drvenu kućicu i sad su tamo dok čekaju što dalje, kuća je sva popucala.
Čestitam curama koje su dočekale ➕ i sretno svima!!!!! 😘👋
❤️ Drzite se 🤗🤗🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure drage, od mene nista, dosla vestica boli ko djavo. Lh je bila bas tamna a hcg ko sneg. Ja se sad spremam za IVF u 2.mesecu
Praticu vas i dalje, zelim vam svu sreću i drzim fige da se sve preselite na jesenje i zimske bebe 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Annboleyna nema ti to veze i meni su jedan dan bile tamnije jedan svijetlije sve dok nisam jedan dan napravila punooo tamniju… radila sam ja i hcg test na 9 DPO bijel kao snijeg cak ni ja nisam vidila sjenicu hahaha a 2 dana nakon toga je vec bila lijepa crtica :)
I ja tooo isto uvijek gledam 😂😂😂 moj je 11.10.2021. 😍😍😍
Hvala Masa, nadam se da ce i meni potamniti za koji dan 🤩🤩🤩
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Malala drzi nam se 🙏 cesto te se sjetim!
Tanja javljaj nam se i drzim fige da ivf iz prve bude uspjesan 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji