Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2021. 16:58

BruNa

I zaboravila sam pozdravit Martinu! Zelim ti svu srecu svijeta! ☺️

Hvala 🤗

Sara 🌸
    22. Siječanj 2021. 17:24

BruNa

Upadam kao padobranac. Ali zelim cestitai Kiky.🙂
    Lucky ovo mi zvuci dobitno🙂😍
    Sanjarka i Danchy sretno i vama zelim ubrzo plusic!
    Sara,kako si mi?
    Citam vas cesto curke moje!🙂😍

🧡 Brunaa, super sam ti, hvala sta pitas. Mi smo bas danas ušli u treće tromjesečje, stomak raste, strah je i kod mene isto prisutan. Dan po dan, tjedan po tjedan i doćemo do termina. U mene je dečkić 💙💙💙 Javi se još koji put prije nego rodiš. 
    ----
    Sanjarka, 9DC si, i bolje je da nema zivota na trakicama, bilo bi prerano da ima. Uskoro će 🤞🏻🧡
    ----
    Martina, ja zeljno iscekujem tvoj testic.
    ----
    Lucky, još malo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🧡🧡🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

22. Siječanj 2021. 17:24

Malala tako mi je drago da si se javila❤️❤️🥰🥰
    Javi nam se cesce, ako sto treba na sam spremna pomoci i sigurno i ostale curke. Nadam se da ces uskoro opet s nama na odbrojavanje i uloviti svoj plusic da vas to zaokupira i razveseli❤️

Joja 🙏
    22. Siječanj 2021. 17:27

malala

Pozdrav, cure!!!!
    Da vam se napokon javim. Čitam vas s vremena na vrijeme. Vratili smo se svojoj kući, na posao, život teče dalje. Stalno podrhtava, bojimo se, a sin se isto jako boji. Neće na wc sam, biti u sred dana u prostoriji sam,… Bili smo kod psihologa. Rekla je da je to normalno i da samo trebamo pričati s njim i igrati se.
    Mojima su izgradili drvenu kućicu i sad su tamo dok čekaju što dalje, kuća je sva popucala.
    Čestitam curama koje su dočekale ➕ i sretno svima!!!!! 😘👋

Malala cesto te se sjetim. :( 
    Jadan malac... Nadam se da cete sto pruje zaboravit to zlo. Ako bilo sta teeba javi... Muz mi je svako slobodno vrijeme tamo na terenu i posaljemo vam..... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 17:28

Ma znam da sam 9dc
    Nadala sam se piku za vikend i o na 12dc
    Cisto eto vikend je, pokrili bi bolje 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 17:29

malala

Pozdrav, cure!!!!
    Da vam se napokon javim. Čitam vas s vremena na vrijeme. Vratili smo se svojoj kući, na posao, život teče dalje. Stalno podrhtava, bojimo se, a sin se isto jako boji. Neće na wc sam, biti u sred dana u prostoriji sam,… Bili smo kod psihologa. Rekla je da je to normalno i da samo trebamo pričati s njim i igrati se.
    Mojima su izgradili drvenu kućicu i sad su tamo dok čekaju što dalje, kuća je sva popucala.
    Čestitam curama koje su dočekale ➕ i sretno svima!!!!! 😘👋

❤️ Drzite se 🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Siječanj 2021. 17:35

Cure drage, od mene nista, dosla vestica boli ko djavo. Lh je bila bas tamna a hcg ko sneg. Ja se sad spremam za IVF u 2.mesecu 
    Praticu vas i dalje, zelim vam svu sreću i drzim fige da se sve preselite na jesenje i zimske bebe 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

22. Siječanj 2021. 17:36

Tanja bas mi je zao😭😭😭😭😭 sretno na IVF, javi nam se svakako❤️

annboleyn
    22. Siječanj 2021. 17:56

Maša🥰🤰🏼

Annboleyna nema ti to veze i meni su jedan dan bile tamnije jedan svijetlije sve dok nisam jedan dan napravila punooo tamniju… radila sam ja i hcg test na 9 DPO bijel kao snijeg cak ni ja nisam vidila sjenicu hahaha a 2 dana nakon toga je vec bila lijepa crtica :)
    I ja tooo isto uvijek gledam 😂😂😂 moj je 11.10.2021. 😍😍😍

Hvala Masa, nadam se da ce i meni potamniti za koji dan 🤩🤩🤩

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Siječanj 2021. 18:02

Malala drzi nam se 🙏 cesto te se sjetim!
    Tanja javljaj nam se  i drzim fige da ivf iz prve bude uspjesan 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.