Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    22. Siječanj 2021. 12:03

Lucky 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Joja 🙏
    22. Siječanj 2021. 12:09

Sanjarka kako napreduju trakice?
    Martina i meni se cini da ti je jucer ovulacija bila... 
    Lucky  danas jos jednu lh pisni 🤗 meni se cini da su ti sve tamnije i tamnije 🤞
    __
    Bas vas dosta piski sutra :D veseli me to... 
    ___
    Vadila sam danas krv za hormone... Mislila sam da ce to brzo bit gotovo al obzirom da sam morala uzorak slat postom sama, a u posti su mi rekli da ce isti tek u utorak stici u bolnicu, ko zna koliko ce trebat njima da mi posalju nalaze (takodjer salju postom)... Da li je netko prolazio ovakvu proceduru i koliko ste cekale? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Siječanj 2021. 12:16

Joja💙

Martinai meni se cini da ti je jucer ovulacija bila…
    Lucky danas jos jednu lh pisni 🤗 meni se cini da su ti sve tamnije i tamnije 🤞
    __
    Bas vas dosta piski sutra :D veseli me to…
    ___
    Vadila sam danas krv za hormone… Mislila sam da ce to brzo bit gotovo al obzirom da sam morala uzorak slat postom sama, a u posti su mi rekli da ce isti tek u utorak stici u bolnicu, ko zna koliko ce trebat njima da mi posalju nalaze (takodjer salju postom)… Da li je netko prolazio ovakvu proceduru i koliko ste cekale?

Boze koja procedura, nisam jos to cula. Ali ima posta Hp express i dode dr dan do 9 , 11 ili 15 h ovisno kako stavis. Je skuplja postarina ali dr dan je tamo

Joja 🙏
    22. Siječanj 2021. 12:28

🌈

Joja💙

__
    ___
    Vadila sam danas krv za hormone… Mislila sam da ce to brzo bit gotovo al obzirom da sam morala uzorak slat postom sama, a u posti su mi rekli da ce isti tek u utorak stici u bolnicu, ko zna koliko ce trebat njima da mi posalju nalaze (takodjer salju postom)… Da li je netko prolazio ovakvu proceduru i koliko ste cekale?

Boze koja procedura, nisam jos to cula. Ali ima posta Hp express i dode dr dan do 9 , 11 ili 15 h ovisno kako stavis. Je skuplja postarina ali dr dan je tamo

A sutra je subota. Vjerojatno ce im stici u ponedjeljak. Nece valjda tek u pon slati. Ne znam evo. Platila sam sve sto sam mogla da ide sto brze... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Siječanj 2021. 12:32

Joja💙

🌈

Joja💙

__
    ___

A sutra je subota. Vjerojatno ce im stici u ponedjeljak. Nece valjda tek u pon slati. Ne znam evo. Platila sam sve sto sam mogla da ide sto brze…

Nadam se da ce ti ipak brzo stici nalazi, i da ce biti uredni

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 12:44

Joja piskim nakon posla pa cemo vidit
    Nema jos iscjetka pa mislim da nista jos 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PlavaMaturska
    22. Siječanj 2021. 12:55

Zdravo piskilice 🤗 poslednjih 10ak dana vas pratim,želim svima sto pre veliki +, a i čestitam na novim u predhodnih par dana 😊 mislila sam da mi možete pomoći prvi mesec da sam bila na folikometriji i da sam kupila lh tražiće u ponedeljak mi je folikul bio 22,7 i endometrijum 9,2 hopsanje odmah taj dan,a zracima mi je u utorak tek popodne pokazala pik pokrili smo i utorak i sredu jel mislite da je to dovoljno juce nismo mogli 😔

🧔34
    👩28
    👶14 meseci 🥰
    Pokušavamo od 8/2020
    Folikometrija 12/'20 i 1/'21
    Lh prvi mesec 🥰

PlavaMaturska
    22. Siječanj 2021. 12:58

Ispravka telefona 🤦‍♀️ 
    Tražiće i zracima to je trebalo da piše tracice 😀 ispade nepismena 🤦‍♀️😀

🧔34
    👩28
    👶14 meseci 🥰
    Pokušavamo od 8/2020
    Lh prvi mesec 🥰

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 13:04

PlavaMaturska

Zdravo piskilice 🤗 poslednjih 10ak dana vas pratim,želim svima sto pre veliki +, a i čestitam na novim u predhodnih par dana 😊 mislila sam da mi možete pomoći prvi mesec da sam bila na folikometriji i da sam kupila lh tražiće u ponedeljak mi je folikul bio 22,7 i endometrijum 9,2 hopsanje odmah taj dan,a zracima mi je u utorak tek popodne pokazala pik pokrili smo i utorak i sredu jel mislite da je to dovoljno juce nismo mogli 😔

Dobro dosla ❤️
    Sasvim dovoljno 
    Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PlavaMaturska
    22. Siječanj 2021. 13:22

Hvala puno na dobrodoslici 😊🥰💞 zbog vas i pozitivne atmosfere krenula sam i ja da piskam tracicu svaki dan i ako je tek 2dpo 😊 postacu i ja ovisnica😀

🧔34
    👩28
    👶14 meseci 🥰
    Pokušavamo od 8/2020
    Lh prvi mesec 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.