Jos dva sata cekajte 😂😂😂😂 i onda kad jos nista ne pokaze nagovorit cete me da idem po novi test 😂😂😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky ovo sto si ti rekla da neki ljudi ne znaju osnove, je takva istina, jedna kolegica ima 2 djece, pa kad smo nesto pricale izjavila je da ne zna sta je klitoris🤣 a druga pak mislila da ako se ispere poslije odnosa da je to dobra zastita, naravno ostala je trudna od te metode. Tako da mene vise nista ne moze iznenadit😂😂 al dzabe mi sto sam jako dobro upucena sto se tice svega kad ne uspjeva, dzabe se rugam😅😝
___
Kiky drzim fige i jedva cemam tvoj testic da nas razveselis ovaj nesretni mjesec🥰🍀🤞🏻🤞🏻
Lucky ovo sto si ti rekla da neki ljudi ne znaju osnove, je takva istina, jedna kolegica ima 2 djece, pa kad smo nesto pricale izjavila je da ne zna sta je klitoris🤣 a druga pak mislila da ako se ispere poslije odnosa da je to dobra zastita, naravno ostala je trudna od te metode. Tako da mene vise nista ne moze iznenadit😂😂 al dzabe mi sto sam jako dobro upucena sto se tice svega kad ne uspjeva, dzabe se rugam😅😝
___
Kiky drzim fige i jedva cemam tvoj testic da nas razveselis ovaj nesretni mjesec🥰🍀🤞🏻🤞🏻
Ahhahaha mozda bi i mi trebale sa takvim metodama pokusat 🤣🤣🤣🤣🤣
Zoe ako ovaj ciklus ne uspije od iduceg se ispirem 😂😂😂😂 daj ju samo pitaj jel dovoljna obicna voda ili jos nesto 🤔
Buahhahahahahahah
Joj kako sam ja za svoj ciklus ovaj pesimisticna, uvijek sam mislila da kad zatrudnim cu znat, da cu osjetit nesto ili po nekoj intuiciji pretpostavit, ali ne osjecam nista i to me tako zivcira😂 odmah sam otpisala ciklus na 7dpo 🙄
Žene jeste li vi mogle pretpostavit, jeste znale prije testa?
Jako puno puta sam cula kako kazu da su osjecale🙄
Joj kako sam ja za svoj ciklus ovaj pesimisticna, uvijek sam mislila da kad zatrudnim cu znat, da cu osjetit nesto ili po nekoj intuiciji pretpostavit, ali ne osjecam nista i to me tako zivcira😂 odmah sam otpisala ciklus na 7dpo 🙄
Po nekom osjecaju posebno nisam niti jednom znala. Shvatila sam samo po tome sto kad sam ostala trudna nisam dobila par dana one grceve pred mengu koje obicno dobijem. I to je jedino po cemu sam ja bila zakljucila da jesam odnosno nisam trudna.
Ja skuzim po cudnom okusu u ustima
Koji mi se pojavi nakon implantacije 😂
Sad jel on mora biti ako sam t ili mi se tako potrefilo zadnje 2 trudnoce, ne znam 🤷♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji