Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    17. Siječanj 2021. 15:43

Jos dva sata cekajte 😂😂😂😂 i onda kad jos nista ne pokaze nagovorit cete me da idem po novi test 😂😂😂😂 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

17. Siječanj 2021. 15:59

Lucky ovo sto si ti rekla da neki ljudi ne znaju osnove, je takva istina, jedna kolegica ima 2 djece, pa kad smo nesto pricale izjavila je da ne zna sta je klitoris🤣 a druga pak mislila da ako se ispere poslije odnosa da je to dobra zastita, naravno ostala je trudna od te metode. Tako da mene vise nista ne moze iznenadit😂😂 al dzabe mi sto sam jako dobro upucena sto se tice svega kad ne uspjeva, dzabe se rugam😅😝
    ___
    Kiky drzim fige i jedva cemam tvoj testic da nas razveselis ovaj nesretni mjesec🥰🍀🤞🏻🤞🏻

17. Siječanj 2021. 16:01

zoe🌸

Lucky ovo sto si ti rekla da neki ljudi ne znaju osnove, je takva istina, jedna kolegica ima 2 djece, pa kad smo nesto pricale izjavila je da ne zna sta je klitoris🤣 a druga pak mislila da ako se ispere poslije odnosa da je to dobra zastita, naravno ostala je trudna od te metode. Tako da mene vise nista ne moze iznenadit😂😂 al dzabe mi sto sam jako dobro upucena sto se tice svega kad ne uspjeva, dzabe se rugam😅😝
    ___
    Kiky drzim fige i jedva cemam tvoj testic da nas razveselis ovaj nesretni mjesec🥰🍀🤞🏻🤞🏻

Ahhahaha mozda bi i mi trebale sa takvim metodama pokusat 🤣🤣🤣🤣🤣

17. Siječanj 2021. 16:14

Martina bas bi trebale😂 blaženo neznanje😂😂😂

17. Siječanj 2021. 16:21

Lucky provjerim pa javim da isprobamo🤣

17. Siječanj 2021. 16:21

Kiky ajde vise🤣🤣

17. Siječanj 2021. 16:23

Lucky🍀

Zoe ako ovaj ciklus ne uspije od iduceg se ispirem 😂😂😂😂 daj ju samo pitaj jel dovoljna obicna voda ili jos nesto 🤔

Buahhahahahahahah

17. Siječanj 2021. 16:43

Joj kako sam ja za svoj ciklus ovaj pesimisticna, uvijek sam mislila da kad zatrudnim cu znat, da cu osjetit nesto ili po nekoj intuiciji pretpostavit, ali ne osjecam nista i to me tako zivcira😂 odmah sam otpisala ciklus na 7dpo 🙄
    Žene jeste li vi mogle pretpostavit, jeste znale prije testa?
    Jako puno puta sam cula kako kazu da su osjecale🙄

17. Siječanj 2021. 17:05

zoe🌸

Joj kako sam ja za svoj ciklus ovaj pesimisticna, uvijek sam mislila da kad zatrudnim cu znat, da cu osjetit nesto ili po nekoj intuiciji pretpostavit, ali ne osjecam nista i to me tako zivcira😂 odmah sam otpisala ciklus na 7dpo 🙄

Po nekom osjecaju posebno nisam niti jednom znala. Shvatila sam samo po tome sto kad sam ostala trudna nisam dobila par dana one grceve pred mengu koje obicno dobijem. I to je jedino po cemu sam ja bila zakljucila da jesam odnosno nisam trudna.

Sanjarka88
    17. Siječanj 2021. 17:09

zoe🌸

Ja skuzim po cudnom okusu u ustima 
    Koji mi se pojavi nakon implantacije 😂
    Sad jel on mora biti ako sam t ili mi se tako potrefilo zadnje 2 trudnoce, ne znam 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.