Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    22. Siječanj 2021. 18:04

Meni se čini Sanjarka moja da se ti i ja opet lovimo 😉
    Zao mi je Tanjica,sigurno će biti sada onda 🙏❤️
    Lucky,u koliko da navijemo alarm kad piskis? 🎉😎🥰
    Oprostite ako sam nekog izostavila,nisam čitala neko vrijeme danas,a puno je postova 🥴🤣🤭

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Siječanj 2021. 18:13

Zoe, Pokloncic, Lucky, Anchy i ostale cure
    Hvala, javim vam se i navijam. Hopsajte i budite vredne. 😘💕🤞

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

DajanaT2106
    22. Siječanj 2021. 18:58

Vidim da ste posale nesto za vitamin D.. Cula sam i znam jesnu djevojku koja ga je pila i da je tek nakon toga ostala trudna.. A prije toga su isli i na umjetnu i bla bla sva ta procedura.. 
    Mislite da bi valjalo i to piti.. Msm ne moze naskoditi ali ono cujes svakakvih prica i svega.. Probaj ovo ono.. 🙈🙈  

Daa i danass LH negativann 🙈

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

maki994
    22. Siječanj 2021. 19:05

Hej curke, evo i mene. Gospodjica stigla upravo. Novi mjesec novo razocarenje, ali i nova prilika. Lucky mozes me sutra maknuti s popisa pa cu se javiti za novi termin kad uhvatim pik.  Curkama koje piske narednih dana zelim puno srece i drzim vam fige 🤞🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Joja 🙏
    22. Siječanj 2021. 19:24

Tanja i maki bas mi je zao. :( Znam kako se osjecate i tu sam za vas.
    Dajana bas i ja razmisljam da si kupim vitamin D. :/ koji je dobar

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tonkica111
    22. Siječanj 2021. 19:28

A ja piškim sutra al ne znam zašto iskreno... Odlučim prvi put koristit trakice i baš taj mjesec odluči ciklus bit kaos, da je bar normalan kao inače pa da mi je M stigla kad je trebala i krenem dalje... A ovako 33. dan ciklusa mi danas... M kasni negdje 3 dana, trakice nikakve... Ovulacija bila ili 20. dc ili 23.... Nisam još ni to dokučila, pa tako ni ne znam jel mi danas 11 dpo ilo 13 dpo...Bolovi pms cijeli tjedan... Show show... Tamo do ponedjeljka bi trebala znat na čemu sam... A do tad ću poludit... Još me me puca teški pms...tako da jedva čekam vaše testove sutra da se proveselimo malo 🤩🤩🥰🥰🥰🥰

maki994
    22. Siječanj 2021. 19:38

Tonkica, sad si me bas podsjetila na mene u pocetku kad sam krenila sa trakicama 😂 inace mi ciklusi uredni a bas taj mjesec kad sam odlucila sve pratiti i kontorolirati, nigdje ni ovulacije ni menstruacije. Kasnila sigurno tjedan dana a trudnoca nije. Sjecam se da sam psovala i trakice i sve mislila sam da to nista ne funkcionira i bila sam uzasno ljuta 😂 ali eto jednostavno taj mjesec se nesto poremetilo bilo. Eh kad se sjetim da sam sebi govorila sljedeci mjesec je moj 😣 Sljedeci je svaki vec skoro 2 godine ali eto jedan ce biti,kad tad mora 😁🥰

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

danchy1990
    22. Siječanj 2021. 19:40

BruNa

Upadam kao padobranac. Ali zelim cestitai Kiky.🙂
    Lucky ovo mi zvuci dobitno🙂😍
    Sanjarka i Danchy sretno i vama zelim ubrzo plusic!
    Sara,kako si mi?
    Citam vas cesto curke moje!🙂😍

Lijepo je kad naše trudnice svrate ♥️

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Tonkica111
    22. Siječanj 2021. 19:46

maki994

Tonkica, sad si me bas podsjetila na mene u pocetku kad sam krenila sa trakicama 😂 inace mi ciklusi uredni a bas taj mjesec kad sam odlucila sve pratiti i kontorolirati, nigdje ni ovulacije ni menstruacije. Kasnila sigurno tjedan dana a trudnoca nije. Sjecam se da sam psovala i trakice i sve mislila sam da to nista ne funkcionira i bila sam uzasno ljuta 😂 ali eto jednostavno taj mjesec se nesto poremetilo bilo. Eh kad se sjetim da sam sebi govorila sljedeci mjesec je moj 😣 Sljedeci je svaki vec skoro 2 godine ali eto jedan ce biti,kad tad mora 😁🥰

Hahahaha znači nisam jedina... Pa grozna situacija... Jer imam osjećaj da mi hormoni samo više i više luduji a nigdje M... Ja sve živčanija, plačljivija, grooozna sam.  Ne znam kako me doma trpe uopće 🤦🏻‍♀️🤣

22. Siječanj 2021. 20:16

Malo sam u guzvici danas curke ali ako se smijem bar malo pohvaliti? 💃🏻🥳🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.