Sanjarka kako napreduju trakice?
Martina i meni se cini da ti je jucer ovulacija bila...
Lucky danas jos jednu lh pisni 🤗 meni se cini da su ti sve tamnije i tamnije 🤞
__
Bas vas dosta piski sutra :D veseli me to...
___
Vadila sam danas krv za hormone... Mislila sam da ce to brzo bit gotovo al obzirom da sam morala uzorak slat postom sama, a u posti su mi rekli da ce isti tek u utorak stici u bolnicu, ko zna koliko ce trebat njima da mi posalju nalaze (takodjer salju postom)... Da li je netko prolazio ovakvu proceduru i koliko ste cekale?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Martinai meni se cini da ti je jucer ovulacija bila…
__
Bas vas dosta piski sutra :D veseli me to…
___
Vadila sam danas krv za hormone… Mislila sam da ce to brzo bit gotovo al obzirom da sam morala uzorak slat postom sama, a u posti su mi rekli da ce isti tek u utorak stici u bolnicu, ko zna koliko ce trebat njima da mi posalju nalaze (takodjer salju postom)… Da li je netko prolazio ovakvu proceduru i koliko ste cekale?
Boze koja procedura, nisam jos to cula. Ali ima posta Hp express i dode dr dan do 9 , 11 ili 15 h ovisno kako stavis. Je skuplja postarina ali dr dan je tamo
__
___
Vadila sam danas krv za hormone… Mislila sam da ce to brzo bit gotovo al obzirom da sam morala uzorak slat postom sama, a u posti su mi rekli da ce isti tek u utorak stici u bolnicu, ko zna koliko ce trebat njima da mi posalju nalaze (takodjer salju postom)… Da li je netko prolazio ovakvu proceduru i koliko ste cekale?
Boze koja procedura, nisam jos to cula. Ali ima posta Hp express i dode dr dan do 9 , 11 ili 15 h ovisno kako stavis. Je skuplja postarina ali dr dan je tamo
A sutra je subota. Vjerojatno ce im stici u ponedjeljak. Nece valjda tek u pon slati. Ne znam evo. Platila sam sve sto sam mogla da ide sto brze...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
__
___
A sutra je subota. Vjerojatno ce im stici u ponedjeljak. Nece valjda tek u pon slati. Ne znam evo. Platila sam sve sto sam mogla da ide sto brze…
Nadam se da ce ti ipak brzo stici nalazi, i da ce biti uredni
Joja piskim nakon posla pa cemo vidit
Nema jos iscjetka pa mislim da nista jos
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zdravo piskilice 🤗 poslednjih 10ak dana vas pratim,želim svima sto pre veliki +, a i čestitam na novim u predhodnih par dana 😊 mislila sam da mi možete pomoći prvi mesec da sam bila na folikometriji i da sam kupila lh tražiće u ponedeljak mi je folikul bio 22,7 i endometrijum 9,2 hopsanje odmah taj dan,a zracima mi je u utorak tek popodne pokazala pik pokrili smo i utorak i sredu jel mislite da je to dovoljno juce nismo mogli 😔
🧔34
👩28
👶14 meseci 🥰
Pokušavamo od 8/2020
Folikometrija 12/'20 i 1/'21
Lh prvi mesec 🥰
Ispravka telefona 🤦♀️
Tražiće i zracima to je trebalo da piše tracice 😀 ispade nepismena 🤦♀️😀
🧔34
👩28
👶14 meseci 🥰
Pokušavamo od 8/2020
Lh prvi mesec 🥰
Zdravo piskilice 🤗 poslednjih 10ak dana vas pratim,želim svima sto pre veliki +, a i čestitam na novim u predhodnih par dana 😊 mislila sam da mi možete pomoći prvi mesec da sam bila na folikometriji i da sam kupila lh tražiće u ponedeljak mi je folikul bio 22,7 i endometrijum 9,2 hopsanje odmah taj dan,a zracima mi je u utorak tek popodne pokazala pik pokrili smo i utorak i sredu jel mislite da je to dovoljno juce nismo mogli 😔
Dobro dosla ❤️
Sasvim dovoljno
Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala puno na dobrodoslici 😊🥰💞 zbog vas i pozitivne atmosfere krenula sam i ja da piskam tracicu svaki dan i ako je tek 2dpo 😊 postacu i ja ovisnica😀
🧔34
👩28
👶14 meseci 🥰
Pokušavamo od 8/2020
Lh prvi mesec 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji