Hope bravo!! Pa ovo su krasne trakice! 🤞👌 eto vidiš 🎉❤️
Kakav ste raspored napravili? 🤭
Eto Lucky ja se taman u 7 budim za mjerenje tempice 😉🥰
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Hope odlicno🤞🏻🙌🏻
Nije sve tako crno, akcija i ovaj ciklus odmah je vas🍀🥳
_
Curkama koje sutra piske sretno od srca, da ujutro kad se probudim vidim te plusice🥰❤️
Hope trakice top! Kako nista od akcije, pa ovo se ne smije propustit 😳😳😳
Anciooo haha tocno nasa 😂
Pa obzirom na saznanje u vezi jajnika, muz je samo onda rekao bit ce sve ok i da cemo pricat detaljno o tome. Do danas nit pricali o tome,samo sluzbeno nesto progovorimo,a mene to zdere unutra. Tesko mi je palo i to vidi,ali ga ne dira i ne komunicira samnom bas,osim ako nesto ode u smjeru svade,onda da 😐
Ne znam kako da se postavim na to njegovo ponasanje. Ako mu sve kazem,pocet cu plakat jer ionako svako malo imam te valove placa jer se sve to nije slegnulo a on mi samo dodatno otezava sa svojom nekomunikacijom 😞
Sad sam se sjetila da vam napisem da sam pila terapiju u 9.mj i u 10.mj od gospodje Ramize Orman, na bazi alkohola. Citala sam bila prije toga da je pomoglo dosta cura pa sam i ja narucila od nje te biljcice. Ne znam sad dal mi je to pomoglo u ostvarenju trudnoce ali nakon 3mj sam evo ostala trudna. Zena je super stvarno. Ja nisam nikad do tad cula za nju nego sam slucajno naisla na nekom forumu i morala napravit fejs radi toga 😂 Eto tako. Sad idem spavat iako me ove dane lovi nesanica!
Sretno curama koje rade test sutra 😁
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hope trakice top! Kako nista od akcije, pa ovo se ne smije propustit 😳😳😳
Anciooo haha tocno nasa 😂
Pa obzirom na saznanje u vezi jajnika, muz je samo onda rekao bit ce sve ok i da cemo pricat detaljno o tome. Do danas nit pricali o tome,samo sluzbeno nesto progovorimo,a mene to zdere unutra. Tesko mi je palo i to vidi,ali ga ne dira i ne komunicira samnom bas,osim ako nesto ode u smjeru svade,onda da 😐
Ne znam kako da se postavim na to njegovo ponasanje. Ako mu sve kazem,pocet cu plakat jer ionako svako malo imam te valove placa jer se sve to nije slegnulo a on mi samo dodatno otezava sa svojom nekomunikacijom 😞
Znam da ti je tesko, ali vjerovatno mozda i on to prozivljava na svoj nacin u sebi i nezna kako komunicirati s tobom. Vjerovatno ni moj muz nebi drukcije reagirao. Ali vidi, prvo se moras smiriti i ohladit glavu i prihvatit to kako je, tesko je znam ali ni to nije ne rijesivo. Probajte jos dva tri mjeseca prirodno i opusteno nikad se nezna,vjeruj. A i ako ne dodje do T krenut cete sa pretragama i postoji nacin da ostanes u drugom stanju. Vjerujem i sigurna sam da hoces.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Malo sam u guzvici danas curke ali ako se smijem bar malo pohvaliti? 💃🏻🥳🤩
Sad sam vidjela ove tvoje trakice, super su i vidis da nije sve tako sivo, trakice su odlicne 🥳
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure drage, od mene nista, dosla vestica boli ko djavo. Lh je bila bas tamna a hcg ko sneg. Ja se sad spremam za IVF u 2.mesecu
Praticu vas i dalje, zelim vam svu sreću i drzim fige da se sve preselite na jesenje i zimske bebe 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏💕💕💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Bas mi je zao 😪😪😪
Sretno u postupku i nek odmah bude uspjesan ❤️🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Meni se čini Sanjarka moja da se ti i ja opet lovimo 😉
Zao mi je Tanjica,sigurno će biti sada onda 🙏❤️
Lucky,u koliko da navijemo alarm kad piskis? 🎉😎🥰
Oprostite ako sam nekog izostavila,nisam čitala neko vrijeme danas,a puno je postova 🥴🤣🤭
Di su slike tvojih trakica? 🙂😁
Moja vecerasnja opet tamnija
Al s ovim trakicama sam na vi pa nebi me cudilo da sutra bude svjetlija opet
Taman kad ih skuzim potrosit cu ih 😂
https://ibb.co/w7PnBQJ
Hej curke, evo i mene. Gospodjica stigla upravo. Novi mjesec novo razocarenje, ali i nova prilika.Lucky mozes me sutra maknuti s popisa pa cu se javiti za novi termin kad uhvatim pik. Curkama koje piske narednih dana zelim puno srece i drzim vam fige 🤞🤞
Gadura 😑😑😑
Samo hrabro u novi ciklus ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji