Jutro cure...ja sam se danas malo duže izlezavala u krevetu, noćas je kod nas bome napadalo snijega...obožavam piti kavu uz prozor i gledati kako pada 😊
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Joja a mogu mislit kako se osjecas nakon toliko vremena 😪
Koliko vam je trabalo za prvi plusic?
Jeste kakve pretrage radili?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro❤️
_
Sanjarka ja krecem od 9dpo🤣 to je preksutra, nemam ja strpljenja za drugacije haha
_
Joja bas mi je zao, bas je dugo proslo, nadam se da ce ti pregled kod privatnika sada puno pomoci za dalje, i muzev spremio🤞🏻 Da cete znati smjernice za dalje🙏🏻
Jutro❤️
_
Sanjarka ja krecem od 9dpo🤣 to je preksutra, nemam ja strpljenja za drugacije haha
_
Joja bas mi je zao, bas je dugo proslo, nadam se da ce ti pregled kod privatnika sada puno pomoci za dalje, i muzev spremio🤞🏻 Da cete znati smjernice za dalje🙏🏻
Nema veze. Ti ces 22. Piskit da bi potvrdila plusic 😁❤️🤞🏻
Ja danas prijavljujem jedno veliko ništa 🤣 baš ništa ništa... 7dpo...ono nemam ni osjećaj nikakav da sam trudna, iako temperatura izgleda malo skočila. Sa 36.6 na 36.8...
Joja a mogu mislit kako se osjecas nakon toliko vremena 😪
Koliko vam je trabalo za prvi plusic?
Jeste kakve pretrage radili?
Prvi plus iz prve... Doslovno.. moji roditelji su mene 6 godina radili pa sam uvijek mislila da ce i meni to potrajat .... objasnila muzu da se bebe ne rade samo tako i kao prestat cemo se pazit.... Pocela pratit bazalnu iz zabave i oplaa... prvi ciklus ➕... Nismo mogli vjerovat.... Al eto nije bilo uspjesno ni tad .... Od pocetka je islo krivo (krvarila sam i doslovno nisam mogla iz kreveta).... ginekolog me nije slao na nikakve pretrage jer kao sve je uredu samnom.... Plod jednostavno nije bio dobar... Moja je greska mozda sto nismo odma isli po novi plus al jednostavno nisam mogla jer me jako to sve pogodilo....
__
Sad na svoju ruku idemo na pretrage jer po doktoru ne znam kad bi me slao.... Najbolje kad mi kaze da se ne brinem jer smo mladi i da ce se desit kad tad .... Kaze da ako sam vec jednom ostala trudna, opet cu... Alergicna sam na tu izjavu! Ne znam sad jel da ga zovem sutra ( ako dobijem M) da mi da uputnicu za vadjenje hormona ili da cekam pregled kod privatnika da vidim sta ce mi on reci (ne da mi se cekat vise)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tonkica rast tempice je najbolji znak :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja pa glupa izjava ginekologa
Vec si bila trudna pa ces opet 🙄
A to sta je loše zavrsilo to ne gleda?
Ako mozete financijski, rjesite sta vise privatno
Spermiogram i tebi hormone, pa bar od nekud da krenete
Ili stisni gina da ti da hormone na upitnicu
Poklončić, baš mi je krivo za ovaj ciklus, žao mi je što je tako završilo 😥 nadam se poklončiću za Valentinovo 💘💘
Joja, isto mi je krivo za smeđarenje i što se osjećas ovako "šugavo", nadam se da ćeš se uspjet maknuti od tih negativnih misli dok si sama i zaokupirat se drugim stvarima. Najgori je ovaj period neizvjesnosti i scenarija u glavi, čim krenete konkretno nešto raditi i odeš kod onog privatnika bit će ti lakše!
Ena, Anchy, Kiky, 3sreca, ajmoooo prva postava, fige na najjače 🥳🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Kiky cekamo lh 🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji