Evo je danas na 11dpo
https://ibb.co/p4zC5Y8
Fino tamna. Slobodno piski i Hcg. Mislim da bu bil pozitivan 🤞👏
Evo je danas na 11dpo
https://ibb.co/p4zC5Y8
Ohoooo lipo potamnila 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Slikana je prije nego je proslo 10min a cini mi se da jos tamni
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hocemo hcg 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hcg cu sutra ujutro onda. Imam samo taj jedan test pa nebi sa popodnevnim urinom nego sve po proceduri 😂
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
A sto se tice ovog pa kak sam trudna? 😱 Vjeruj mi jako malo ljudi priznaje da rade mjesecima i godinama na bebi, pa onda kao ispadne da se eto desilo, isto tako gledam sebe, skoro pa nitko ne zna koliko dugo radimo na bebi i na koliko sam pregleda bila i sve to skupa, i onda kad budem jednom T isto ce svi mislit oh pa niste se dugo mucili. Makar bi ja priznala nije bilo od jednog seksa i trudili smo se dugo, ali puno je ljudi koje je to sram priznat. Isto tako sam se uvjerila da hroetina njih ne zna osnove muskov i zenskog reprodukcijskog sustava pa se ustvari i ne cudim kako joj je svjetsko cudo sto je ostala trudna. Iliti kad procitam tu na nekim temama kad mi se treba javi i napise imali smo nezasticen odnos, malo je svrsio u mene, menga mi kasni, postoji li mogucnost da sam trudna. Onak wtf??
Ja sam za prvo 13 mjeseci nezasticeni odnosi davne 2007 i onda na vjencanju bila t - stim da tad nisam ni znala za lh trakice da postoje tada nego bi isla kod gin koji bi mi rekao kad da imam odnose,a drugo dite . Nakon sto sam rodila išla sam kod gin(mislim da mi je bilo prošlo 6 mjeseci) koji mi je rekao da cu tesko zanjet drugo dite imala rupturu cerviksa na porodu da bi nakon 5 mjeseci ostala t imala miome i ciste cilu trudnocu, e sad za ovo pri 4 god smo tili 3 dite al mi je stopirao gin jer sam bila opet puna cisti , da bi dobila tek u 11 mjesecu 2019 zeleno svjetlo od gin . A plusic je ugledan u 3 mjesecu prosle god al je završilo kao bikemijska i onda sam u 7 mjesecu ugledala ponovo plusic e evo me pri porodom ❤️
Kiky daj ajde dođi kod mene imam dva testa Odi pisaj 😇 pliiiiz 🥰
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sta mislite da bi se moglo sta pokazat iako nije prvi jutarnji?
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sta mislite da bi se moglo sta pokazat iako nije prvi jutarnji?
Da
Popisat cu kasnije onu iz dm-a trakicu a test cu ujutro ipak 😁😁😁 Trakica iz dm-a je manje osjetljiva ako ona bude isto tamna e onda stvarno cu se umislit da sam trduna ha ha.
A od simptoma imam bolne grudi kao i inace i dole me lagano cijelo vrijeme probada na lijevoj strani. Kao nekakvi grcevi. Nemogu uopce ni zamislit da bi test mogao biti pozitivan, kao da se nekome drugome to dogadja.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji